ReBeLoS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ευχαριστω τον TS. Εβαλα και εγω μολις μια παραγγελια μιας και το wifi απο το fritzbox που χρησιμοποιω ως bridge στο ρουτερ μου που ειναι σε αλλο οροφο δεν εχει τοσο δυνατη εμβελεια για να συνδεθουν διαφορες smart συσκευες που εχω και με την χρηση οσων AP η repeaters εχω προσπαθησει παντα ειχα προβληματα χαμηλης ταχυτητας, αποσυνδεσεων , ασυμβατοτητας οπου δεν μπορουσαν καποιες συσκευες να συνδεθουν σωστα κτλ κτλ. Ελπιζω με αυτο το σετακι να ξεμπερδεψω μια και καλη. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από ReBeLoS
default Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Στις 2/1/2022 στις 12:27 ΠΜ, ninos30 είπε Router Mode. Γιατί χρησιμοποιώ το QOS και τα Perental Controls για έλεγχο των διαφόρων συσκευών στο σπίτι. Φυσικά η συνδεσμολογία είναι σαν αυτή του AP Mode γιατί χρησιμοποιώ το modem του router μου. Εκτός και αν κάποιος έχει ήδη στο σπίτι του κάποιο Router που κάνει παπάδες, δεν βρίσκω τον λόγο να έχεις τα Deco σε AP mode. Εδώ και οι διαφορές τους Δυστυχως δεν ειναι παντα εφικτο το Router Mode. Εχω wind tv και αν το εχω σε Router Mode τοτε το android box της wind πρεπει να το εχω κουμπωμενο στο Router της wind αλλιως οι αλλαγες καναλιων και γενικα η λειτουργια των καναλιων καθυστερει σημαντικα. Τοτε ομως χανω την δυνατοτητα το android box να ειναι στο ιδιο δικτυο με το υπολοιπο σπιτι και να μπορω πχ να βλεπω απευθειας απο το pc μου τον shared δισκο με σειρες και ταινιες. 1
YPhot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Στις 3/1/2022 στις 1:22 ΜΜ, ninos30 είπε Σε αυτά πρόσθεσε και τα μειονετήματα που έχουν εν την γενέσει τους τα Powerlines όπως αναφέρθηκαν παραπάνω. Τα ηλεκτρολογικά καλώδια είναι πολύ χοντρά, άρα μεγάλη ποσότητα χαλκού που σημαίνει μεγάλη αντίσταση άρα και απώλεια σήματος. Καμία σχέση με το καλώδιο δικτύου που ακόμα και με αυτό σε αποστάσεις μεγάλες έχεις απώλειες. Από όσο ξέρω τα καλώδια με μεγαλύτερη διατομή έχουν μικρότερη αντίσταση 1
SeNNinhA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, YPhot είπε Από όσο ξέρω τα καλώδια με μεγαλύτερη διατομή έχουν μικρότερη αντίσταση Σωστό είναι αυτό. Μεγαλύτερη διατομή καλωδίου = μεγαλυτερη επιφάνεια κίνησης για τα ηλεκτρόνια = μεγαλύτερη δυνατότητα μεταφοράς φορτίου = μικρότερη αντίσταση κίνησης για το ίδιο φορτίο = μικρότερη θερμοκρασια = μεγαλυτερη αντοχή. Απλή κλασική φυσική γυμνασίου Για τον ίδιο λόγο τα usb καλώδια φόρτισης είναι πιο χοντρα όσο περισσότερα Amper ζητάμε να αντέχουν (για ταχυφορτισεις) και ένας λόγος που τα φθηνιαρικα λεπτά δεν αντέχουν πολύ. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από SeNNinhA 2
YPhot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Σωστό είναι αυτό. Μεγαλύτερη διατομή καλωδίου = μεγαλυτερη επιφάνεια κίνησης για τα ηλεκτρόνια = μεγαλύτερη δυνατότητα μεταφοράς φορτίου = μικρότερη αντίσταση κίνησης για το ίδιο φορτίο = μικρότερη θερμοκρασια = μεγαλυτερη αντοχή. Απλή κλασική φυσική γυμνασίου Για τον ίδιο λόγο τα usb καλώδια φόρτισης είναι πιο χοντρα όσο περισσότερα Amper ζητάμε να αντέχουν (για ταχυφορτισεις) και ένας λόγος που τα φθηνιαρικα λεπτά δεν αντέχουν πολύ. Αυτά ξέρω και γω, όσο για τα Power line έχω να πω ότι με Devolo έχω δίκτυο, όχι πολύ καλό, αλλά οκ για αυτό που θέλω σε άλλο ρολόι του ίδιου κτιρίου μέσω γείωσης.... Mesh θα δοκιμάσω κάποια στιγμή νομίζω και τα 2 είναι πολύ καλά δίκτυα ανάλογα τους χώρους Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από YPhot
SeNNinhA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Στις 7/1/2022 στις 5:50 ΜΜ, hurin είπε Λάθος Μου εξηγείς σε παρακαλώ γιατί με ενδιαφέρει.
hurin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Μου εξηγείς σε παρακαλώ γιατί με ενδιαφέρει. Λάθος τιμή, είδα 70€ την τιμή του ενός στον Κ, ενώ εδώ έχουν 80€ τα δύο.
GSpiraras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Σωστό είναι αυτό. Μεγαλύτερη διατομή καλωδίου = μεγαλυτερη επιφάνεια κίνησης για τα ηλεκτρόνια = μεγαλύτερη δυνατότητα μεταφοράς φορτίου = μικρότερη αντίσταση κίνησης για το ίδιο φορτίο = μικρότερη θερμοκρασια = μεγαλυτερη αντοχή. Απλή κλασική φυσική γυμνασίου Για τον ίδιο λόγο τα usb καλώδια φόρτισης είναι πιο χοντρα όσο περισσότερα Amper ζητάμε να αντέχουν (για ταχυφορτισεις) και ένας λόγος που τα φθηνιαρικα λεπτά δεν αντέχουν πολύ. Το πρόβλημα δεν είναι η ωμική αντίσταση αλλά η χωρητική μια και αυτή επηρεάζει τις υψηλές συχνότητες που λειτουργούν τα powerline και εισάγουν θόρυβο, και αυτή μεγαλώνει με την διατομή του καλωδίου. Επίσης η παλαιότητα της εγκατάστασης και ο πίνακας παίζουν τεράστιο ρόλο στις ταχύτητες που τελικά θα πιάσεις. Από την άλλη ανάλογα την διαρύθμιση του κάθε σπιτιού μπορεί να μην είναι ιδανικό ένα mesh δίκτυο οπότε θέλει ψάξιμο ποιά λύση θα είναι η βέλτιστη. 1
ReBeLoS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Ενηνερωτικα η τιμη για τα v2 στο συγκεκριμενο καταστημα αλλαξε οποτε μαλον οποιος προλαβε προλαβε 1
SuPeRsAyIaN Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 40 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε εχει παραλαβει καποιος ? Ναι φίλε μου 31/12 παρήγγειλα εγω 03 ή 04/01 παρέλαβα.
unicore30 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Είχε ανεβεί η τιμή στα 99, αλλά τώρα πάλι ειναί στα 89,9. αμα είναι και η νέα version είναι καλό!
ReBeLoS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Καποιος που να το εχει ηδη μπορει να μου πει στις προχωρημενες ρυθμισεις το "Διαμορφωση δεσμης" αν κανει διαφορα σε κατι και τι ειναι προτιμωτερο να το εχουμε ON η OFF ?
unicore30 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε Καποιος που να το εχει ηδη μπορει να μου πει στις προχωρημενες ρυθμισεις το "Διαμορφωση δεσμης" αν κανει διαφορα σε κατι και τι ειναι προτιμωτερο να το εχουμε ON η OFF ? Κατα 99% μιλάς για το Beamforming, ειναι τεχνολογια όπου το σήμα "ακολουθεί" την συσκευη με τις μεγαλυτερες απαιτήσεις σε bandwidth . https://www.thefastcode.com/el-eur/article/what-is-beamforming-on-a-wireless-router 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα