Προς το περιεχόμενο

TP-LINK Deco M4(2-pack) 79.9€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον δεν προλαβε την black friday, βγήκε πάλι η τιμή, αλλά δεν την βλέπω στο skroutz, οπότε βάζω link

https://www.websupplies.gr/access-point-tp-link-deco-m4-ac1200-v1-whole-home-mesh-wi-fi-system-2-pack

https://www.skroutz.gr/s/21960514/TP-LINK-Deco-M4-v2-Mesh-Access-Point-Wi-Fi-5-Dual-Band-2-4-5GHz-σε-Διπλό-Kit.html?from=catspan

καλή χρονιά να έχουμε

Επεξ/σία από unicore30
  • Like 7
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτα ειναι τα Tp Link Deco E4 Ac1200 που εχουν  θυρες ethernet  100 mbps. Το δευτερο link  σου ειναι αλλο προιον  Tp Link Deco M4 τα οποια εχουν θυρες ethernet 1000mbps.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dionisis241 είπε

Αυτα ειναι τα Tp Link Deco E4 Ac1200 που εχουν  θυρες ethernet  100 mbps. Το δευτερο link  σου ειναι αλλο προιον  Tp Link Deco M4 τα οποια εχουν θυρες ethernet 1000mbps.

λαθος λινκ απο websupplies, διορθώνω

Επεξ/σία από unicore30
Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία μιας και τα έχω στο σπίτι θα έλεγα ότι είναι εξαιρετική επιλογή. Αξίζουν την αγορά τους. Ξεχάστε τα wifi repeaters. Καμία σχέση. Με κλειστά τα μάτια ξαναγοραζω. Έχω έλεγχο ακόμη και από Αγγλία στο σύστημα του σπιτιού μου. Κάνω restart, update, control, δίνω και κόβω Access κλπ. Πολύ καλό.

• Like 4
Δημοσ.

εχει ξαναπαιξει σε αυτη τη τιμη στο ιδιο καταστημα πριν κανα 2 βδομαδες..

32 λεπτά πριν, dionisis241 είπε

επειδη ειμαι να παρω σημερα απο Κωτσο το τριπλο σετ TP-Link Deco M4 (3-pack) AC1200 Whole Home Mesh που το εχει 109ε και εχω και μια δωροπειταγη 20ε να μου βγει στα 89.. (κανονικα χρειαζομαι το διπλο σετ αλλα λεω για 20 ευρω παραπανω ας εχω και τριτη μοναδα, μηπως χρειαστει στο μελλον)
αυτο αν και το μοντελο στο τιτλο εχει το AC1200 στη περιγραφη λεει 2 Gigabit Ethernet Ports
Το σωστο δεν ειναι αυτο; 1000mbps δεν ειναι οι θυρες;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MasterX είπε

επειδη ειμαι να παρω σημερα απο Κωτσο το τριπλο σετ TP-Link Deco M4 (3-pack) AC1200 Whole Home Mesh που το εχει 109ε και εχω και μια δωροπειταγη 20ε να μου βγει στα 89.. (κανονικα χρειαζομαι το διπλο σετ αλλα λεω για 20 ευρω παραπανω ας εχω και τριτη μοναδα, μηπως χρειαστει στο μελλον)
αυτο αν και το μοντελο στο τιτλο εχει το AC1200 στη περιγραφη λεει 2 Gigabit Ethernet Ports

Ναι 2× Gigabit Ports  η καθε συσκευη .

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MasterX είπε

Γνωρίζεις αν αυτά είναι τα v1 ή τα v2; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Γνωρίζεις αν αυτά είναι τα v1 ή τα v2; 

πηγα πριν στον Κωτσο Αγρινιου..
ειχα ενα κομματι απο το 2-pack .. δεν ειχε το τριπλο που ηθελα.
το τσεκαρα και εγραφε v2
οποτε θα βαλω παραγγελια να μου φερουν 3-pack για αν το παραλαβω απο εκει .. ελπιζω οτι και αυτο θα ειναι v2
εχει παρει καποιος αλλος
απο Κωτσο να μας πει τι εκδοση ηταν το δικο του;;

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, MasterX είπε

πηγα πριν στον Κωτσο Αγρινιου..
ειχα ενα κομματι απο το 2-pack .. δεν ειχε το τριπλο που ηθελα.
το τσεκαρα και εγραφε v2
οποτε θα βαλω παραγγελια να μου φερουν 3-pack για αν το παραλαβω απο εκει .. ελπιζω οτι και αυτο θα ειναι v2
εχει παρει καποιος αλλος
απο Κωτσο να μας πει τι εκδοση ηταν το δικο του;;

V1 &  V1 η μόνη διάφορα που βρίσκω είναι το βύσμα τροφοδοσίας όπου στα V1 είναι Usb-c και στα V2  κακονικο καρφάκι μετασχηματιστη. 

Άλλωστε όλα τα μοντέλα συνεργάζονται μεταξύ τους οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα ότι κι αν σας τύχει.

Θα έλεγα ότι προτιμώ το V1 με το Usb-c αν και εδώ το V2

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα, επαυξάνω ότι μου έλυσε τα χέρια σε "δύσκολο" σπίτι. Set & forget.

Αγόρασα ένα πακέτο χθες πάλι από Γερμανό στα 89 και με ψηφιακό πορτοφόλι, πήρα 19€ πίσω (καπάκι).

Ίσως να συμφέρει.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

V1 &  V1 η μόνη διάφορα που βρίσκω είναι το βύσμα τροφοδοσίας όπου στα V1 είναι Usb-c και στα V2  κακονικο καρφάκι μετασχηματιστη. 

Άλλωστε όλα τα μοντέλα συνεργάζονται μεταξύ τους οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα ότι κι αν σας τύχει.

Θα έλεγα ότι προτιμώ το V1 με το Usb-c αν και εδώ το V2

Καλημέρα . Τροφοδοσία 12V και Usb-c λίγο δύσκολο , μήπως είναι κάτι άλλο ;

Παιδιά αυτό είναι repeater , ap ή και τα 2 ; Εγώ έχω το το καινούριο ΖΤΕ της Cosmote douple play sim που υποστηρίζει Mesh , ξέρετε τι σύνδεση πρέπει να κάνω ; Εννοώ ασύρματα ή με καλώδιο .

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, alekout είπε

Καλημέρα . Τροφοδοσία 12V και Usb-c λίγο δύσκολο , μήπως είναι κάτι άλλο ;

Παιδιά αυτό είναι repeater , ap ή και τα 2 ; Εγώ έχω το το καινούριο ΖΤΕ της Cosmote douple play sim που υποστηρίζει Mesh , ξέρετε τι σύνδεση πρέπει να κάνω ; Εννοώ ασύρματα ή με καλώδιο .

Δεν το έχω αλλά έχω δει στο δίκτυο να το αναφέρουν για το Μ4 όπως και για το Μ5 ψάχνοντας και ανταλλακτικό USB-C καλώδιο.

Αλλά μικρή σημασία έχει.

Έχει και επιλογή repeater. Το σεταρεις όπως σε βολεύει.

Για να μην μπλεκεις και να έχεις σωστά το σύστημα σου θα έλεγα να κλείσεις το wifi από το router σου και να συνδέσεις κατευθείαν με καλώδιο το ένα Deco σε αυτό. Το επιπλέον θα το βρουν μόνα τους. Είναι βολικό και θα έχεις ένα ενιαίο Mesh σύστημα χωρίς προβλήματα και με πλήρη έλεγχο του από παντού μέσω του κινητού σου.

Εάν χρειάζεσαι παραπάνω κάλυψη πάρε το τριπλό σετακι που θα έλεγα ότι συμφέρει ούτως ή άλλως ακόμη και για backup.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...