Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά..

Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου ( xiaomi mi 10 ) εδώ και κανένα μήνα..Μου κάνει σκαλώματα-διακοπές τόσο σε αναπαραγωγή βίντεο που έχω τραβήξει, όσο και σε μουσική spotify κλπ..Οι διακοπές δεν είναι σε συγκεκριμένα σημεία, αλλά αόριστες..δλδ αλλάζουν τα σημεία που γίνεται η διακοπή κάθε φορά που αναπαράγω κάποιο βίντεο

Τι μπορεί να φταίει;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgos_76 είπε

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά..

Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου ( xiaomi mi 10 ) εδώ και κανένα μήνα..Μου κάνει σκαλώματα-διακοπές τόσο σε αναπαραγωγή βίντεο που έχω τραβήξει, όσο και σε μουσική spotify κλπ..Οι διακοπές δεν είναι σε συγκεκριμένα σημεία, αλλά αόριστες..δλδ αλλάζουν τα σημεία που γίνεται η διακοπή κάθε φορά που αναπαράγω κάποιο βίντεο

Τι μπορεί να φταίει;;

Πολλα μπορεί να είναι. Από πρόβλημα στο τσιπακι του ήχου, έως και πρόβλημα στις μνήμες ή απλά θέμα software.

Κάνε ένα backup και restore με εργοστασιακες ρυθμίσεις να δεις εάν στρώσει.

Δημοσ.

Για το spotify δοκίμασε το παρακάτω.

Go to Settings -> App Administration (ehm, I made up this translation myself I have my menu in greek) ->Find spotify ->Battery saving (  Another made up translation) ->Check no limits.

That worked for me! Good luck

Δημοσ.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον google assistant (βοηθός) και την αναγνώριση φωνής google (αν κλείσεις τον βοηθό κλείνει κ αυτό βέβαια).

Έχω  διαβάσει ότι ο google βοηθός έχει κάτι bugίδια με την MUI και κολλάνε τα βίντεο και τα πολυμέσα γενικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Πολλα μπορεί να είναι. Από πρόβλημα στο τσιπακι του ήχου, έως και πρόβλημα στις μνήμες ή απλά θέμα software.

Κάνε ένα backup και restore με εργοστασιακες ρυθμίσεις να δεις εάν στρώσει.

Θα κάνω backup..απλά περιμένω το MIUI 13 μήπως διορθωθεί με αυτό

3 ώρες πριν, tasvar είπε

Για το spotify δοκίμασε το παρακάτω.

Go to Settings -> App Administration (ehm, I made up this translation myself I have my menu in greek) ->Find spotify ->Battery saving (  Another made up translation) ->Check no limits.

That worked for me! Good luck

Το έκανα...thanks

Επεξ/σία από giorgos_76

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...