giorgos_76 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.. Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου ( xiaomi mi 10 ) εδώ και κανένα μήνα..Μου κάνει σκαλώματα-διακοπές τόσο σε αναπαραγωγή βίντεο που έχω τραβήξει, όσο και σε μουσική spotify κλπ..Οι διακοπές δεν είναι σε συγκεκριμένα σημεία, αλλά αόριστες..δλδ αλλάζουν τα σημεία που γίνεται η διακοπή κάθε φορά που αναπαράγω κάποιο βίντεο Τι μπορεί να φταίει;;
SeNNinhA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, giorgos_76 είπε Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.. Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου ( xiaomi mi 10 ) εδώ και κανένα μήνα..Μου κάνει σκαλώματα-διακοπές τόσο σε αναπαραγωγή βίντεο που έχω τραβήξει, όσο και σε μουσική spotify κλπ..Οι διακοπές δεν είναι σε συγκεκριμένα σημεία, αλλά αόριστες..δλδ αλλάζουν τα σημεία που γίνεται η διακοπή κάθε φορά που αναπαράγω κάποιο βίντεο Τι μπορεί να φταίει;; Πολλα μπορεί να είναι. Από πρόβλημα στο τσιπακι του ήχου, έως και πρόβλημα στις μνήμες ή απλά θέμα software. Κάνε ένα backup και restore με εργοστασιακες ρυθμίσεις να δεις εάν στρώσει.
tasvar Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Για το spotify δοκίμασε το παρακάτω. Go to Settings -> App Administration (ehm, I made up this translation myself I have my menu in greek) ->Find spotify ->Battery saving ( Another made up translation) ->Check no limits. That worked for me! Good luck
afentiko Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον google assistant (βοηθός) και την αναγνώριση φωνής google (αν κλείσεις τον βοηθό κλείνει κ αυτό βέβαια). Έχω διαβάσει ότι ο google βοηθός έχει κάτι bugίδια με την MUI και κολλάνε τα βίντεο και τα πολυμέσα γενικά. 1
giorgos_76 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Πολλα μπορεί να είναι. Από πρόβλημα στο τσιπακι του ήχου, έως και πρόβλημα στις μνήμες ή απλά θέμα software. Κάνε ένα backup και restore με εργοστασιακες ρυθμίσεις να δεις εάν στρώσει. Θα κάνω backup..απλά περιμένω το MIUI 13 μήπως διορθωθεί με αυτό 3 ώρες πριν, tasvar είπε Για το spotify δοκίμασε το παρακάτω. Go to Settings -> App Administration (ehm, I made up this translation myself I have my menu in greek) ->Find spotify ->Battery saving ( Another made up translation) ->Check no limits. That worked for me! Good luck Το έκανα...thanks Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από giorgos_76
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα