Dante80 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μην αγχώνεσαι, και τα παιδιά θεωρητικά απαντάνε.
Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Dante80 είπε Μην αγχώνεσαι, και τα παιδιά θεωρητικά απαντάνε. αγχώνομαι στη σκέψη ότι μερικοί εδώ οδηγούνε και ψηφίζουνε.. 1
andreas1gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ptolemaios1 είπε αγχώνομαι στη σκέψη ότι μερικοί εδώ οδηγούνε και ψηφίζουνε.. Και τα παιδιά αγχώνονται για μερικούς (δεν τους ξέρεις) που εδώ και 3 σελίδες, δεν μπορούν με απλά ελληνικά (που είναι φαντάζομαι και η μητρική τους γλώσσα) να εξηγήσουν όμορφα και ωραία τι στον κόρακα εννοούν... Αααα αυτοί οι μερικοί που ανέφερα και οδηγούν και ψηφίζουν, δυστυχώς...
Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Και τα παιδιά αγχώνονται για μερικούς (δεν τους ξέρεις) που εδώ και 3 σελίδες, δεν μπορούν με απλά ελληνικά (που είναι φαντάζομαι και η μητρική τους γλώσσα) να εξηγήσουν όμορφα και ωραία τι στον κόρακα εννοούν... Αααα αυτοί οι μερικοί που ανέφερα και οδηγούν και ψηφίζουν, δυστυχώς... σίγουρα το Αναφορά σε κείμενο έστω ότι γράφω λάθος εμαιλ ή οτιδήποτε μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων? ήταν πολύπλοκο και χρειάστηκε επεξήγηση πολλές φορές
DownUNDERground Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ptolemaios1 είπε ευχαριστώ για τις απαντήσεις,το θέμα είναι θεωρητικό Ή πολύ φαντασία έχεις ή πολύ ελεύθερο χρόνο τότε. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από DownUNDERground
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε αγχώνομαι στη σκέψη ότι μερικοί εδώ οδηγούνε και ψηφίζουνε.. Εγώ χαίρομαι που δεν είσαι σε ηλικία να ψηφίσεις ή να οδηγήσεις ,νομιμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε αγχώνομαι στη σκέψη ότι μερικοί εδώ οδηγούνε και ψηφίζουνε.. Εγω αγχωνομαι με το ψηφιακο αναλφαβητισμο μερικων εδω. Τετοιο αναλφαβητισμο που ειναι ανικανοι/ανημποροι να κανουν το παρακατω: https://letmegooglethat.com/?q=will+paypal+refund+me+if+i+send+money+to+wrong+email+address%3F Και δυστυχως, οδηγουν και ψηφιζουν. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από BackFromHell
makis269 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε πληρώνω εσένα,που δεν σε ξέρω,για να μου κανεις μια δουλεια εσυ δε μου την κανεις μπορώ να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω απ το paypal? για iptv φίλος και οικογένεια με τίποτα .... λέω εγώ τώρα ..........
SabotazNic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 -Τι δουλεια κανεις; -Σκοτωνω δρακους! -Μα δεν υπαρχουν δρακοι... -Εε αφου τους σκοτωνω.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα