Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την εντύπωση ότι για μερικά λεπτά είχε κουμπί για ακύρωση στην "δραστηριότητα" σε περίπτωση π έχεις κάνει λαθος 

Μετά dispute στο paypal ή κάρτας σου..βέβαια ανάλογα το θέμα σου γιατί αν πεις κάτι παράνομο δεν έχει νοημα

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Charismo είπε

Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο δε νομίζω πως έχει ιδιαίτερο νόημα να ανοίξει dispute.

Στο Paypal ο λόγος για να εγκρίνουν επιστροφή πρέπει να είναι ξεκάθαρος και να μπορεί να αποδειχθεί. Για παράδειγμα αν αγοράσεις κάτι, δεν σου σταλεί ποτέ και ο πωλητής δεν μπορεί να αποδείξει στην Paypal πως το παρέδωσε, θα δικαιωθείς. Αλλιώς δεν έχεις ελπίδες. Όταν κάνεις dispute η Paypal ερευνά και τις δύο πλευρές.

γι αυτο εγραψα 

"*οχι για αγορά προιοντος που εντοπίζεται ή ήρθε ελαττωματικό"

Δημοσ.

Ναι μπορείς, γενικά. Χωρίς να πεις συγκεκριμένα τι υπηρεσία αγοράζεις δεν μπορεί κανείς να ξέρει συγκεκριμένα. Πχ για ψηφιακά αγαθά δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν τα έλαβες οπότε μένεις κρεμασμένος. 

Δημοσ.

απ ότι κατάλαβα όμως ο φίλος δεν έκανε αγορά, αλλά τα έστειλε απλά σε "φίλο".

Μάλλον κάποιος του υποσχέθηκε κάποια υπηρεσία, πήρε τα λεφτά και ο φίλος μας έμεινε με το Peospal στο χέρι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε

πληρώνω εσένα,που δεν σε ξέρω,για να μου κανεις μια δουλεια

εσυ δε μου την κανεις

μπορώ να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω απ το paypal?

Ψαχνεις το σεναριο που θα δουλεψει, ε; Απο αλλου ξεκινησαμε , αλλου μας πας, κι αν πεσει κι εδω ακυρο περι refund, κατι μου λεει οτι θα ξεδιπλωσεις νεες ιδεες, νεο ταλεντο κλπ… δημιουργικοτητα να υπαρχει…

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε

πληρώνω εσένα,που δεν σε ξέρω,για να μου κανεις μια δουλεια

εσυ δε μου την κανεις

μπορώ να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω απ το paypal?

Ανοίγεις dispute και παραθέτεις τα αποδεικτικά στοιχεία που έχεις. Μετά είναι σειρά του άλλου που έλαβε τα χρήματα σε 7-10 μέρες να παραθέσει τα δικά του αποδεικτικά στοιχεία. Στο τέλος βγαίνει μια απόφαση. Απλό είναι.

Επεξ/σία από zygorito
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα έχεις πληρώσει για friends and family δε μπορείς να τα πάρεις πίσω εκτός αν μπορείς να αποδείξεις ότι χάκαραν το λογαριασμό σου όπως ας πούμε κάποιος να μπήκε στο λογαριασμό σου από άλλη ύποπτη τοποθεσία.

Άμα έχεις πληρώσει για αγαθά και υπηρεσίες τότε η πίεση είναι στον πωλητή και πρέπει να αποδείξει ότι σου παρείχε την υπηρεσία αλλιώς τα παίρνεις πίσω, τις περισσότερες αν όχι όλες, ο πωλητής θα χάσει εδώ, υπάρχουν βέβαια κάποιοι τρόποι να τη παλέψει εδώ ο πωλητής όπως ας πούμε να κόψει αποδείξεις με συγκεκριμένους όρους αλλά γενικά το paypal είναι τραγικό μέσο για ψηφιακά προιόντα άμα είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, στα φυσικά προιόντα έχεις πολύ καλύτερη κάλυψη λόγω του tracking number και άλλων διαφόρων στοιχείων. Όσοι πουλάμε ψηφιακά προιόντα προτιμάμε το friends and family γιατί μας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Άμα θες να τα πάρεις γρήγορα πίσω, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις chargeback αντί για dispute. Μπορείς να πάρεις τη τράπεζα σου και να της ζητήσεις να σου τα επιστρέψει εφόσον έχεις πληρώσει με κάρτα.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον δεν υπάρχει παντως περίπτωση υποκλοπής, δύσκολα θα δικαιωθεί. Ας το δοκιμάσει βέβαια, δεν έχει και πολλές επιλογές

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΝ τα έστειλες σε λάθος email που δεν είναι δικό σου αλλά ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν (λάθος διεύθυνση) θα σου επιστρέφουν μετά από 30 μέρες. 

ΑΝ τα έστειλες σε email ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ατόμου που το χρησιμοποιεί (όχι νεκρή διεύθυνση) τότε μπορούν να τα κάνουν claim και να τα ΧΑΣΕΙΣ.

Αν τα έστειλες σε email άλλο ΔΙΚΟ ΣΟΥ μπορείς να κανείς login και να τα κανείς ΚΑΝΟΝΙΚΑ claim. 

Σε κάθε περίπτωση τηλέφωνο στο paypal. Απαντουν στο 3 λεπτο στην Ευρωπη. 

Επεξ/σία από insomniac01
Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις,το θέμα είναι θεωρητικό

γι αυτό και ξεκίνησα λέγοντας "

Αναφορά σε κείμενο

έστω ότι γράφω λάθος εμαιλ ή οτιδήποτε

• Confused 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε

ευχαριστώ για τις απαντήσεις,το θέμα είναι θεωρητικό

γι αυτό και ξεκίνησα λέγοντας "

Και ήθελα να ρωτήσω τι ποσό σου δάγκωσαν.Αλλά αφού είναι θεωρητικό το θέμα.......

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Θέμα ειναι και τι Υπηρεσία σου πρόσφεραν. Αν ήταν κάνας Ινδός και σου υποσχέθηκε χακαρισμενο pubg ας πούμε αντε να γράψεις εσύ στο PayPal οτι χρησιμοποιήσες την πλατφόρμα για παράνομες δραστηριότητες 

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πεις στο Paypal για ενα φιλο μου ρωταει χωρις να δωσεις τα στοιχεια κλπ, το Paypal θα απαντησει ας μας τηλεφωνησει ο φιλος σου. Ειναι σαν να ρωτας μια τραπεζα για εναν τριτο στο phone banking. 

Επεξ/σία από insomniac01
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ptolemaios1 είπε

το θέμα είναι θεωρητικό

Το καταλαβαμε… 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...