Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) έστω ότι γράφω λάθος εμαιλ ή οτιδήποτε μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων? *οχι για αγορά προιοντος που εντοπίζεται ή ήρθε ελαττωματικό Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από Ptolemaios1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε έστω ότι γράφω λάθος εμαιλ ή οτιδήποτε μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων? *οχι για αγορά προιοντος που εντοπίζεται ή ήρθε ελαττωματικό Αν τα εστειλες friends and family δεν νομίζω.Πως έκανες λαθος το email?Yπάρχει το λάθος email?
Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 δε ξερω αυτη την επιλογη για φιλους και οικογενεια από πληρωμες και Αποστολή χρημάτων
Bitbit Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 εξήγησε μας τι έγινε ακριβώς 2 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε επαναφερω
Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 ρωταω αν μπορω να παρω λεφτα πισω απ το paypal εστω βαζω λεφτα στο εμαιλ@gmail.com μπορώ να τα πάρω πίσω?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μιλας με αυτον που του εστειλες τα λεφτα και ζητας refund. Αν το αρνηθει ανοιγεις case και κανεις claim στο resolution center . Ολα αυτα υπο την προυποθεση οτι δεν εστειλες τα λεφτα μεσω του send money to friends/family. Και πολυ βασικο: υπο την προυποθεση οτι θα γραψεις αγγλικα σαν ανθρωπος για να καταλαβουνε τι λες. Το λεω γιατι και με τα ελληνικα που εγραψες εδω , χρειαστηκε να κανεις 3 ποστ για να καταλαβουμε οριακα τι ρωτας. Και στο paypal δεν καθονται να ψαχνουν τι εννοει ο καθενας. Αν δεν καταλαβουν τι γραφεις με τη μια, δεν επιστρεφουν μια. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από BackFromHell
Bitbit Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Είναι σα να ρωτάς, Έδωσα λεφτά σε κάποιον, μπορώ να τα πάρω πίσω; Σε ποιον τα έδωσες, για ποιο λόγο τα έδωσες; Καταλαβαίνεις ότι αν δε ξεκαθαρίσεις αυτά , απάντηση δε πρόκειται να πάρεις. Κι επίσης πολλοί το λάθος θα το εκλάβουν ως "λάθος" Οπότε και ναι και όχι, ανάλογα.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Bitbit είπε Είναι σα να ρωτάς, Έδωσα λεφτά σε κάποιον, μπορώ να τα πάρω πίσω; Σε ποιον τα έδωσες, για ποιο λόγο τα έδωσες; Καταλαβαίνεις ότι αν δε ξεκαθαρίσεις αυτά , απάντηση δε πρόκειται να πάρεις. Κι επίσης πολλοί το λάθος θα το εκλάβουν ως "λάθος" Οπότε και ναι και όχι, ανάλογα. Δεν ειναι κοροιδα στο paypal. Αν τους τα μασαει αυτος που κανει claim , αν δεν βγαζουν νοημα οσα λεει κι αν το στορυ δεν πολυδενει, στην καλυτερη δεν παιρνει refund, στη χειροτερη παιρνει κι ενα ban account για δωρο, αν το ιστορικο του δεν ειναι καλο ή αν ειναι νεο acc και ξεκιναει ετσι με το καλημερα. Γιαυτο εγραψα παραπανω οτι πρεπει να εξηγησει το case με ανθρωπινα αγγλικα, διοτι οταν καποιος λεει μισολογα που θελουν 3 ερωτησεις για να καταλαβεις τι εννοει, η που δεν βγαζουν νοημα κλπ, τοτε πιθανοτατα κατι κρυβει και φυσικα θα παρει αγαπη απο το paypal που δεν ειναι χθεσινοι με τους πονηρηδιδες αυτης της κατηγοριας. Οπως αντιστοιχα, αν εχει καλο ιστορικο συναλλαγων, χωρις προβληματα η cases εναντιον του, μπορει να παρει refund απο το ιδιο το paypal ως ενδειξη καλης θελησης και συνεργασιας. Χωρις να αγγιξουν τον παραληπτη του ποσου, χωρις καν να ψαξουν ποιος εχει δικιο. Αν μιλαμε για μικροποσο βεβαια. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από BackFromHell
Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 πληρώνω εσένα,που δεν σε ξέρω,για να μου κανεις μια δουλεια εσυ δε μου την κανεις μπορώ να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω απ το paypal?
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε πληρώνω εσένα,που δεν σε ξέρω,για να μου κανεις μια δουλεια εσυ δε μου την κανεις μπορώ να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω απ το paypal? Οχι. Ποτέ καραμέλες απο αγνώστους και λεφτά σε αγνώστους.
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε πληρώνω εσένα,που δεν σε ξέρω,για να μου κανεις μια δουλεια εσυ δε μου την κανεις μπορώ να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω απ το paypal? Μπορείς να ζητήσεις αλλά με πολύ μικρές πιθανότητες ως μηδενικές για να πετύχεις κάτι. Για παροχή υπηρεσιών δεν μπορεί να αποδειχτεί τίποτα. Για αγορά αγαθών από συγκεκριμένες πλατφόρμες υπάρχει διαδικασία αρκεί να έχουν τηρηθεί κάποια βήματα, να έχεις κρατήσει φωτογραφίες, να έχεις διαβάσει τους όρους του καθένα κτλ κτλ. 1
SabotazNic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε πληρώνω εσένα,που δεν σε ξέρω,για να μου κανεις μια δουλεια εσυ δε μου την κανεις μπορώ να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω απ το paypal? Μπορείς να ξεκινήσεις dispute. Απλά οπως σου είπαν, πρέπει να τα γράψεις ξεκάθαρα. Αν δεν ξέρεις εσύ ο ίδιος αγγλικά, ζήτα από κάποιον άλλον. https://www.paypal.com/bm/webapps/mpp/security/buyer-protection-resolution 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Γυρισε η πλάκα τώρα απο το λάθος email στο δεν μου έκανε την δουλειά 3
Charismo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Γυρισε η πλάκα τώρα απο το λάθος email στο δεν μου έκανε την δουλειά Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο δε νομίζω πως έχει ιδιαίτερο νόημα να ανοίξει dispute. Στο Paypal ο λόγος για να εγκρίνουν επιστροφή πρέπει να είναι ξεκάθαρος και να μπορεί να αποδειχθεί. Για παράδειγμα αν αγοράσεις κάτι, δεν σου σταλεί ποτέ και ο πωλητής δεν μπορεί να αποδείξει στην Paypal πως το παρέδωσε, θα δικαιωθείς. Αλλιώς δεν έχεις ελπίδες. Όταν κάνεις dispute η Paypal ερευνά και τις δύο πλευρές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα