dream21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα και χρόνια πολλά ... επειδή θελω να πετάξω την IKEA Tradifri που εχω σπιτι συνολο 30 λάμπες (Δεν με ενδιαφερει το κοστος που θα ειναι τριπλασιο) , θα ηθελα να ρωτησω σε όσους ήδη εχουν εξυπνο φωτισμο της Philips HUE εαν πχ σε ενα δωματιο ειναι κλειστο το φως(Ο διακοπτης ανοιχτος αλλα η λαμπα σβηστή μεσω του App) σε διακοπή ρευματος και ξανα επαναφορα αυτου εαν oi λαμπες αναβουν η παραμενουν στην τελευταια κατασταση που βρίσκονταν πριν την Διακοπή του ρευματος. Δυστηχως με τις ΙΚΕΑ και επειδη εχω συχνα διακοπες ρευματος στην περιοχη μου φωταγωγειται ολο το σπίτι σε τρελές ώρες και ειδικα τα μεσανυχτα 2-3 το πρωι και οπως καταλαβαινετε είναι πολύ ενοχλητικο να κοιμάσε και να ξυπνας απο το φως που αναβει στα καλα καθούμενα.
cumulus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δυστυχως αναβουν,αλλα η αληθεια ειναι δεν εχω ψαξει μηπως αυτο απενεργοπειται μεσω της εφαρμογης.Επισης και lifx λαμπτηρες που εχω το ιδιο κανουν.
fragos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, dream21 είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά ... επειδή θελω να πετάξω την IKEA Tradifri που εχω σπιτι συνολο 30 λάμπες (Δεν με ενδιαφερει το κοστος που θα ειναι τριπλασιο) , θα ηθελα να ρωτησω σε όσους ήδη εχουν εξυπνο φωτισμο της Philips HUE εαν πχ σε ενα δωματιο ειναι κλειστο το φως(Ο διακοπτης ανοιχτος αλλα η λαμπα σβηστή μεσω του App) σε διακοπή ρευματος και ξανα επαναφορα αυτου εαν oi λαμπες αναβουν η παραμενουν στην τελευταια κατασταση που βρίσκονταν πριν την Διακοπή του ρευματος. Δυστηχως με τις ΙΚΕΑ και επειδη εχω συχνα διακοπες ρευματος στην περιοχη μου φωταγωγειται ολο το σπίτι σε τρελές ώρες και ειδικα τα μεσανυχτα 2-3 το πρωι και οπως καταλαβαινετε είναι πολύ ενοχλητικο να κοιμάσε και να ξυπνας απο το φως που αναβει στα καλα καθούμενα. Φιλε μην πεταξεις τις λαμπες.. Αν ειναι χαρισε τες καπου
dream21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, fragos είπε Φιλε μην πεταξεις τις λαμπες.. Αν ειναι χαρισε τες καπου Μεταφορικά το έγραψα .. 1 ώρα πριν, Haldol είπε Ρυθμίζεται από την εφαρμογή. Ωραια ευχαριστω πολύ
sinikos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Απλα η λειτουργια αυτη ειναι μια ευκολια, αν καποιος δεν εχει την εφαρμογη ή δεν εχει το κινητο μαζι ή γενικα δεν μπορει να το ελεγξει εκεινη την στιγμη, να μπορει να αναψει τις λαμπες. Αν το απενεργοποιησεις αυτο, τοτε αν σηκωθει πχ η γυναικα μεσα στην νυχτα και κλεισει/ξανανοιξει το διακοπτη, δεν θα αναψουν.
basilis_k6 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, sinikos είπε Απλα η λειτουργια αυτη ειναι μια ευκολια, αν καποιος δεν εχει την εφαρμογη ή δεν εχει το κινητο μαζι ή γενικα δεν μπορει να το ελεγξει εκεινη την στιγμη, να μπορει να αναψει τις λαμπες. Αν το απενεργοποιησεις αυτο, τοτε αν σηκωθει πχ η γυναικα μεσα στην νυχτα και κλεισει/ξανανοιξει το διακοπτη, δεν θα αναψουν. σωστα αλλα πλέον εχει ειδικα για αυτο το λογο το after power loss που τις παει στην last known state αλλα αν παιξεις τον διακόπτη ανάβουν φουλ. βεβαια λενε οι χρηστες οτι δεν δουλευει καλα αλλα δεν το εχω δοκιμάσει γιατι δεν με βολευει το setting αυτο.
dream21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, sinikos είπε Απλα η λειτουργια αυτη ειναι μια ευκολια, αν καποιος δεν εχει την εφαρμογη ή δεν εχει το κινητο μαζι ή γενικα δεν μπορει να το ελεγξει εκεινη την στιγμη, να μπορει να αναψει τις λαμπες. Αν το απενεργοποιησεις αυτο, τοτε αν σηκωθει πχ η γυναικα μεσα στην νυχτα και κλεισει/ξανανοιξει το διακοπτη, δεν θα αναψουν. Κατάλαβα ευχαριστω 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε σωστα αλλα πλέον εχει ειδικα για αυτο το λογο το after power loss που τις παει στην last known state αλλα αν παιξεις τον διακόπτη ανάβουν φουλ. βεβαια λενε οι χρηστες οτι δεν δουλευει καλα αλλα δεν το εχω δοκιμάσει γιατι δεν με βολευει το setting αυτο. Πολύ καλό.Θα δοκιμασω 1 λάμπα και εαν δω οτι οντως παιζει θα αρχησω να παραγγελνω σιγα σιγα για να ησυχασω με την φωταγωγηση του παρθενώνα
basilis_k6 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, dream21 είπε Κατάλαβα ευχαριστω Πολύ καλό.Θα δοκιμασω 1 λάμπα και εαν δω οτι οντως παιζει θα αρχησω να παραγγελνω σιγα σιγα για να ησυχασω με την φωταγωγηση του παρθενώνα εγω πάντως ακομα απορω πως θα δωσεις τοσα λεφτα για λάμπες... 30 hue με μερικες rgb μεσα ειναι κοντα στα 700-800ευρω
dream21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε εγω πάντως ακομα απορω πως θα δωσεις τοσα λεφτα για λάμπες... 30 hue με μερικες rgb μεσα ειναι κοντα στα 700-800ευρω Δεν ειναι μονο η λαμπες ειναι και αλλα πολλα που θα αναβαθμιστουν σε ολο το σπιτι μεσω προγραμματος εξοικονομω
chriskourou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Μπαίνουν και οι λάμπες στο εξοικονομώ; 🙄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα