Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

χωρίς θύρα SIM

δίνεται λύση σε ένα πρόβλημα που δεν είχε κανείς (καταναλωτής)

πλέον για να ενεργοποιείς-αλλάζεις e-sim,
θα πληρώνεις αντίτιμο στον πάροχο

Επεξ/σία από nemom
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Για ακόμα μια φορά η Apple ακολουθεί τις εξελίξεις και δεν τις δημιουργεί όπως γινότανε κάποτε(Χρόνια πριν)

Τώρα θυμήθηκε η Apple ότι υπάρχει και η e-sim όπως έγινε και με την ασύρματη φόρτιση, με την αδιαβροχοποιηση κ.τ.λ.

• iPhone XR (model A2105, from 2018)
  • iPhone XS (model A2097, from 2018)
  • iPhone XS Max (model A2101, from 2018)
  • απο  τοτε την εβαλε στα iPhone.
  • Like 5
  • Thanks 5
Δημοσ.

καιρος ειναι. δεν προσφέρει τίποτα τοσο καιρο εκτός απο ταλαιπωρία όταν αλλάζεις συσκευες ειδικα μεχρι να φτάσουμε στη νανο. εχω κοψει καμια 15αρια σιμ, εχω αναγκαστει να βαλω ανταπτορα σε άλλες τοσες, εχω πληρώσει ενα κομμάτι πλαστικο 10ευρω(!) και εχω χάσει και κανα δυο καταλάθος. 

Είναι λογικό να ξυλώνουν συνεχως τμήματα του κινητου. Γιαυτο τα λεφτα πεφτουν σε κάμερες κυριως γιατι αυτες θα μεινουν πανω για παντα. Μπαταρια, οθόνη, κάμερα και μια κεραια θες. Αργα η γρήγορα τα κινητα θα έχουν πρόσβαση σε υπολογιστική ισχυ στο cloud και εσυ θα απολαμβάνεις την χρηση του όσο εισαι online. Ενας βασικός επεξεργαστης για offline δουλειες θα μεινει και μια ραμ. Ο ανταγωνισμός για σουπερ επεξεργαστική δύναμη θα φτάσει σε ενα τέλος.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

εχω κοψει καμια 15αρια σιμ, εχω αναγκαστει να βαλω ανταπτορα σε άλλες τοσες, εχω πληρώσει ενα κομμάτι πλαστικο 10ευρω(!) και εχω χάσει και κανα δυο καταλάθος. 

Αυτά είναι προβλήματα!

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

καιρος ειναι. δεν προσφέρει τίποτα τοσο καιρο εκτός απο ταλαιπωρία όταν αλλάζεις συσκευες ειδικα μεχρι να φτάσουμε στη νανο. εχω κοψει καμια 15αρια σιμ, εχω αναγκαστει να βαλω ανταπτορα σε άλλες τοσες, εχω πληρώσει ενα κομμάτι πλαστικο 10ευρω(!) και εχω χάσει και κανα δυο καταλάθος. 

Είναι λογικό να ξυλώνουν συνεχως τμήματα του κινητου. Γιαυτο τα λεφτα πεφτουν σε κάμερες κυριως γιατι αυτες θα μεινουν πανω για παντα. Μπαταρια, οθόνη, κάμερα και μια κεραια θες. Αργα η γρήγορα τα κινητα θα έχουν πρόσβαση σε υπολογιστική ισχυ στο cloud και εσυ θα απολαμβάνεις την χρηση του όσο εισαι online. Ενας βασικός επεξεργαστης για offline δουλειες θα μεινει και μια ραμ. Ο ανταγωνισμός για σουπερ επεξεργαστική δύναμη θα φτάσει σε ενα τέλος.

Phoenix Rising τριλογία;! 😅

Δημοσ.

Μέχρι να γίνει εύκολο το "swap" σε άλλη συσκευή χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω σε κατάστημα ή να επικοινωνώ με τον παροχο για μένα η esim είναι ένα άχρηστο feature. 

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, FELIX είπε
  • iPhone XR (model A2105, from 2018)
  • iPhone XS (model A2097, from 2018)
  • iPhone XS Max (model A2101, from 2018)
  • απο  τοτε την εβαλε στα iPhone.

Όχι σε όλο τον κόσμο όμως. Από το εξωτερικό μπορείς να βρεις και δίκαρτα. Κάτοχος δίκαρτου 12 pro max χωρίς esim. Για αυτό και πιστεύω ότι δεν θα καταργήσει τελείως τις σιμ όχι σε όλο τον κόσμο τουλάχιστον

Επεξ/σία από ares225
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Για ακόμα μια φορά η Apple ακολουθεί τις εξελίξεις και δεν τις δημιουργεί όπως γινότανε κάποτε(Χρόνια πριν)

Τώρα θυμήθηκε η Apple ότι υπάρχει και η e-sim όπως έγινε και με την ασύρματη φόρτιση, με την αδιαβροχοποιηση κ.τ.λ.

Μα πρώτη η apple έβγαλε την e sim

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/12/2021 στις 1:15 ΜΜ, georgewww είπε

Λογικό, μαζί με την νομοθεσία της ΕΕ για ενιαία υποδοχή φόρτισης usbc, είναι ευκαιρία να τις αφαιρέσει όλες και να γίνει ένα super κλειστό σασί unibody. τερμα αδιάβροχο όλα wireless. Ειδικά με τα καλώδια, έχουμε βαρεθεί με τους φορτιστές, να πάνε όλα ασυρμ φορτ. να έχουμε ένα δίσκο να τα βαζουμε πάνω. 

Ναι ρε συ γιατί η ασύρματη φόρτιση είναι φοβερά αποδοτική και εύχρηστη... Αυτό το ένα καλώδιο που έχω στο κομοδίνο , και φορτίζω 5 συσκευές όχι μόνο το τηλέφωνό μου, δε φαντάζεσαι πόσο μου τη δίνει.

Επεξ/σία από mordred
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Christospliakos είπε

αν η ασύρματη φόρτιση βελτιωθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα, τότε ναι why not?

Εγώ που χρησιμοποιώ ασύρματη φόρτιση εδώ και 6 χρόνια, ικανοποιητική την βρίσκω.

• Sad 1
Δημοσ.

η σιγουριά πάντως ορισμένων
ότι το εξάρτημα [υποδοχή SIM] θα αφαιρεθεί για να πέσουν τα λεφτά στις κάμερες...

😂

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thanoslam είπε

Μα πρώτη η apple έβγαλε την e sim

Μην του το χαλάς. Αυτός νομίζει ότι πρώτη φορά θα βάλουν esim το 2022!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...