Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα τα φώτα σας στον λέβητα που έχω η έξω πλευρά της πόρτας ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες κ σκεφτικα να φτιάξω μια δεύτερη πόρτα που θα είναι στην ουσία προστασία της κανονικής πόρτας τι υλικό θα ήταν το κατάλληλο? 

Επεξ/σία από bilis1234
Δημοσ.
3 ώρες πριν, bilis1234 είπε

να φτιάξω μια δεύτερη πόρτα που θα είναι στην ουσία προστασία της κανονικής πόρτας τι υλικό θα ήταν το κατάλληλο? 

αν ρωτάς για μονωτικό υλικό   κεραμοβαμβακας  εδώ σελιδα16   πόρτα λέβητα Ο κατασκευαστής τι λέει ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, hp8 είπε

αν ρωτάς για μονωτικό υλικό   κεραμοβαμβακας  εδώ σελιδα16   πόρτα λέβητα Ο κατασκευαστής τι λέει ?

Όχι ρωτάω ποιο υλικό είναι κατάλληλο για δεύτερη πόρτα η πόρτα του λέβητα είναι μονομενη αλλά κ πάλι ζεστενει. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bilis1234 είπε

Όχι ρωτάω ποιο υλικό είναι κατάλληλο για δεύτερη πόρτα η πόρτα του λέβητα είναι μονομενη αλλά κ πάλι ζεστενει. 

και τι πειράζει;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

και τι πειράζει;

Γιατί φοβαμε πως θα ξεθωριαση κ η πόρτα εκτός από της θερμίδες που χάνονται 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, bilis1234 είπε

Γιατί φοβαμε πως θα ξεθωριαση κ η πόρτα εκτός από της θερμίδες που χάνονται 

Τότε πρέπει να βάλεις κάτι απο μέσα .Ο κατασκευαστής τι λεει;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τότε πρέπει να βάλεις κάτι απο μέσα .Ο κατασκευαστής τι λεει;

Μου έστειλε καινούργια πόρτα γιατί η πρώτη είχε κατασκεαυστικο λάθος στο ποτιρη που μπαίνει το βεντιλατερ και είχε ξεθωριαση ακόμη δεν έχουμε μηλησει αλλά τι να μου πει μου έστειλε καινούργια πόρτα αλλά και αυτή ανεβάζει θερμοκρασία να μην έχει κουμπωση σωστά λίγο δύσκολο αλλά κ πάλι δεν έχει σχέση που ανέβασε θερμοκρασία, απλά σκέφτομαι να φτιάξω ένα δεύτερο πορτάκι προστασία της κύριος πόρτας αλλά δεν ξέρω με τι υλικό να το κάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, bilis1234 είπε

Μου έστειλε καινούργια πόρτα γιατί η πρώτη είχε κατασκεαυστικο λάθος στο ποτιρη που μπαίνει το βεντιλατερ και είχε ξεθωριαση ακόμη δεν έχουμε μηλησει αλλά τι να μου πει μου έστειλε καινούργια πόρτα αλλά και αυτή ανεβάζει θερμοκρασία να μην έχει κουμπωση σωστά λίγο δύσκολο αλλά κ πάλι δεν έχει σχέση που ανέβασε θερμοκρασία, απλά σκέφτομαι να φτιάξω ένα δεύτερο πορτάκι προστασία της κύριος πόρτας αλλά δεν ξέρω με τι υλικό να το κάνω. 

Λογικό ειναι να σου ανεβαζει θερμοκρασία η πορτα. Και εμενα σε λεβητα βιομαζας μου ανέβαζε. Απο εκει και περα αν θελεις μπορεις να κανεις 2πλη την πόρτα δηλαδη τι εννοώ, να βλεις μια μεταλλική επένδυση απο επανω (μπροστά) και να αφήσεις ενα κενό 5-10 ποντους οπου θα το καλύψεις με κάποιο πυραντοχο υλικο. Κατι σαν "σάντουιτς" απο την εξω μεριά δηλαδή.

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, bilis1234 είπε

ι μου έστειλε καινούργια πόρτα αλλά και αυτή ανεβάζει θερμοκρασία

δεν εχει μόνωση από μέσα ? ολες ζεσταινονται  Είναι παραπάνω από 40-45 

Spoiler

2019091409__2021-12-30_21-31-45.png.cb939d57d56e98f4b46f24f122b149ee.png

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Λογικό ειναι να σου ανεβαζει θερμοκρασία η πορτα. Και εμενα σε λεβητα βιομαζας μου ανέβαζε. Απο εκει και περα αν θελεις μπορεις να κανεις 2πλη την πόρτα δηλαδη τι εννοώ, να βλεις μια μεταλλική επένδυση απο επανω (μπροστά) και να αφήσεις ενα κενό 5-10 ποντους οπου θα το καλύψεις με κάποιο πυραντοχο υλικο. Κατι σαν "σάντουιτς" απο την εξω μεριά δηλαδή.

Δηλαδή μου λες να βγάλω το καπάκι που έχει μπροστά να βάλω κάποιο πυραντοχο ηλικο μετά μια λαμαρίνα κ μετά το καπάκι ξανα??εγώ σκεφτόμουν να έκανα μια πόρτα από την μέσα πλευρά εκεί που πατάει η πόρτα θα κάνω κάτι?? 

3 λεπτά πριν, hp8 είπε

δεν εχει μόνωση από μέσα ? ολες ζεσταινονται  Είναι παραπάνω από 40-45 

Απόκρυψη περιεχομένων

2019091409__2021-12-30_21-31-45.png.cb939d57d56e98f4b46f24f122b149ee.png

Έχει νομίζω πυρινταχο τσιμέντο αλλά πάλι ζεστενει 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bilis1234 είπε

Δηλαδή μου λες να βγάλω το καπάκι που έχει μπροστά να βάλω κάποιο πυραντοχο ηλικο μετά μια λαμαρίνα κ μετά το καπάκι ξανα??εγώ σκεφτόμουν να έκανα μια πόρτα από την μέσα πλευρά εκεί που πατάει η πόρτα θα κάνω κάτι?? 

Δεν ξερω πως ειναι η πορτα σου. Αν εχει καπακι η οχι. Εμενα ηταν μασιφ δηλαδη 10αρα λαμαρινα και μεσα γεμισμενη με ενα υλικο σαν πυραντοχο τσιμεντο. Απο μεσα δεν ξερω αν ειναι σωστο γιατι θα "γλυφει" η φλογα την πορτα και ισως να μην ειναι καλο. Απο εξω ελεγα. Αν μπορεις ανέβασε μια φωτο για να μην μιλαω ετσι αόριστα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Petros Electron είπε

Δεν ξερω πως ειναι η πορτα σου. Αν εχει καπακι η οχι. Εμενα ηταν μασιφ δηλαδη 10αρα λαμαρινα και μεσα γεμισμενη με ενα υλικο σαν πυραντοχο τσιμεντο. Απο μεσα δεν ξερω αν ειναι σωστο γιατι θα "γλυφει" η φλογα την πορτα και ισως να μην ειναι καλο. Απο εξω ελεγα. Αν μπορεις ανέβασε μια φωτο για να μην μιλαω ετσι αόριστα.

Του θωκα είναι ο λέβητας τώρα δεν είμαι σπίτι να βγάλω φώτο δυστηχως έχει καπάκι από έξω με κλιπ βγαίνει από και μετά έχει την πλάκα νομίζω με πυρίμαχο τσιμέντο 

Δημοσ.
Στις 30/12/2021 στις 4:11 ΠΜ, bilis1234 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα τα φώτα σας στον λέβητα που έχω η έξω πλευρά της πόρτας ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες κ σκεφτικα να φτιάξω μια δεύτερη πόρτα που θα είναι στην ουσία προστασία της κανονικής πόρτας τι υλικό θα ήταν το κατάλληλο? 

Τουλάχιστον εμένα η πόρτα του ξύλο λέβητα είχε επένδυση πετροβάμβακα και από επάνω πυρίμαχο τσιμέντο . 

Δεν είχε ιδιαίτερη θερμοκρασία και 2 φορές είχα αλλάξει και το υαλοκορδονι στα 7 χρόνια χρήσης του 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, meletis_m είπε

Τουλάχιστον εμένα η πόρτα του ξύλο λέβητα είχε επένδυση πετροβάμβακα και από επάνω πυρίμαχο τσιμέντο . 

Δεν είχε ιδιαίτερη θερμοκρασία και 2 φορές είχα αλλάξει και το υαλοκορδονι στα 7 χρόνια χρήσης του 

Και εμένα έχει επένδυση απλά δεν φενετε το θέμα είναι τώρα τι κάνω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...