mastixas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Χθες αγόρασα τo mad max από το store κατευθείαν αλλά δεν μου αρέσει η χαμηλή ανάλυση του όταν τρέχει με fps+ στο series x. Επομένως προτιμώ να το παίξω στο PC. Θέλω να αιτηθω refund, όμως στο order history του account μου δεν έχει τέτοια επιλογή αλλά μόνο ένα κουμπί που γράφει "refund information" κ με οδηγείες με κατευθείνει να κάνω το αίτημα μέσω επικοινωνίας με την υποστήριξη. Συγκεκριμένα με προτρέπει να διαλέξω τις εξής επιλογές με τη σειρά: "Επικοινωνία με την υποστήριξη" "συνδρομές και χρέωση" και τέλος "θέλω να υποβάλλω αίτημα επιστροφής χρημάτων" Όμως η τελευταία επιλογή δεν υπάρχει. Πώς κάνουμε refund; Ευχαριστώ
Charismo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δες αν ισχύουν τα παρακάτω στην περίπτωση σου. https://support.microsoft.com/en-us/account-billing/can-t-get-a-refund-on-apps-and-games-from-microsoft-store-818e77bd-a3f1-f4a8-7f57-410d08c34d29 Αν ισχύουν και πάλι δεν μπορείς να κάνεις refund, τότε απ'ότι λέει στο site της Microsoft μπορεί το αντικείμενο που αγόρασες απλά να μην δέχεται refund.
Mr_Terror Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Θα μιλησεις με την ms ελλας 21 1120 6000 να ζητησεις refund.Συνηθως δεχονται την ακυρωση αν γινει λιγες ωρες μετα την αγορα.Προσπαθησε δεν χανεις κατι.
mastixas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Τελικά θα το παίξω στο Xbox δεν πειράζει, καθότι από την μια δεν έβγαλα άκρη με το θέμα επιστροφής χρημάτων, από την άλλη μιλάμε για ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι που αν και χαμηλής ανάλυσης με fps+, θα μου δώσει πολλές ώρες ευχαρίστησης!
Giannis107 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Απαντώ λίγο αργά, αλλά ίσως φανεί χρήσιμο στο μέλλον. Η διαδικασία αιτήματος επιστροφής χρημάτων είναι πολύ απλή, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο. Στην ελληνική έκδοση του xbox.com δεν μπόρεσα να βρω κάτι αντίστοιχο, οπότε την αποφεύγουμε. https://support.xbox.com/en-US/help/subscriptions-billing/buy-games-apps/refund-orders Κάνε σύνδεση στο λογαριασμό σου και θα εμφανιστεί μια λίστα με τις πρόσφατες αγορές σου όπου μπορείς να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων. Και τις 2 φορές που ζήτησα refund έλαβα σε δευτερόλεπτα τα χρήματα μου πίσω. Αν χρειαστεί να ελεγχθεί το αίτημα από κάποιον υπάλληλο, θα πάρει λίγες μέρες φυσικά. 3
Revered Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Giannis107 είπε Απαντώ λίγο αργά, αλλά ίσως φανεί χρήσιμο στο μέλλον. Η διαδικασία αιτήματος επιστροφής χρημάτων είναι πολύ απλή, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο. Στην ελληνική έκδοση του xbox.com δεν μπόρεσα να βρω κάτι αντίστοιχο, οπότε την αποφεύγουμε. https://support.xbox.com/en-US/help/subscriptions-billing/buy-games-apps/refund-orders Κάνε σύνδεση στο λογαριασμό σου και θα εμφανιστεί μια λίστα με τις πρόσφατες αγορές σου όπου μπορείς να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων. Και τις 2 φορές που ζήτησα refund έλαβα σε δευτερόλεπτα τα χρήματα μου πίσω. Αν χρειαστεί να ελεγχθεί το αίτημα από κάποιον υπάλληλο, θα πάρει λίγες μέρες φυσικά. Έτσι ακριβώς - αυτή είναι η σωστή διαδικασία (είχα κάνει έτσι refund το Cyberpunk)- δουλεύει και στο uk site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα