fkostis1970 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια μπορει καποιος να βοηθησει; μου κλειδωσε το ΦΒ και μού ζηταει κωδικό απο την γεννητρια κωδικών που δεν εχω προσβασει ταυτότητες λογαριασμούς δεκο τα εχω στειλη. μαιλ δεν ξερω αγγλικα να τους στειλω στο διαολο τους εχω στειλη πολλες φορες χαχαχα δεν ξερω αν το εχω βαλει και στην σωστη ενοτητα το θεμα Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από fkostis1970
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, fkostis1970 είπε μαιλ δεν ξερω αγγλικα να τους στειλω Στείλε στα Ελληνικά. Δεν έχουν πρόβλημα.
fkostis1970 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 ΚΑΛΗΜΕΡΑ Καποια αλλη λυση ; Εστειλα Mail. προσπαθησα με αλλο μαιiλ και ιδιο ονομα προσθετοντας ενα αριθμο να κανω νεο λογαριασμο στο ΦΒ και μου τον μπλοκαρε
micos000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, fkostis1970 είπε Εστειλα Mail. Σου απάντησαν; Αν όχι ξαναστείλε. Για νέο λογαριασμό δοκίμασε να αντιστρέψεις κάποια γράμματα και όχι να προσθέσεις έναν αριθμό στο τέλος γιατί νομίζω ότι δεν επιτρέπει τέτοια κόλπα στο όνομα πλέον. Θέλει το όνομα να μοιάζει τουλάχιστον με ανθρώπινο και όχι του τύπου fg123456. Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι ότι είχα διαβάσει παλαιότερα. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2021 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα