arkoudos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, η στιγμή "δεν θα συμβεί σ' εμένα γιατί προσέχω πολύ", τελικά συνέβη (και) σ' εμένα. Αγόρασα νέο κινητό, το παλιό το κράτησα για να βλέπει η μικρή Ytube. Πιθανότατα το έχασα στην Κομοτηνή που πήγα να δω τους γονείς μου στο πατρικό μου. Δεν θα μ' ένοιαζε και τόσο (ένα S8+ με θέμα στην μπαταρία), αν δεν είχα περίπου όλη τη ζωή της μικρής σε φωτογραφίες εκεί μέσα. Το αστείο είναι πως όταν πήγα να τις μεταφέρω στο νέο, επειδή έπαιρνε άπειρη ώρα, το άφησα για "αργότερα" γιατί ήθελα να παίξω με το νέο κινητό. Όλα "σωστά" τα έκανα δηλαδή. Ερώτηση. Αν το κινητό είναι κλειστό και χωρίς SIM, βρίσκεται μέσω net? Το Find My Device της google δείχνει Last Seen 28/12 στις 2 το μεσημέρι, που είναι και η ώρα που έφυγα από Κομοτηνή (παίζει και να το άφησα πάνω στο αμάξι για να δέσω τη μικρή ο στόκος και να το ξέχασα εκεί). Ουσιαστικά πρέπει να περιμένω να συνδεθεί κάποιος στο ίντερνετ (και χωρίς να το έχει κάνει hard reset) για να το βρω; ΙΜΕΙ έχω, αλλά δεν βλέπω καλές κριτικές για τις εφαρμογές που και καλά το βρίσκουν μέσω ΙΜΕΙ (δεν έχω καμία γενικά εφαρμογή στο κινητό για εύρεσή του). Επειδή έχω σφιχτεί ήδη πολύ (τόσο που ειλικρινά, μακάρι να έχανα το καινούριο), ας μου πει κάποιος να μην έχω τουλάχιστον ελπίδες μπας και το ξεπεράσω. Και μιας και το άνοιξα αυτό, ας ρίξω και το τυράκι. Δίνω 200 ευρώ σε όποιον πιθανόν το βρήκε, να πάρω τις φωτογραφίες και του το δίνω πίσω. Περιοχή Κομοτηνή (εικάζω πως χάθηκε). Να στε καλά. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από arkoudos 1
GATE123 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Νομίζω με το Find My Device κάνεις και διαγραφή αρχείων όταν ανοιχτούν τα data ή wifi. Για να το βρεις πάντως δεν νομίζω. Μπλοκάρισμα και μέσω IMEI γίνεται. 1
koutsis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, arkoudos είπε Καλησπέρα, η στιγμή "δεν θα συμβεί σ' εμένα γιατί προσέχω πολύ", τελικά συνέβη (και) σ' εμένα. Αγόρασα νέο κινητό, το παλιό το κράτησα για να βλέπει η μικρή Ytube. Πιθανότατα το έχασα στην Κομοτηνή που πήγα να δω τους γονείς μου στο πατρικό μου. Δεν θα μ' ένοιαζε και τόσο (ένα S8+ με θέμα στην μπαταρία), αν δεν είχα περίπου όλη τη ζωή της μικρής σε φωτογραφίες εκεί μέσα. Το αστείο είναι πως όταν πήγα να τις μεταφέρω στο νέο, επειδή έπαιρνε άπειρη ώρα, το άφησα για "αργότερα" γιατί ήθελα να παίξω με το νέο κινητό. Όλα "σωστά" τα έκανα δηλαδή. Ερώτηση. Αν το κινητό είναι κλειστό και χωρίς SIM, βρίσκεται μέσω net? Το Find My Device της google δείχνει Last Seen 28/12 στις 2 το μεσημέρι, που είναι και η ώρα που έφυγα από Κομοτηνή (παίζει και να το άφησα πάνω στο αμάξι για να δέσω τη μικρή ο στόκος και να το ξέχασα εκεί). Ουσιαστικά πρέπει να περιμένω να συνδεθεί κάποιος στο ίντερνετ (και χωρίς να το έχει κάνει hard reset) για να το βρω; ΙΜΕΙ έχω, αλλά δεν βλέπω καλές κριτικές για τις εφαρμογές που και καλά το βρίσκουν μέσω ΙΜΕΙ (δεν έχω καμία γενικά εφαρμογή στο κινητό για εύρεσή του). Επειδή έχω σφιχτεί ήδη πολύ (τόσο που ειλικρινά, μακάρι να έχανα το καινούριο), ας μου πει κάποιος να μην έχω τουλάχιστον ελπίδες μπας και το ξεπεράσω. Και μιας και το άνοιξα αυτό, ας ρίξω και το τυράκι. Δίνω 200 ευρώ σε όποιον πιθανόν το βρήκε, να πάρω τις φωτογραφίες και του το δίνω πίσω. Περιοχή Κομοτηνή (εικάζω πως χάθηκε). Να στε καλά. Μάθημα πρώτο. ΠΆΝΤΑ κρατάμε backup των φωτογραφιών μας στο cloud. Google photos is your friend! Τώρα όσον αφορά την εύρεση του κινητού το βλέπω πολύ χλωμό μιας και αν το βρει κάποιος θα είναι κλειδωμένο (εκτός αν το είχες ξεκλείδωτο) και δεν θα ξέρει σε ποιον ανήκει.... 2
arkoudos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Σας ευχαριστώ και τους δύο. Ισχύει, μπορώ να διαγράψω τα πάντα όπως φαίνεται, όντως ήταν κλειδωμένο, δεν ξέρω τι ακριβώς ελπίζω, να συνδεθεί κάποιος σε free wifi και να ξυπνήσει το κινητό; Άσε που αν το είχα στο αυτοκίνητο κι έπεσε, μάλλον θα διαλύθηκε. @koutsisτο ξέρω τι θα μπορούσα να έχω κάνει, φταίει που είμαι τεχνολογικά ανάπηρος και πως έλεγα πως αυτό δεν θα συμβεί ποτέ σ' εμένα :/
GATE123 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει λέει ο νόμος..... Τώρα όσο για το κινητό είπαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το βρείς. Εκτός και αν πέσεις σε κανέναν που το παράδοση στην αστυνομία.
arkoudos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, GATE123 είπε Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει λέει ο νόμος..... Τώρα όσο για το κινητό είπαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το βρείς. Εκτός και αν πέσεις σε κανέναν που το παράδοση στην αστυνομία. Για την ιστορία, πήρα το FE 20 (μαζί νομίζω τα λέγαμε σε άλλο thread). ...ανάθεμα την ώρα....
koutsis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, arkoudos είπε @koutsisτο ξέρω τι θα μπορούσα να έχω κάνει, φταίει που είμαι τεχνολογικά ανάπηρος και πως έλεγα πως αυτό δεν θα συμβεί ποτέ σ' εμένα 😕 Στο είπα για να το κανείς από εδώ και πέρα! Πάντα μπορεί κάποιος να σου κλέψει ή να χάσεις το κινητό. Επίσης και να πεις πως εσύ προσέχεις, μπορεί να χαλάσει ξαφνικά και να μην έχεις πρόσβαση ή να καεί η κάρτα μνήμης και να τα χάσεις όλα κτλ. Ενεργοποίησε το Google photos. 1
SabotazNic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παντως αν οντως εγινε το λαθος και εμεινε πανω στο αμαξι, δεν θα πρεπε να επεσε και πολυ μακρια. Προφανως απο τις 2 το μεσημερι χθες εχουν περασει ηδη αρκετες ωρες. Ομως αν οι γονεις σου μπορουν να κανουν μια βολτα στην γειτονια, στην διαδρομη που ακολουθησες, δεν θα παει χαμενη η προσπαθεια. Αν εβαλες την μικρη πχ, πισω απο συνοδηγο, και αφησες το κινητο απο πανω, και αν εκανες 1η αριστερη στροφη πρωτου προλαβεις να αναπτυξεις ταχυτητα, θα επεσε καπου στα δεξια της στροφης. Αν προλαβες να αναπτυξεις ταχυτητα, καπου πισω στο οδοστρωμα. Κτλ. Θα πρεπει δηλαδη να ψαξουν καλα στον δρομο, κατω απο αμαξια, στο αυλακι διπλα απο το πεζοδρομιο κτλ Τοποθεσια στο find my device δεν δειχνει? Θυμασαι αν ειχες βαλει samsung Λογαριασμο? Αν ναι, απο προεπιλογη ειναι on και το find my mobile της Samsung. Μπαινεις https://findmymobile.samsung.com edit: Μολις δοκιμασα το δικο μου, και η τοποθεσια ειναι αρκετα ακριβης. Το ειχες κλεισει πριν το ταξιδι ή ειχες σκοπο να το δωσεις στην μικρη και αρα το αφησες ανοιχτο? Αν δλδ καποιος το πηρε και συνδεθηκε σε αλλο δικτυο, θα φανει. Και φανταζομαι εψαξαν στο σπιτι, σωστα? Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από SabotazNic 2
vaggos231 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 παντως περα απο την ανακτηση που την βλεπω χλωμη, η μαμα μου εχασε το κινητο της σε ενα δρομο διπλα στο σπιτι, και 5 λεπτα μετα δεν το βρηκαμε ποτε. ωστοσο απο αποψη ασφαλειας δεν νομιζω να εχεις προβλημα αν τυχον δει καποιος τις φωτογραφιες εφοσον εχει κλειδωμα. Ουτως η αλλως οποιος το βρει και θελει να το κρατησει, το πρωτο που κανει ειναι factory reset. 1
arkoudos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε Παντως αν οντως εγινε το λαθος και εμεινε πανω στο αμαξι, δεν θα πρεπε να επεσε και πολυ μακρια. Προφανως απο τις 2 το μεσημερι χθες εχουν περασει ηδη αρκετες ωρες. Ομως αν οι γονεις σου μπορουν να κανουν μια βολτα στην γειτονια, στην διαδρομη που ακολουθησες, δεν θα παει χαμενη η προσπαθεια. Αν εβαλες την μικρη πχ, πισω απο συνοδηγο, και αφησες το κινητο απο πανω, και αν εκανες 1η αριστερη στροφη πρωτου προλαβεις να αναπτυξεις ταχυτητα, θα επεσε καπου στα δεξια της στροφης. Αν προλαβες να αναπτυξεις ταχυτητα, καπου πισω στο οδοστρωμα. Κτλ. Θα πρεπει δηλαδη να ψαξουν καλα στον δρομο, κατω απο αμαξια, στο αυλακι διπλα απο το πεζοδρομιο κτλ Τοποθεσια στο find my device δεν δειχνει? Θυμασαι αν ειχες βαλει samsung Λογαριασμο? Αν ναι, απο προεπιλογη ειναι on και το find my mobile της Samsung. Μπαινεις https://findmymobile.samsung.com edit: Μολις δοκιμασα το δικο μου, και η τοποθεσια ειναι αρκετα ακριβης. Το ειχες κλεισει πριν το ταξιδι ή ειχες σκοπο να το δωσεις στην μικρη και αρα το αφησες ανοιχτο? Αν δλδ καποιος το πηρε και συνδεθηκε σε αλλο δικτυο, θα φανει. Και φανταζομαι εψαξαν στο σπιτι, σωστα? Εικάζω πως έγινε έτσι, πραγματικά έχει κολλήσει το μυαλό μου. Τους έβαλα τους γονείς μου να βολτάρουν στη γειτονιά γέροι άνθρωποι, κοίταξαν παντού, αν έπεσε όντως δεν έχω πολλές ελπίδες να βρεθεί (νομίζω ο μπαμπάς μου βόλταρε και με το αμάξι, θα τον ρωτήσω). Στο my device δεν δείχνει τελευταία τοποθεσία. Δείχνει τελευταίο last seen 14:01, ακριβώς την ώρα που κατέβηκα κάτω κι έχασε το Wi-Fi. Οπότε θεωρώ πως από το σπίτι έφυγε (αν το ξέχναγα εκεί, θα έμενε στο Wi Fi και θα φαινόταν). Περιττό να πω πως το έκαναν άνω κάτω, είχα ξεχάσει μια πιπίλα εκεί και τη βρήκαν μετά από... 3,5 μήνες. Το τωρινό κινητό μου το βρίσκει με τεράστια ακρίβεια εδώ Θεσσαλονίκη όντως, αλλά επειδή είναι συνδεδεμένο παντού και με ανοιχτή τοποθεσία. Αυτό που θυμάμαι σίγουρα είναι πως το βλέπω, λέω μέσα μου θα το δώσω στη μικρή στο ταξίδι να μη με πρήζει, μετά σκέφτομαι πως δεν έχει 4G και έχει μόνο Wi-Fi, άρα είναι άχρηστο στο ταξίδι και... κενό. Δεν θυμάμαι τι σκ@τ@ το έκανα. 99% δεν το έκλεισα, όμως πραγματικά έχω κολλήσει τόσο που δεν μπορώ να θυμηθώ. Δυστυχώς αυτό με το findmymobile της Samsung δεν το είχα ενεργοποιημένο (πραγματικά τεχνολογικά ανάπηρος ρε γμτ, όλα λάθος). 4 ώρες πριν, vaggos231 είπε παντως περα απο την ανακτηση που την βλεπω χλωμη, η μαμα μου εχασε το κινητο της σε ενα δρομο διπλα στο σπιτι, και 5 λεπτα μετα δεν το βρηκαμε ποτε. ωστοσο απο αποψη ασφαλειας δεν νομιζω να εχεις προβλημα αν τυχον δει καποιος τις φωτογραφιες εφοσον εχει κλειδωμα. Ουτως η αλλως οποιος το βρει και θελει να το κρατησει, το πρωτο που κανει ειναι factory reset. Δεν φοβάμαι για την ασφάλεια, παρακαλάω να το ανοίξει κάποιος μπας και το βρω από find my device, πλέον αρκετά χλωμό. ΑΝ το βρήκε κάποιος κι ΑΝ είναι σε καλή κατάσταση, λογικά πάει για hard reset και ανταλλακτικά; Ποιος ξέρει γμτ...
vaggos231 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 κοιταξε, απο τη μια ειναι καλο το γεγονος οτι δεν εχει ανοιχτει, πραγμα που σημαινει οτι ισως εχει πεσει αναμεσα σε καποιο καθισμα, στα μαξιλαρια πχ η σε καποιο πορτ μπαγκαζ. εγω λεω ψυχραιμα με καθαρο μυαλο να ξαναδεις το αυτοκινητο σε ολους τους χωρους. ισως το παιδι το βρηκε και το πεταξε σε ενα σημειο που δεν ειχες σκεφτει εντος του αυτοκινητου, ισως αν το εβαλες σε καμια μεσα τσεπη ενος μπουφαν, να εχει παγιδευτει μεσα στη φοδρα. θυμισου τι φορουσες, τι υπηρχε μεσα στο αυτοκινητο αρκετα μεγαλο να εχει παραπεσει. τα μερη που σου αναφερω, ειναι απο δικες μου εμπειριες που δεν πιστευα ποτε οτι μπορει να εχει γινει ετσι. Μπονους, αν ειχες καποια ασυρματα ακουστικα και ηταν ανοιχτο το μπλουτουθ, φορα τα να δεις αν συνδεονται αυτοματα (αν και εφοσον ειχε προβλημα μπαταριας μετα απο 2 μερες χλωμο να ειναι ζωντανο) 3
MrRush Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Έχοντας πικρές εμπειρίες από το LG G4 που είχα πάρει το 2015 και έκανε boot loop 3 φορές με 3 αλλαγές πλακέτας, έβαλα το Google Photos για backup και έχω ησυχάσει. Ελπίζω να το βρεις γιατί είναι πολύ κρίμα να πάνε χαμένες τόσες στιγμές. Στο κάτω κάτω αν το έχουν κλέψει, αντί να το κάνεις wipe γράψε αν είναι να σου στείλουν τις φωτογραφίες, αφού μπορείς να στείλεις μήνυμα με ειδοποίηση. 2
arkoudos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να... αυτοξεφτιλιστώ, χρωστάω την απάντηση σε όλα τα παιδιά που ενδιαφέρθηκαν (και σας ευχαριστώ). Βρέθηκε το κινητό. Το είχα αφήσει πορτ μπαγκάζ, σε κάποιο απότομο φρενάρισμα εικάζω πως σύρθηκε κι έπεσε μέσα στο κενό ανάμεσα στη φόδρα του πορτ μπαγκάζ και τη ρεζέρβα που είναι από κάτω (Hyundai TUCSON). Θα πω το κλασικό, πως μόνο εκεί δεν έψαξα (όντως μόνο εκεί δεν έψαξα ), πιο πολύ λυπάμαι τους γονείς μου που τρέχανε σαν τρελοί στους δρόμους και τη γυναίκα μου που άκουσε τα... νεύρα μου. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ξανά, ήδη έκανα αντιγραφή τις φωτογραφίες και τις ανέβασα google pictures, βγήκε και κάτι καλό. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. 12 1
vaggos231 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, arkoudos είπε Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να... αυτοξεφτιλιστώ, χρωστάω την απάντηση σε όλα τα παιδιά που ενδιαφέρθηκαν (και σας ευχαριστώ). Βρέθηκε το κινητό. Το είχα αφήσει πορτ μπαγκάζ, σε κάποιο απότομο φρενάρισμα εικάζω πως σύρθηκε κι έπεσε μέσα στο κενό ανάμεσα στη φόδρα του πορτ μπαγκάζ και τη ρεζέρβα που είναι από κάτω (Hyundai TUCSON). Θα πω το κλασικό, πως μόνο εκεί δεν έψαξα (όντως μόνο εκεί δεν έψαξα ), πιο πολύ λυπάμαι τους γονείς μου που τρέχανε σαν τρελοί στους δρόμους και τη γυναίκα μου που άκουσε τα... νεύρα μου. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ξανά, ήδη έκανα αντιγραφή τις φωτογραφίες και τις ανέβασα google pictures, βγήκε και κάτι καλό. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. φιλε, δεν εχω ξαναπεσει τοσο μεσα στη ζωη μου 3
Hiddenite Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, arkoudos είπε Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να... αυτοξεφτιλιστώ, χρωστάω την απάντηση σε όλα τα παιδιά που ενδιαφέρθηκαν (και σας ευχαριστώ). Βρέθηκε το κινητό. Το είχα αφήσει πορτ μπαγκάζ, σε κάποιο απότομο φρενάρισμα εικάζω πως σύρθηκε κι έπεσε μέσα στο κενό ανάμεσα στη φόδρα του πορτ μπαγκάζ και τη ρεζέρβα που είναι από κάτω (Hyundai TUCSON). Θα πω το κλασικό, πως μόνο εκεί δεν έψαξα (όντως μόνο εκεί δεν έψαξα ), πιο πολύ λυπάμαι τους γονείς μου που τρέχανε σαν τρελοί στους δρόμους και τη γυναίκα μου που άκουσε τα... νεύρα μου. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ξανά, ήδη έκανα αντιγραφή τις φωτογραφίες και τις ανέβασα google pictures, βγήκε και κάτι καλό. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Τέλος καλό, όλα καλά !!! 16 ώρες πριν, vaggos231 είπε φιλε, δεν εχω ξαναπεσει τοσο μεσα στη ζωη μου Πες μου και 5 νούμερα από το 1 έως το 45 μέσω pm. Δεν είναι για το τζόκερ.... Για ένα φίλο.... Ας θέλει κάποιος ας μας ενημερώσει για το Google photos. Γιατι διαβάζοντας την αρχική ανάρτηση μπήκα και εγώ στην θέση του και ίδρωσα. Έχω και εγώ άπειρες οικογενειακές στιγμές στη συσκευή μου. Καλή χρονιά σε όλους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα