georgeole Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Εδώ και κανένα μήνα θέλω να ξεμπερδεύω με το θέμα after market router, έχοντας καταλήξει στο Fritz 7530 ή το Fritz 7530 ΑΧ. Θέλω μόνο μια βοήθεια στο εξής κομμάτι: Αξίζει τον κόπο να πάρω το ΑΧ για το Wifi 6; Βλέπω στο skroutz ότι το ΑΧ δεν πολυ-προχωράει όπως το απλό. Αρχάριος ων, ειδικά στο voip, τι μου προτείνετε; Έχει κανείς το ΑΧ να με διαφωτίσει περισσότερο; Ευχαριστώ.
aslanG7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα και απο εμενα γαργαλιεμαι και εγω για αγορα Fritz 7530 ΑΧ.Εχω vodafone 50 vdsl voip εχω βρει τους κωδικους.Πιστευετε οτι θα εχω καποιο προβλημα να το ρυθμισω?Και κατι τελευταιο το interface ειναι ιδιο με Fritz 7530?Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 17 hours ago, georgeole said: Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Εδώ και κανένα μήνα θέλω να ξεμπερδεύω με το θέμα after market router, έχοντας καταλήξει στο Fritz 7530 ή το Fritz 7530 ΑΧ. Θέλω μόνο μια βοήθεια στο εξής κομμάτι: Αξίζει τον κόπο να πάρω το ΑΧ για το Wifi 6; Βλέπω στο skroutz ότι το ΑΧ δεν πολυ-προχωράει όπως το απλό. Αρχάριος ων, ειδικά στο voip, τι μου προτείνετε; Έχει κανείς το ΑΧ να με διαφωτίσει περισσότερο; Ευχαριστώ. https://www.thelab.gr/reviews/input-devices-peripherals-reviews/fritz-7530-ax-μία-ωραία-ανανέωση-r813/ εδω το review του που εκανα..ειναι ιδιο με το 7530 απλα εχει wifi 6. ολα τα αλλα ειναι τα ιδια. στο skourtz ολο και περισσοτερα καταστηματα το φερνουν.οταν εκανα το review το ειχαν 2 και τωρα 20. 15 hours ago, aslanG7 said: Καλησπερα και απο εμενα γαργαλιεμαι και εγω για αγορα Fritz 7530 ΑΧ.Εχω vodafone 50 vdsl voip εχω βρει τους κωδικους.Πιστευετε οτι θα εχω καποιο προβλημα να το ρυθμισω?Και κατι τελευταιο το interface ειναι ιδιο με Fritz 7530?Ευχαριστω. το χουν κανει ηδη πολλα ατομα.
georgeole Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, poulinos είπε https://www.thelab.gr/reviews/input-devices-peripherals-reviews/fritz-7530-ax-μία-ωραία-ανανέωση-r813/ εδω το review του που εκανα..ειναι ιδιο με το 7530 απλα εχει wifi 6. ολα τα αλλα ειναι τα ιδια. στο skourtz ολο και περισσοτερα καταστηματα το φερνουν.οταν εκανα το review το ειχαν 2 και τωρα 20. το χουν κανει ηδη πολλα ατομα. Ευχαριστώ θερμά φίλε μου!
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, georgeole said: Ευχαριστώ θερμά φίλε μου! τιποτα να σε καλα.οτι χρειαστεις Just ask.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα