Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Βλέπω έχει αρχίσει η διαθεσιμότητα στα MBP 16 m1 pro και ήμουν διχασμένη αν προτιμώ ελληνικό ή international πληκτρολόγιο και αν θα πάρω apple care μαζί. Γενικά βλέπω ετοιμοπαραδοτα κάποια με ελληνικό πληκτρ. σε μαγαζιά όπως istorm isystem κλπ αλλά δεν ξέρω μήπως αξίζει να παραγγείλω με το αγγλικό (που μου φαίνεται πιο clean γενικά). Επίσης πια η γνώμη σας για apple care? Ξέρετε αν δίνουν όλοι οι επίσημοι μεταπωλητές ή μόνο η document; 

Ευχαριστώ για το input!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, QuestionMark09 είπε

Καλησπέρα! Βλέπω έχει αρχίσει η διαθεσιμότητα στα MBP 16 m1 pro και ήμουν διχασμένη αν προτιμώ ελληνικό ή international πληκτρολόγιο και αν θα πάρω apple care μαζί. Γενικά βλέπω ετοιμοπαραδοτα κάποια με ελληνικό πληκτρ. σε μαγαζιά όπως istorm isystem κλπ αλλά δεν ξέρω μήπως αξίζει να παραγγείλω με το αγγλικό (που μου φαίνεται πιο clean γενικά). Επίσης πια η γνώμη σας για apple care? Ξέρετε αν δίνουν όλοι οι επίσημοι μεταπωλητές ή μόνο η document; 

Ευχαριστώ για το input!

Τι να το κάνεις το ελληνικό; Κοιτάς πάντα τα κουμπιά που πατάς; Τα πατάς ένα-ένα ή πληκτρολογείς γρήγορα; 

Apple care αξίζει αν το πάρεις με τιμολόγιο, διαφορετικά έχεις 2 χρόνια εγγύηση, οπότε θα σου προστεθεί ένα. 

Πρέπει να ρωτήσεις το μαγαζί από το οποίο θα πάρεις το MBP αν πουλάνε apple care προκειμένου να το αγοράσεις πακέτο (για να μην έχεις τρεξίματα μετά).

Δημοσ.

Όχι εγώ θέλω το international όχι το ελληνικό. Απλά μόνο το ελληνικό είναι άμεσα διαθέσιμο. Δε θα το πάρω με τιμολόγιο, αλλά σκεφτόμουν applecare+ επειδή παρέχει και επιδιόρθωση σε accidental damage. Ίσως δεν αξίζει αλλά για ένα χρόνο παραπάνω. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, QuestionMark09 είπε

Όχι εγώ θέλω το international όχι το ελληνικό. Απλά μόνο το ελληνικό είναι άμεσα διαθέσιμο. Δε θα το πάρω με τιμολόγιο, αλλά σκεφτόμουν applecare+ επειδή παρέχει και επιδιόρθωση σε accidental damage. Ίσως δεν αξίζει αλλά για ένα χρόνο παραπάνω. 

Accidental damage? Είσαι σίγουρη ότι ισχύει για Ελλάδα;

Για το πληκτρολόγιο εσύ αποφασίζεις. Μπορείς να περιμένεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Accidental damage? Είσαι σίγουρη ότι ισχύει για Ελλάδα;

Για το πληκτρολόγιο εσύ αποφασίζεις. Μπορείς να περιμένεις;

Δεν είμαι σίγουρη αλλά όταν διάβαζα τι είναι το apple care στο Google αυτό έλεγε. Τώρα ναι, για Ελλάδα δεν γνωρίζω 100%. Γενικά δεν βιάζομαι να το πάρω μέσα σε μια εβδομάδα αλλά αν είναι να κάνει και τρεις μήνες ξέρω γω...  Ίσως είναι λίγο πολύ μετά. 

Επεξ/σία από QuestionMark09

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...