Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Έκανα reset στην κονσόλα για να την δώσω και ο άνθρωπος που την πήρε μου είπε πως δεν συνδέεται πλέον με κανένα χειριστήριο.Προφανώς δεν έπρεπε να το κάνω αυτό χωρίς να κάνω backup το λογισμικό του.Σε αυτή την περίπτωση και χωρίς την εναλλακτική του service,μπορώ να κάνω κάτι εγώ η΄δεν παίρνει γιατρειά?Ευχαριστώ

Δημοσ.
10 ώρες πριν, zizikos21 είπε

Καλησπέρα.Έκανα reset στην κονσόλα για να την δώσω και ο άνθρωπος που την πήρε μου είπε πως δεν συνδέεται πλέον με κανένα χειριστήριο.Προφανώς δεν έπρεπε να το κάνω αυτό χωρίς να κάνω backup το λογισμικό του.Σε αυτή την περίπτωση και χωρίς την εναλλακτική του service,μπορώ να κάνω κάτι εγώ η΄δεν παίρνει γιατρειά?Ευχαριστώ

Μα το να κάνεις reset την κονσόλα εφόσον θα την λάβει νέος χρήστης είναι ότι πιο λογικό.

Το να πάρεις backup λογισμικό από την κονσόλα δεν υφίσταται, πρέπει να το κατεβάσεις από το site του Xbox.

Τώρα, όταν ανοίξει η κονσόλα εφόσον έχει δεχτεί reset σου δείχνει με εικόνες να πατήσεις το home button.

Αν δεν ανταποκρίνεται,το πιο λογικό είναι να κάνεις σύζευξη με τα κουμπιά ταυτόχρονα από κονσόλα και χειριστήριο,η το πιο απλό να συνδέσεις χειριστήριο με το καλώδιο φόρτισης.

Ρώτα τον αν έχει κάνει ο φίλος κάτι από τις δύο λύσεις και ενημερώνεις....

Δημοσ.
15 ώρες πριν, mikele13- είπε

Μα το να κάνεις reset την κονσόλα εφόσον θα την λάβει νέος χρήστης είναι ότι πιο λογικό.

Το να πάρεις backup λογισμικό από την κονσόλα δεν υφίσταται, πρέπει να το κατεβάσεις από το site του Xbox.

Τώρα, όταν ανοίξει η κονσόλα εφόσον έχει δεχτεί reset σου δείχνει με εικόνες να πατήσεις το home button.

Αν δεν ανταποκρίνεται,το πιο λογικό είναι να κάνεις σύζευξη με τα κουμπιά ταυτόχρονα από κονσόλα και χειριστήριο,η το πιο απλό να συνδέσεις χειριστήριο με το καλώδιο φόρτισης.

Ρώτα τον αν έχει κάνει ο φίλος κάτι από τις δύο λύσεις και ενημερώνεις....

Απ΄ότι μου είπε ο φίλος που το πήρε και που τελικά θα μου το επιστρέψει,έφερε κάποιον δικό του τεχνικό που δοκίμασε να το συνδέσει με ασύρματα και καλωδίου χειριστήρια και δεν γινόταν τίποτα.Μετά μου είπε οτι πήρε σε κάποιο εξουσιοδοτημένο της Microsoft και του είπαν να το πάει για να το προγραμματίσουν εξ αρχής.Όπως καταλαβαίνεις στράβωσε με την όλη διαδικασία και θα μου το επιστρέψει.Αν μπορώ να κατεβάσω καινούριο λογισμικό απο το site του xbox όπως λες,τότε σώθηκε η κατάσταση...

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι με πέρασμα λογισμικού θα στρώσει η κατάσταση.

Μπορεί να έχει χαλάσει το Bluetooth...

Για μένα προσωπικά θα την έστελνα στο The Console Club.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, mikele13- είπε

Δεν νομίζω ότι με πέρασμα λογισμικού θα στρώσει η κατάσταση.

Μπορεί να έχει χαλάσει το Bluetooth...

Για μένα προσωπικά θα την έστελνα στο The Console Club.

Περίεργο να έχει χαλάσει το Bluetooth πάντως, αφού και με το καλώδιο δεν έπαιξε το χειριστήριο. 

Εγώ θα πρότεινα μόλις το πάρεις στα χέρια σου, να κάνεις και εσύ τις δοκιμές σου να σιγουρευτείς ότι έχουν γίνει σωστά όλες οι διαδικασίες. Επίσης αν έχεις 2ο χειριστήριο κάνε μια προσπάθεια και με αυτό, να δεις αν παίζει με διαφορετικό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasis00 είπε

Περίεργο να έχει χαλάσει το Bluetooth πάντως, αφού και με το καλώδιο δεν έπαιξε το χειριστήριο. 

Εγώ θα πρότεινα μόλις το πάρεις στα χέρια σου, να κάνεις και εσύ τις δοκιμές σου να σιγουρευτείς ότι έχουν γίνει σωστά όλες οι διαδικασίες. Επίσης αν έχεις 2ο χειριστήριο κάνε μια προσπάθεια και με αυτό, να δεις αν παίζει με διαφορετικό. 

Ναι είναι περίεργο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Ίσως έχει θέμα το logic board μπροστά.

Μπορεί ο φίλος να τεσταρει αν το usb δίνει ρεύμα κουμπωνοντας έναν σκληρό πχ.

Αν δεν δουλεύει, τότε υπάρχει θέμα εσωτερικό, ίσως motherboard.

Δημοσ.

Θα είναι κρίμα να έπαθε κάτι το Xbox πχ κατά τη μεταφορά πάντως... Εν τω μεταξύ θέλω και εγώ να καθαρίσω το δικό μου για να το δώσω, και με τρόμαξε αυτό τώρα 😅

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 30/12/2021 στις 7:55 ΜΜ, zizikos21 είπε

Απ΄ότι μου είπε ο φίλος που το πήρε και που τελικά θα μου το επιστρέψει,έφερε κάποιον δικό του τεχνικό που δοκίμασε να το συνδέσει με ασύρματα και καλωδίου χειριστήρια και δεν γινόταν τίποτα.Μετά μου είπε οτι πήρε σε κάποιο εξουσιοδοτημένο της Microsoft και του είπαν να το πάει για να το προγραμματίσουν εξ αρχής.Όπως καταλαβαίνεις στράβωσε με την όλη διαδικασία και θα μου το επιστρέψει.Αν μπορώ να κατεβάσω καινούριο λογισμικό απο το site του xbox όπως λες,τότε σώθηκε η κατάσταση...

Τελικά τι έγινε; Εβγαλες ακρη;

Δημοσ.

Ολα ενταξει.Μολις το πηρα πισω,το ανοιξα κανονικα με το χειριστηριο του.Δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορουσε να το ανοιξει ο φιλος που το πηρε.Τελος παντων,το εδωσα παλι και λειτουργει κανονικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...