Προς το περιεχόμενο

Εγγύηση GPU

thanasis019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostasSTi είπε

Πραγματικά. Μου έχει τύχει και σε σκληρό από το eshop, αλλά και σε κάρτα από το πλαίσιο (ειδικά ο ακληρός ήταν κάτι λιγότερο από 5 ετών).

Και εμένα το Πλαίσιο (το οποίο οι περισσότεροι μισούν) πήρα powerbank 10.000mA πριν τέσσερα χρόνια και μάλλον ήταν ελαττωματικό (έλιωσε το βύσμα κατά τη φόρτιση) και επειδή δεν είχαν ίδιο (είχαν των 6.000 και των 12.000) μου έδωσαν των 12.000mA κι ας είχε 10ε πάνω. Η αγορά ήταν λιγότερο από μήνα. Και με κάρτα SD που ήταν 6 ετών (μου είπε το servise ότι είναι πλέον εκτός εγγύησης και το εφ' όρου ζωής ισχύει για 5 χρόνια) της πείραξε την εγγύηση και μου έδωσε πιστωτικό.

Δεν το ανέφερα όμως, γιατί δεν είναι (άμεσα) συγκρίσιμο με το θέμα του t.s. 

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αφού έχετε μερικοί την διάθεση να αφήσετε το 24% σε ένα κατάστημα λιανεμπορίου, αφήστε και κάνα 5-10% μπουρμπουαρ την επόμενη φορά που θα βγειτε μπας και κάνουμε καλοκαίρι (μιας και ο χειμώνας πέρασε) 

/s

• Like 1
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Εχω παρει επιστροφη χρηματων μετα απο 3.5 χρονια (επεκταση) γιατι ηταν τηλεοραση 3D και αφου δεν ειχαν 3D να μου δωσουν πηρα ολα τα λεφτα πισω.

κι εγω

30 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

αφήστε και κάνα 5-10% μπουρμπουαρ την επόμενη φορά που θα βγειτε

Αν δέχεται το POS γιατί όχι! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε Θανάση δεν δέχεσαι κανένα κουπόνι..Ζητάς ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με μια ίδια ακριβώς.Επικαλείσαι τις αλλαγές στις τιμές και κάνεις απλά μια μεγαλειώδεις φασαρία γιατί αυτό είναι άδικο.

Ακου κουπόνι.

Επεξ/σία από akmakas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια καλη ιδεα ειναι να τυπωνουμε δικα μας κουπόνια και να πληρωνουμε με αυτά, καλο δεν ακούγεται;

Το νόμιμο είναι ολική επιστροφή του ποσού της αγοράς αν το προϊόν δεν υπαρχει πλεον διαθεσιμο στη αγορα για αντικατάσταση ή επισκευή.

Επεξ/σία από morehp

Το προϊόν υπάρχει στην αγορά. Το παραμύθι με το ΦΠΑ δε παίζει και πιστεύω ότι είναι το εύκολο κομμάτι (αν κοπεί πιστωτικό θα επιστραφεί και ο ΦΠΑ θα τον αναφέρει ) διαφορετικός τρόπος είναι προς διερεύνηση μετά για τη νομιμότητά του (γι αυτό και δεν απάντησαν γραπτώς). Πιστεύω η Gigabyte να δώσει λύση, διαφορετικά είναι και εκείνη υπεύθυνη για τους προμηθευτές της. Όταν πάρεις κάτι και έχει 2 χρόνια εγγύηση, δε σε ενδιαφέρει η εξέλιξη της τιμής, αλλοιώς η εγγύηση θα πρέπει να λέει επιστροφής χρημάτων. Επίσης δεν έχω και απαίτηση καινούριου. Ας το επισκευάζανε!  Απλά είμαι σχεδόν βέβαιος, ότι αντικαταστάθηκε ή στο χονδρέμπορο ή στο κατάστημα και το  κάνανε γαργάρα. Δε μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Γι αυτό καλύτερα από αλυσίδες ή Amazon κλπ αξιόπιστα καταστήματα. 

Μην μπερδευεις τα θεματα ΦΠΑ, δεν εχουν καμια σημασια οσον αφορα την αξια του προϊόντος είτε για επιστροφή χρημάτων είτε για αντικατάσταση προιοντος. Συνολική αξία αγορας θα πάρεις πίσω ακέραια εφοσον δεν σου δινουν ίδιο ή ισαξιο προϊόν εφοσον συμφωνείς και εσύ για κατι τετοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...