satsok2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γειά χαρά. Αν κάποιος έχει συμπτώματα τυπικά κοροναϊου και θετικό ράπιντ/self-test πρέπει υποχρεωτικά να επιβεβαιώσει με PCR; Θέλω να πω, τι συνέπειες μπορεί να έχει το να μην κάνει κάποιος PCR ενώ με βεβαιότητα έχει κορονοϊό; Χρειάζεται για το πιστοποιητικό νόσησης; Παραπέρα, για μελλοντικό εμβολιασμό; Για την άδεια από τη δουλεια; Για όσους δε χρειάζονται νοσηλεία, υπάρχει κάποια δομή για δωρεάν τεστ PCR; Ξεκαθαρίζω ότι το thread δεν είναι για ιατρικές συμβουλές αλλά για το πρακτικό κομμάτι και τη "χαρτούρα". Ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά με Υγεία. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από satsok2
greekfragma Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Για τη χαρτούρα και ότι τη συνοδεύει (πιστοποιητικό-εργασιακά) ναι καλό είναι να κάνεις και PCR που θα το επιβεβαιώνει.
satsok2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Ναι δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλό. Για την ταλαιπωρία όμως του να βρει κανείς κέντρο και να περιμένει ατέλειωτη ουρά; Για το 50ευρω minimum;
basilis_k6 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 αν δεν θες πιστ. νοσησης δεν κάνεις pcr.
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Για να πάρεις πιστοποιητικό νόσησης θέλεις pcr. Αν είσαι εμβολιασμένος δεν το χρειάζεσαι, κα μέχρι τώρα η ισχύς του δεν έχει ημερομηνία λήξης. Οπότε εκτός αν μου διαφεύγει κάτι δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις 1
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Εκτος του τυπικού αν δεν δηλωθεί η νοσηση θα εχεις προβλημα και με τα εμβολια. Δεν ξερω αν ειναι ασφαλες να εισαι 1-2 μηνες μετα την νοσηση και να σε υποχρεωσουν να κανεις το εμβόλιο. Ρώτα τον γιατρό σου
konkarien Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Να ρωτήσω κατι :ταξίδεψα στην Γαλλία για τις γιορτες και νόσησα από κορονοϊο έκανα και ραπιντ και pcr και βγήκαν θετικά μια μέρα πριν ταξιδέψω για Ελλαδα .Τώρα είμαι καραντίνα.Πως θα αποκτήσω πιστοποιητικό νοσησης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις