TriLoBiTe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Anastasis89 είπε Με υγρό πυρ; Παλιά κλασική μέθοδος για σίγουρο ζμπρώξιμο. 100% επιτυχία (αν σου πετύχει και δεν γίνεις παρανάλωμα του υγρού πυρός)
hariskap Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Απλά πες τις να βγείτε για καφέ ή ποτό οτιδήποτε. Εάν δεν ενδιαφέρεται θα φανεί και πας παρακάτω. Η απλά ρώτα τη στα ίσια.. 1
Anastasis89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, TriLoBiTe είπε Παλιά κλασική μέθοδος για σίγουρο ζμπρώξιμο. 100% επιτυχία (αν σου πετύχει και δεν γίνεις παρανάλωμα του υγρού πυρός) Ε αντε στηλτη τότε 😂
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Anastasis89 είπε Ε αντε στηλτη τότε 😂 Πολύ ανυπόμονος είσαι ωρέ αδερφάκιμ.. Κάτσε να ψάξω στα κιτάπιαμ, κάπου την έχω σημειωμένη όπως σωστά σημειώνει η νενυ
Kostasspil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 24 minutes ago, Anastasis89 said: Με υγρό πυρ; 5
*nenya* Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Anastasis89 said: Ε αντε στηλτη τότε 😂 Καλα μεχρι να την βρει, δες εσυ εδω: Λοοολ @Kostasspilταυτόχρονα 😆 Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από *nenya* 1
Kostasspil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λίγα λόγια πριν κλειδωθεί. Φίλε μου ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται δεν σε αφήνει να αμφιβάλλεις, αν ήθελε θα στο έδειχνε. Όλοι μας έχουμε βρεθεί και στην μία πλευρά και στην άλλη, έχουμε υπάρξει και ο άνθρωπος στον οποίο δεν στέλνει και ο άνθρωπος με τον οποίο δεν χορταίνει να συζητάει. Σκέψου μόνο πως μία γυναίκα πολύ δύσκολα θα δεχόταν να βρεθεί σε αυτή τη θέση, να περιμένει δηλαδή πότε θα αποφασίσει ο άλλος αν τη θέλει ή όχι. Οι γυναίκες σέβονται τον εαυτό τους, δεν υπάρχει ούτε ξέχασα να απαντήσω ούτε δεν προλαβαίνω, δεν έχω χρόνο και τα λοιπά. Αν ήθελε θα έβρισκε χρόνο έστω για έναν καφέ. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι ευχάριστη η απόρριψη, αλλά όσο πιο γρήγορα το δεχτείς, τόσο πιο γρήγορα θα βρεις την επόμενη Σόρυ για την κατεβατούρα Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από Kostasspil 4
Arkin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Kostasspil είπε Λίγα λόγια πριν κλειδωθεί. Φίλε μου ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται δεν σε αφήνει να αμφιβάλλεις, αν ήθελε θα στο έδειχνε. Όλοι μας έχουμε βρεθεί και στην μία πλευρά και στην άλλη, έχουμε υπάρξει και ο άνθρωπος στον οποίο δεν στέλνει και ο άνθρωπος με τον οποίο δεν χορταίνει να συζητάει. Σκέψου μόνο πως μία γυναίκα πολύ δύσκολα θα δεχόταν να βρεθεί σε αυτή τη θέση, να περιμένει δηλαδή πότε θα αποφασίσει ο άλλος αν τη θέλει ή όχι. Οι γυναίκες σέβονται τον εαυτό τους, δεν υπάρχει ούτε ξέχασα να απαντήσω ούτε δεν προλαβαίνω, δεν έχω χρόνο και τα λοιπά. Αν ήθελε θα έβρισκε χρόνο έστω για έναν καφέ. Σόρυ για την κατεβατούρα Καλα αυτο το σεβονται τον εαυτο τους δεν ισχυει για ολες. Οπως δεν ισχυει και για ολους. Στον ανθρωπο ειναι κυριως.
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, efib είπε Θα μπορουσα να ειμαι εγγονη σου Λάθος στοιχεία διαβάζεις (από εκεί που υποθέτω ότι τα διαβάζεις - ε @Anastasis89; Τι λες εσύ;) Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από MauroPaltoudias
LouCi4er Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Anastasis89 είπε Ε αντε στηλτη τότε 😂 Φιλε,κοπελα που απανταει μονολεκτικα και μετα απο 2 μερες απο τοτε που εστειλες ή δεν στελνει ποτε πρωτη,δεν ενδιαφερεται.Μην ασχολεισαι καθολου,προχωρα παρακατω.Στην επομενη,αν υπαρξει,παψε να υιοθετεις το ανεκδοτο με τον γρυλο:"Και αν της πω αυτο,μηπως μου πει εκεινο?Μηπως αν της στειλω,φανω λιγουρης?Μηπως αν δεν της στειλω,νομισει οτι δεν την θελω?"Οτι θελεις να το ζητας,αν σου αρεσει καποια,πες της το.Και αν δεν σε θελει,τι εγινε?Εχω βρεθει στην θεση σου πολυ παλια,να καρτερω απαντηση και ειναι ψυχοφθορο. 1
revolver1990 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Παλιά κλασική μέθοδος για σίγουρο ζμπρώξιμο. 100% επιτυχία (αν σου πετύχει και δεν γίνεις παρανάλωμα του υγρού πυρός) Τρίλοφε τι κάνεις? Γιορτές και είπα να μπουκάρω. 1
Kostasspil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 8 minutes ago, Arkin said: δεν ισχυει για ολες. Οπως δεν ισχυει και για ολους. Προφανως καμια συνθηκη δεν ισχυει για ολο τον πλανητη. Σε γενικες γραμμες λεω παντα, πολυ δυσκολα θα δεις κοπελες να μενουν για καιρο στο λεγομενο friendzone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις