Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tasoe είπε

Dick pic γιατί δεν έχει προτείνει κανείς? Οι γυναίκες έχουν μάθει να το περιμένουν. Στη fast-forward ζωή που ζούμε εδώ και μια δεκαετία, να ξέρετε ότι εκτιμούνται τέτοιες κινήσεις. Γλιτώνεις απίστευτο χρόνο. Στείλε αδερφέ αυτό που πρέπει να στείλεις, και σε ένα λεπτό θα έχεις την απάντησή σου.

Με τον καφέ, ακόμα και ναι να πει, πρέπει να κανονίσετε μέρος, να δεις τι θα φορέσεις, πως θα φερθείς, τι να κάνεις κλπ κλπ, άγχος, σκέψεις. Έχεις χρόνο και διάθεση για όλα αυτά? Dick pic και καθαρίζεις.

Μπορει να πέτυχε σε εσένα, οχι σε άλλους. 

7 λεπτά πριν, efib είπε

Ποιος γενναιος και ιστοριες για αγριους; Δεν γουσταρει η τυπισσα. Πρεπει να σας κανουν μπλοκ για να σταματησετε; 

Πρακτικά ναι, μόνο αυτό δίνει αποτελεσματική λύση. 

Μερικές έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, έχουν μπλοκάρει την δυνατότητα να τις κάνεις add η follow. Όσοι τυχεροί προλάβατε οι άλλοι γυρίστε στην μανουλα να κλάψετε. 

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, efib είπε

Ποιος γενναιος και ιστοριες για αγριους; Δεν γουσταρει η τυπισσα. Πρεπει να σας κανουν μπλοκ για να σταματησετε; 

Μην κρίνεις αποκλειστικά με βάση τι θα έκανες εσύ.

Είναι πολύ συχνό να θέλει κάποια να την παρακαλάνε και να το παίζει δύσκολη μέχρι ενός σημείου

Δημοσ.
Just now, cthulhucarbide said:

Μην κρίνεις αποκλειστικά με βάση τι θα έκανες εσύ.

Είναι πολύ συχνό να θέλει κάποια να την παρακαλάνε και να το παίζει δύσκολη μέχρι ενός σημείου

Πωωω οι χειροτερες είναι αυτες οι τυπισσες. Μην τους κανετε την χαρη να φουσκωνετε το εγω τους. 

• Like 5
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, *nenya* είπε

Πωωω οι χειροτερες είναι αυτες οι τυπισσες. Μην τους κανετε την χαρη να φουσκωνετε το εγω τους. 

Άμα είχαμε 10 εναλλακτικές επιλογές να περιμένουν στην γωνία, ίσως να μην το κάναμε

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, efib είπε

Να κάνει κίνηση. Έχει να χάσει κάτι ? Κατά 99% η άλλη δεν γουστάρει αλλά τουλάχιστον αφού αυτή δεν είναι ξεκάθαρη απέναντι του ας το ξεκαθαρίσει αυτός. Αν του πει όχι ή να μου ξου φου προχωρά αλλού .

• Like 2
Δημοσ.
8 minutes ago, cthulhucarbide said:

Άμα είχαμε 10 εναλλακτικές επιλογές να περιμένουν στην γωνία, ίσως να μην το κάναμε

Δεν χρειαζεται να εχει 10 εναλλακτικες καποιος για να εχει αυτοσεβασμο.

Αυτές που ψηνουν το ψαρι στα χειλη ειναι ελεεινες ρε συ..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, tasoe είπε

Θάθελα. Πολύ σπάνια πετυχαίνει. Έχω στείλει χιλιάδες, οι φορές που έχει πετύχει μετριούνται στα δάχτυλα του ενούς χεριού. Τις υπόλοιπες φορές μένω με την παλάμη.

Θυμήθηκα φάση με κάτι φίλους όταν σπούδαζαν στο γεωπονικό. Υπήρχε μια φοιτήτρια στο έτους τους πολύ όμορφη εκεί, έπεφτε φλερτ συχνά πυκνά και καποιοι είχαν τσιμπήσει το κινητό της. Έρχονται οι φίλοι σε ένα σπίτι για συνάντηση, ο ένας που ήταν ένας καμμένος από κάθε αποψη, παίρνει ένα κινητό με καρτα από δεύτερο νούμερο, πηγαίνει WC, "την παίζει" και στο τέλος την βγάζει φώτο με το κινητό και την στελνει στην κοπέλα, αυτή απαντάει μετά από λίγο ότι "τόσο μικρή δεν έχω ξαναδεί". 

Ακόμα θυμάμαι που το συζητάνε σε παρέες όταν βρίσκομαι με αυτούς. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

4 σελίδες και δεν το ανέφερε κανείς;;; Παίξε μπάλα με υγρό πυρ και θα σε κυνηγάει αυτή 

Με υγρό πυρ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, efib είπε

Δεν ειναι ντροπαλη, απλα δεν σε γουσταρει. Συμβαινουν και αυτα.

Οχι ρε φιλε...γουσταρει και πολυ μαλιστα

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να το κάνουμε ιντεράκτιβ.
Ψηφοφορία κάθε μέρα για το αν θα στείλεις πρώτος ή δεύτερος με προυπόθεση να μας ενημερώνεις αναλυτικά τι  διημείφθη τη χτεσινή ημέρα.
Πιο μετά θα βάζουμε και ψηφοφορία για κλείσιμο ραντεβού, το μέρος του ραντεβού και άλλα παρεμφερή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, Anastasis89 said:

Με υγρό πυρ; 

You must be new here. 

Ειναι εγγυημενη ινσομνιακη συνταγη επιλυσης ερωτικων ζητηματων. 

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, *nenya* είπε

You must be new here. 

Ειναι εγγυημενη ινσομνιακη συνταγη επιλυσης ερωτικων ζητηματων. 

Που θα την βρω ετούτη τη ινσομνιακη συνταγη τοτε; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...