Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Στειλε και κανονισε συναντηση.
Απο το τσατ καποια στιγμη (εσυ ηδη) θα τρελαθεις με τις  σκεψεις.
Στειλε, κανονισε συναντηση, αν θελει η γυναικα ειναι ολα ευκολα.

Ακου βεβαια και τον @efib.

Ας στειλει να βγουν αλλα αν τον αποφυγει τοτε καλο θα ηταν να μην συνεχισει. Αν πει οχι και δεν προτεινει εναλλακτικη πχ αλλη ημερα κλπ, τοτε σιγουρα δεν ενδιαφερεται. 

• Like 4
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Mε τις ντροπές δεν τον εβρεξε κανείς.

Σωστό!

Άρα τι να κανω; να της ζητήσω να βγούμε ή να μην ασχοληθώ άλλο πια

2 λεπτά πριν, efib είπε

Ας στειλει να βγουν αλλα αν τον αποφυγει τοτε καλο θα ηταν να μην συνεχισει. Αν πει οχι και δεν προτεινει εναλλακτικη πχ αλλη ημερα κλπ, τοτε σιγουρα δεν ενδιαφερεται. 

Το κραταω αυτο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Anastasis89 είπε

Σωστό!

Άρα τι να κανω; να της ζητήσω να βγούμε ή να μην ασχοληθώ άλλο πια

Το κραταω αυτο.

Να της ζητήσεις να βγείτε.Το πολύ πολύ να σου πει όχι.

• Like 4
Δημοσ.

Μην το πολυσκέφτεσαι και όλο αυτό με τα social μου έστειλε πρώτη, της έστειλα πρώτος ποτέ δεν το κατάλαβα. :lol:

Πες της πως θέλεις να βγείτε για να γνωριστείτε καλύτερα. Αν δεις πως αρχίζει να τα μασάει μην σκας. Απλά δεν ήταν γραφτό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως ειπε ο efib, αν σου πει οχι,τελος, δεν ξαναστελνεις. Δεν εχει νοημα.

Επεξ/σία από dbrillis
  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Charismo είπε

Μην το πολυσκέφτεσαι και όλο αυτό με τα social μου έστειλε πρώτη, της έστειλα πρώτος ποτέ δεν το κατάλαβα. :lol:

Πες της πως θέλεις να βγείτε για να γνωριστείτε καλύτερα. Αν δεις πως αρχίζει να τα μασάει μην σκας. Απλά δεν ήταν γραφτό.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως της έστειλα μια, της έστειλα και δεύτερη μήπως δεν θέλει η κοπέλα και τζάμπα τη προζω.

Οκ, θα της πω να βγούμε άμα ειναι

Ωραία

Ευχαριστώ παίδες!

Δημοσ.

Στείλε και πες της να βγείτε κάποια στιγμή

Αν πει ναι, όλα καλά.

Αν πει όχι, δεν πειράζει προχωράς, και είναι σημαντικό ότι ξεκαθάρισε το τοπίο για να μην βασανίζεσαι άλλο.

Αν πει ναι αλλά το βλέπουμε γιατί δεν έχει χρόνο, μην πέσεις στην παγίδα να περιμένεις επ αορίστων. Είναι συνήθης τακτική να σε αποφεύγουν με αόριστες δικαιολογίες ώστε να μην βρεθούν στην "άβολη" θέση να σου πουν όχι. Εσύ θα επιμείνεις να βγείτε σε ένα σύντομο χρονικό ορίζοντα, πχ μέσα στις επόμενες 7-10 μέρες ώστε να καταλάβεις τις προθέσεις της και να ξέρεις τι γίνεται. 

Αν δεις ότι δεν θέλει να βγείτε μέσα στις επόμενες μέρες κατά 99,99% δεν θέλει γενικά, οπότε λείξτο να πάει στην ευχή να μην κουράζεσαι και εσύ

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Anastasis89 είπε

Αυτό που θέλω να πω είναι πως της έστειλα μια, της έστειλα και δεύτερη μήπως δεν θέλει η κοπέλα και τζάμπα τη προζω.

Οκ, θα της πω να βγούμε άμα ειναι

Ωραία

Ευχαριστώ παίδες!

ρε ανασταση 32 χρονων έφτασες, εμεις θα σου πουμε τι να κάνεις?

στείλε ενα "θες να παμε για καφε αυριο" και αν πει οχι παράτα το. πολλες ασχολούνται για να εχουν κοσμο να μιλανε στα τσατ να περνάει η ωρα να γεμιζουν το εγω τους. αν εινα απο αυτες απλα παράτα τη.

• Like 3
Δημοσ.

Όταν σου απαντά, είναι μονολεκτικά (π.χ. "Καλά εσύ;" "ΟΚ") ή κάνετε κουβέντα κανονική;

Αν βλέπεις πως δεν είναι πρόθυμη για διάλογο, δηλαδή εσύ γράφεις παραγράφους και εκείνη μιά δυό λέξεις απάντηση μάλλον δεν γουστάρει, αλλά αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο ρώτα την δεν έχεις να χάσεις τίποτα, στη χειρότερη να σου πει πως δεν σε βλέπει έτσι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Narayan είπε

Όταν σου απαντά, είναι μονολεκτικά (π.χ. "Καλά εσύ;" "ΟΚ") ή κάνετε κουβέντα κανονική;

Αν βλέπεις πως δεν είναι πρόθυμη για διάλογο, δηλαδή εσύ γράφεις παραγράφους και εκείνη μιά δυό λέξεις απάντηση μάλλον δεν γουστάρει, αλλά αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο ρώτα την δεν έχεις να χάσεις τίποτα, στη χειρότερη να σου πει πως δεν σε βλέπει έτσι.

Στην αρχή μιλούσε πολύ μονολεκτικά, τελευταία όχι και τόσο, πάλι δηλαδή μιλά μονολεκτικά σε κάποιες περιπτώσεις αλλά όχι τόσο όσο στην αρχή.

Αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι πως και στην αρχή πριν το chat όταν μιλήσαμε πάλι δεν εκφραζονταν και πολυ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MrZeroGR είπε

Στη μανά της τότε και πάμε για την επόμενη... Στο κάτω κάτω, του τρελού το πανηγύρι γίνεται εκεί έξω ;) 

Οτι και καλα αυτος της ριχνει ακυρο 😂 

• Confused 1
Δημοσ.

φιλε ανασταση, εισαι 33 ετων απο ο,τι φενεται απο το name σου, εμεις οι παλιοι δεν ζηταμε social media και τα σχετικα, πολυ απλα κανουμε επαφη με το ατομο που μας αρεσει απο κοντα και οταν δεν ειναι εφικτο τοτε τηλεφωνικα να ακους την φωνη ωστε να πιανεις το συναισθημα..τα social media και τα chats και ολα αυτα τα σχετικα ειναι για τους πιτσιρικαδες...οποτε θυμησου την ηλικια σου και χωσου χωρις να περιμενεις τιποτα...!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Anastasis89 είπε

Στην αρχή μιλούσε πολύ μονολεκτικά, τελευταία όχι και τόσο, πάλι δηλαδή μιλά μονολεκτικά σε κάποιες περιπτώσεις αλλά όχι τόσο όσο στην αρχή.

Αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι πως και στην αρχή πριν το chat όταν μιλήσαμε πάλι δεν εκφραζονταν και πολυ

Δεν ενδιαφερεται 100%. 

4 λεπτά πριν, ariel555 είπε

φιλε ανασταση, εισαι 33 ετων απο ο,τι φενεται απο το name σου, εμεις οι παλιοι δεν ζηταμε social media και τα σχετικα, πολυ απλα κανουμε επαφη με το ατομο που μας αρεσει απο κοντα και οταν δεν ειναι εφικτο τοτε τηλεφωνικα να ακους την φωνη ωστε να πιανεις το συναισθημα..τα social media και τα chats και ολα αυτα τα σχετικα ειναι για τους πιτσιρικαδες...οποτε θυμησου την ηλικια σου και χωσου χωρις να περιμενεις τιποτα...!

Ναι, απλα για να παρεις τηλεφωνο και να κανετε κληση πρεπει να εχετε γνωριστει και λιγο μεσω chatαρισματος. Θα μου φαινοταν πολυ παραξενο να παρει καποιος τηλεφωνο απο την αρχη. Εχω παρατηρησει απο γνωστους μου που ειναι 40+ οτι θελουν να μιλανε αμεσως στο τηλεφωνο, δεν αρεσει ομως σε ολους αυτο. Edit. Εχει να κανει και με τον τροπο γνωριμιας΄αλλιως ειναι μεσω τιντερ/σοσιαλ, αλλιως μεσω κοινης παρεας που εχετε βρεθει και απο κοντα. Τουλαχιστον αυτο δειχνει η δικη μου εμπειρια.

Επεξ/σία από efib
  • Like 2
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...