Anastasis89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα! Πρόσφατα γνώρισα μια κοπέλα η οποία αρχικά μου φάνηκε πολύ ωραία, γισ αυτό τον λόγο την πλησίασα, μιλήσαμε λίγο αλλά δεν πήρα κάποιο social media ή τηλέφωνο. Μετά από λίγες μέρες που την ξαναπετυχα, όπως καταλαβαίνετε σκέφτηκα να πάω και να της το ζητήσω αλλά έκανε εκείνη κίνηση πρώτη, μιλήσαμε λίγο πάλι τελοσπαντων να μην φλυαρώ, το πήρα το λογαριασμό όλα καλά. Της έστειλα μετά από λίγες μέρες, μιλήσαμε, και μετά από λίγες μέρες της ξαναέστειλα για δεύτερη φορά. Γενικά μου φάνηκε λίγο ντροπαλή η κοπέλα και για αυτό είμαι και εδώ να ρωτήσω. Της έστειλα 2 φορές συνεχόμενα, είπα να μην ξαναστείλω πρώτος, περιμένω εκείνη να στείλει αλλά τίποτα. Ενώ έκανε και κίνηση τότε, και να πω ότι είναι και φουλ ντροπαλή, έκανε αρκετά eye contact αλλά από μηνύματα δεν είναι πολύ ομιλητικη ούτε στέλνει πρώτη. Και αντε να πείτε ότι μιλάμε εκεί βαρετά, και κανένα αστειάκι λέω, και γελάει και γενικά φαίνεται να κυλά ομοιόμορφα η συζήτηση. Κανια ιδέα γιατί μπορεί να μην στέλνει πρώτη;
dbrillis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Επειδη στελνει πρωτη σε κανα δυο τρεις αλλους;;;
mclein² Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 στειλε εσυ ξανα κ μεχρι να σου πει να μη στελνεις. 4
Anastasis89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, dbrillis είπε Επειδη στελνει πρωτη σε κανα δυο τρεις αλλους;;; Άρα τι μπορώ να κάνω;;;
korakios Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 κανονίστε να βγείτε έξω και άσε τα chat 8
Anastasis89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, mclein² είπε στειλε εσυ ξανα κ μεχρι να σου πει να μη στελνεις. Ρε φίλε δεν θέλω να την πριξω την κοπέλα, βέβαια είναι μια λύση και αυτή αλλά θα προτιμούσα οποιαδήποτε καλυτερη Καλησπέρα φίλε, Και εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά τη γνώρισα πολύ πρόσφατα, λες να θέλει; Και επίσης λες να περιμένω λίγο μηπως; Δεν κανονικά μέχρι τώρα γιατί ήθελα να την γνωρίσω λίγο καλύτερα μέσα από μηνύματα και ετσι
mclein² Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Anastasis89 είπε Ρε φίλε δεν θέλω να την πριξω την κοπέλα, βέβαια είναι μια λύση και αυτή αλλά θα προτιμούσα οποιαδήποτε καλυτερη εσυ να βυθισεις το πλοιο θες οποτε πρεπει να την πρηξεις. αμα δε στελνει & δε στελνεις κι εσυ σε βλεπω πορνχαμπ στις τασεις να ψαχνεις να βρεις ομοια της. 1 1
efib Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δεν ειναι ντροπαλη, απλα δεν σε γουσταρει. Συμβαινουν και αυτα. 2 2
Anastasis89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, mclein² είπε εσυ να βυθισεις το πλοιο θες οποτε πρεπει να την πρηξεις. αμα δε στελνει & δε στελνεις κι εσυ σε βλεπω πορνχαμπ στις τασεις να ψαχνεις να βρεις ομοια της. Οκ, πρώτα από όλα ευχαριστώ για την απάντηση! Θα το κρατήσω στο μυαλό μου, ας ακούσουμε λίγο και τις απόψεις των υπολοίπων
dbrillis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Anastasis89 είπε Άρα τι μπορώ να κάνω;;; Στειλε και κανονισε συναντηση. Απο το τσατ καποια στιγμη (εσυ ηδη) θα τρελαθεις με τις σκεψεις. Στειλε, κανονισε συναντηση, αν θελει η γυναικα ειναι ολα ευκολα. Ακου βεβαια και τον @efib. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από dbrillis 2
Anastasis89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, efib είπε Δεν ειναι ντροπαλη, απλα δεν σε γουσταρει. Συμβαινουν και αυτα. Μπορεί, αλλά μου φάνηκε περίεργο το να κάνει κίνηση τότε εκείνη Μόλις τώρα, dbrillis είπε Στειλε και κανονισε συναντηση. Απο το τσατ καποια στιγμη (εσυ ηδη) θα τρελαθεις με τις σκεψεις. Στειλε, κανονισε συναντηση, αν θελει η γυναικα ειναι ολα ευκολα. Το κρατάω στο μυαλό φίλε. Ευχαριστώ
efib Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Anastasis89 είπε Μπορεί, αλλά μου φάνηκε περίεργο το να κάνει κίνηση τότε εκείνη Αλλαξε γνωμη για τον x,y λογο. Μην στεκεσαι σε ο,τι σε βολευει, δηλαδη στο τι εγινε στην αρχη, δες το τι γινεται τωρα. 3
mclein² Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, efib είπε Αλλαξε γνωμη για τον x,y λογο. Μην στεκεσαι σε ο,τι σε βολευει, δηλαδη στο τι εγινε στην αρχη, δες το τι γινεται τωρα. μπορει η τυπισσα να μη γουσταρει τις συνομιλιες κ να περιμενε να της πει να βγουν να την παει καμια βολτα με την πορσε κι ετσι...
Anastasis89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, efib είπε Αλλαξε γνωμη για τον x,y λογο. Μην στεκεσαι σε ο,τι σε βολευει, δηλαδη στο τι εγινε στην αρχη, δες το τι γινεται τωρα. Ωραία. άρα λες να μην ασχοληθώ αλλο σωστα;
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Mε τις ντροπές δεν τον εβρεξε κανείς. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις