nioloss Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 καλησπερα,υπαρχει μια καμπινα στα 70 μετρα αλλα μου δινουν ιντερνετ απο καμπινα κεντρου εδω στο νησι με αποτελεσμα ενω πληρωνω για 50αρα να πιανω 30,στα 50 μετρα ειναι ο κεντρικος δρομος και εχουν περαστει οπτικες ινες και εκει εχουν γραμμες 100 ,υπαρχει καποιος τροπος να μπορεσω να εχω και εγω την ταχυτητα αυτη?εστω και με καποια πληρωμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Προφανώς η συνδεση σου δεν εχει καμια σχέση με την καμπίνα που λες, οποτε όχι δεν γίνεται. Αλλα για να βγαλεις ασφαλή συμπεράσματα πρεπει να ξερεις σε ποια καμπινα ανήκεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Γενικά κάθε οικοδομή συνδέεται με μία και μόνο καμπίνα κατά την φάση ανοικοδόμησης και αυτό δεν αλλάζει στην πορεία του χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 μάθε ποιος πάροχος εξυπηρετείται από την νέα καμπίνα κ ρώτα να μάθεις πόσο θα σου κοστίσει η αλλαγή παρόχου Αν σε συμφέρει....προχωράς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και με ποιόν τρόπο θα συνδεθεί σε αυτή την καμπίνα όταν η οικοδομή παίρνει σύνδεση από άλλη που δεν έχει αναβαθμισθεί; Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από jkoukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δε γινεται να αλλαξεις .Εγω εχω καμπινα στα 10 μετρα,αλλα ολη η πολυκατοικια παιρνει απο καμπινα στα 350 μετρα.Αγνωστο γιατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα