Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα το πρωί μου βγάζει η εφαρμογή της Tp-Link στο iPhone ότι υπάρχει διαθέσιμο νέο firmware για το 4G+ router Tp-Link Archer MR600 .

Ξεκινάω από το κινητό το update μέσα από την εφαρμογή της TP-LINK και μετά από λίγο μου γράφει στο κινητό ότι δεν πραγματοποιήθηκε .

Από τότε στο ρουτερ  αναβοσβήνει μόνο το power και δεν λειτουργεί . Προσπάθησα να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά μάταια .

Καποια συμβουλή εκτός από την επιστροφή του προϊόντος . Το έχω αγοράσει πριν  15 μέρες και το έχω δουλέψει 5 μέρες . 

Επεξ/σία από anaxiopistos
Καλύτερη ανάπτυξη του θέματος
Δημοσ.
On 29/12/2021 at 14:00, anaxiopistos said:

Σήμερα το πρωί μου βγάζει η εφαρμογή της Tp-Link στο iPhone ότι υπάρχει διαθέσιμο νέο firmware για το 4G+ router Tp-Link Archer MR600 .

Ξεκινάω από το κινητό το update μέσα από την εφαρμογή της TP-LINK και μετά από λίγο μου γράφει στο κινητό ότι δεν πραγματοποιήθηκε .

Από τότε στο ρουτερ  αναβοσβήνει μόνο το power και δεν λειτουργεί . Προσπάθησα να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά μάταια .

Καποια συμβουλή εκτός από την επιστροφή του προϊόντος . Το έχω αγοράσει πριν  15 μέρες και το έχω δουλέψει 5 μέρες . 

bricked. δες αν υπαρχει  recovery and good luck.ειχα παει να κανω recovery σε 4g tp link και οι τυποι ειναι .... της tp link. εγινε χειροτερα bricked.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...