anaxiopistos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα το πρωί μου βγάζει η εφαρμογή της Tp-Link στο iPhone ότι υπάρχει διαθέσιμο νέο firmware για το 4G+ router Tp-Link Archer MR600 . Ξεκινάω από το κινητό το update μέσα από την εφαρμογή της TP-LINK και μετά από λίγο μου γράφει στο κινητό ότι δεν πραγματοποιήθηκε . Από τότε στο ρουτερ αναβοσβήνει μόνο το power και δεν λειτουργεί . Προσπάθησα να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά μάταια . Καποια συμβουλή εκτός από την επιστροφή του προϊόντος . Το έχω αγοράσει πριν 15 μέρες και το έχω δουλέψει 5 μέρες . Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από anaxiopistos Καλύτερη ανάπτυξη του θέματος
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 On 29/12/2021 at 14:00, anaxiopistos said: Σήμερα το πρωί μου βγάζει η εφαρμογή της Tp-Link στο iPhone ότι υπάρχει διαθέσιμο νέο firmware για το 4G+ router Tp-Link Archer MR600 . Ξεκινάω από το κινητό το update μέσα από την εφαρμογή της TP-LINK και μετά από λίγο μου γράφει στο κινητό ότι δεν πραγματοποιήθηκε . Από τότε στο ρουτερ αναβοσβήνει μόνο το power και δεν λειτουργεί . Προσπάθησα να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά μάταια . Καποια συμβουλή εκτός από την επιστροφή του προϊόντος . Το έχω αγοράσει πριν 15 μέρες και το έχω δουλέψει 5 μέρες . bricked. δες αν υπαρχει recovery and good luck.ειχα παει να κανω recovery σε 4g tp link και οι τυποι ειναι .... της tp link. εγινε χειροτερα bricked.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα