Προς το περιεχόμενο

Onedrive

He1c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!  Το λάπτοπ είναι της κοπέλας μου, κάτι έχει πατήσει και όπως βλέπετε και στη φωτογραφία μάλλον κάτι πάει λάθος. Ας πάρουμε τι στορυ από την αρχή, λόγω μετάπτυχιακου και χωρίς ενεργοποιημένο το office αναγκαζόταν να γράψει στο word του drive ή κάτι τέτοιο μου είπε δεν κατάλαβα ακριβώς. Έκανε αποθήκευση τα αρχεία της εκεί και μετά απ' κάποιο διάστημα πετάει μήνυμα για απελευθέρωση χώρου και τυχόν ενεργοποίηση για αναβάθμιση κλπ κλπ. Και κάπως έτσι φτάσαμε στη φωτογραφία που σας έστειλα από κάτω. 

Δυο ερωτήματα λοιπόν, πώς φτιάχνουμε αυτή τη κατάσταση και δεύτερον έχει αγοράσει κάποιος κλειδί από το allkeyshop; Είναι αξιόπιστο;

received_978418749771832.webp

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας μπει στη σελιδα του onedrive (onedrive.live.com) και ας σβησει οτι δεν θελει απο τους φακελους που εχει συγχρονισει.
Μετα απλα θα βγαλει οσους φακελους δεν θελει να συγχρονιζονταιαπο τις ρυθμισεις της εφαρμογης στο pc.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η φωτογραφία δείχνει ότι έχει κατεβάσει μια εικόνα. Το πρόβλημα ποιο είναι όμως δεν μπορώ να καταλάβω.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
12 ώρες πριν, He1c είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά!  Το λάπτοπ είναι της κοπέλας μου, κάτι έχει πατήσει και όπως βλέπετε και στη φωτογραφία μάλλον κάτι πάει λάθος. Ας πάρουμε τι στορυ από την αρχή, λόγω μετάπτυχιακου και χωρίς ενεργοποιημένο το office αναγκαζόταν να γράψει στο word του drive ή κάτι τέτοιο μου είπε δεν κατάλαβα ακριβώς. Έκανε αποθήκευση τα αρχεία της εκεί και μετά απ' κάποιο διάστημα πετάει μήνυμα για απελευθέρωση χώρου και τυχόν ενεργοποίηση για αναβάθμιση κλπ κλπ. Και κάπως έτσι φτάσαμε στη φωτογραφία που σας έστειλα από κάτω. 

Δυο ερωτήματα λοιπόν, πώς φτιάχνουμε αυτή τη κατάσταση και δεύτερον έχει αγοράσει κάποιος κλειδί από το allkeyshop; Είναι αξιόπιστο;

received_978418749771832.webp 34 kB · 5 downloads

κάνε κλικ κάτω δεξιά πάνω στο εικονίδιο του onedrive και μετά ρυθμίσεις.   κάνε κλικ λογαριασμός και κλικ κατάργηση σύνδεσης αυτού του υπολογιστή.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, He1c είπε

received_978418749771832.webp 34 kB · 5 downloads

κάνε κλικ κάτω δεξιά πάνω στο εικονίδιο του onedrive και μετά ρυθμίσεις.   κάνε κλικ λογαριασμός και κλικ κατάργηση σύνδεσης αυτού του υπολογιστή.

πιο αναλυτικά είναι το παρακάτω βίντεο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...