Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες ερώτηση για έχοντες λογιστικές γνώσεις.  Στη νέα μου δουλειά αμοιβομαι με 1800 , αλλά έχω προηγούμενα με ικα τεβε που θα μου δεσμεύσουν οτιδήποτε πάνω από 1250. Κάποιος τρόπος να τα γλυτώσουμε??

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ptsoros7 είπε

Παίδες ερώτηση για έχοντες λογιστικές γνώσεις.  Στη νέα μου δουλειά αμοιβομαι με 1800 , αλλά έχω προηγούμενα με ικα τεβε που θα μου δεσμεύσουν οτιδήποτε πάνω από 1250. Κάποιος τρόπος να τα γλυτώσουμε??

Λογιστή θες για αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν σου εχουν ηδη δεσμευσει λογαριασμους τοτε οχι θα πληρωνεσαι κανονικα χωρις αλλη δεσμευση,αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να γινει κατι τετοιο στο αμεσο μελλον.

Καλυτερα να μπεις σε διαδικασια ρυθμισης για να μην εχεις θεμα

• Like 2
Δημοσ.
11 hours ago, ptsoros7 said:

κανε διακανονισμο και ξεμπερδευε για να μην τα βρεις μπροστα σου στο μελλον

• Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, poulinos είπε

κανε διακανονισμο και ξεμπερδευε για να μην τα βρεις μπροστα σου στο μελλον

δε προβλέπεται φίλε μου,

Ξέρεις τι έξοδα έχει η Porsche?

Αλλά που να ξέρετε εσείς οι πλεμπαίοι.

• Like 5
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Bitbit είπε

δε προβλέπεται φίλε μου,

Όντως, λογικά τα 15.000 τα έχει κάτω από το στρώμα. Τα 1250 μάλλον θέλει να τα γλιτώσει για την μικτή ασφάλεια και πάρκινγκ της πορσε.

Δημοσ.
Στις 29/12/2021 στις 11:55 ΠΜ, ptsoros7 είπε

Να τα πληρωσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Ελλάς το μεγαλείο σου.

Να βρούμε τρόπο να γλιτώσουμε να πληρώσουμε τα χρωστούμενα μας, για να έχουμε τον αέρα και την ευκαιρία να ξαναπιστολιάσουμε βρε αδερφέ. 

• Like 1
Δημοσ.
57 minutes ago, Bitbit said:

δε προβλέπεται φίλε μου,

σαν αυτες που ειναι στο γκαραζ και στο τελος βγαινουν με το 1000αρακι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...