Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Όχι δεν είναι διαφήμιση, είναι το μόνο κατάστημα στο σκρουτζ που έχει πολύ χαμηλές τιμές σε κλιματιστικά, κάπου στα 250 ακόμη και για 12000. Αξίζει? https://olastore.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Φυσική διεύθυνση και αντικαταβολή έχουν πάντως. Αυτές είναι καλές ενδείξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Για καλό και για κακό πάντως επέλεξε αντικαταβολή, επειδή κάποιες από τις τιμές που είδα ήταν "κάπως". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δε μου γεμίζει το μάτι. Το site τους έχει θεματακια. 404 error σε επικοινωνία και about us. Links για social που χτυπάνε; Η διεύθυνση τους ποια είναι; Σε λογαριασμούς δεν υπάρχει καν όνομα. Δεν κοίταξα τιμές, μπαίνω από κινητό , αλλά στα γρήγορα που είδα μου χτυπάνε άσχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Έχει 34 θετικές στο skroutz και καμία αρνητική. Δεν ξέρω αν το κατάστημα έχει τη δυνατότητα να σβήνει τις αρνητικές, αλλά αν δεν γίνεται, τότε πρόκειται για καλή περίπτωση με πάνω από ένα χρόνο παρουσίας! Οι σελίδες που δεν δουλεύουν είναι αυτές: OLASTORE.GR About Us Αναζήτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Στη σελιδα επικοινωνιας εχει διευθυνση και αναφερει δυνατοτητα παραλαβης προϊοντων, οποτε φανταζομαι μπορεις να παραγγειλεις και να ζητησεις να πας να το παραλαβεις ο ιδιος και να πληρωσεις επιτοπου, τιμια και σταρατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rkb Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Ξεθάβω αυτό το νήμα καθώς σε αναζήτηση κλιματιστικού μου έβγαλε τη σελίδα olastore.gr με πάρα πολύ χαμηλές τιμές. Τελικά έχει αγοράσει κάποιος από εκεί; Είναι εντάξει ή θα κλαίμε τα λεφτά μας μετά...; https://olastore.gr/product/κλιματιστικό-inventor-omnia-plus-o2mvi-24wifir-o2mvo-24-a-ιονιστής-24000btu-με-ι/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα