Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panagi0tisgr είπε

Κάθε χρόνο όλο και ανεβαίνουν οι τιμές στα xiaomi για ναυαρχίδες μισής χρονιάς με μέτρια υποστήριξη και λογισμικό ακόμα με bugs! Σε αυτές τις τιμές μόνο Samsung και Apple να ξέρουνε τι αγοράζουμε και με μεταπώληση και αξιοπιστία 

Αυτο ακριβως, θεωρω οτι αν θελεις ακριβο smartphone με τιμη πανω απο 500 ευρω κοιτας Apple και Samsung που εχουν αξιοπιστία, ισχυρη μεταπώληση και αξιοπιστο service. Δεν νομίζω να υπαρχουν πολλα ατομα που θα αγοραζαν xiaomi με τιμη πανω απο 500-600 ευρω.    

Επεξ/σία από Fotis Deutschland
  • Like 5
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Εγώ λέω να δώσεις 100€...

Και μάλιστα να απαιτήσεις να σου δώσουν δωρεάν και ασύρματα ακουστικά και ένα λαπτοπ... 

Να είσαι σκληρός μαζί τους... 

Κλασικά αν δεν πεταχτεί κάποιος να την πετάξει δεν γίνεται...

meteo.jpg

2 ώρες πριν, forgotten είπε

ακομα και εαν πεφτουν σε τιμες σε τιμη που το θες δεν θα το δεις...

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Επεξ/σία από Aurumnus
  • Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

meteo.jpg

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Τελικα το ποιος την πεταξε ...ποτε δεν θα το μαθουμε😜

Δημοσ.

Ωραία είναι όλα αυτά αλλά πρέπει να περιμένεις κάνα 6μηνο να βγουν καλές custom ROM. Να δούμε πόσο θα έχουν τότε και βλέπουμε...

Αλήθεια, υπέρυθρες έχουν ακόμα τα καινούργια Xiaomi? Είναι ο σημαντικότερος λόγος να τα επιλέξει κανείς πλέον.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, chios είπε

προφανώς  αναφέρετε στο 870 του 12χ που για μένα είναι πολύ ανώτερος από τον 888 και δεν έχει τα προβλήματα υπερθέρμανσης.

Τότε το "λάθος" στην πρόταση είναι το "ναυαρχίδα", γιατί το 12Χ δεν νομίζω να θεωρείται ναυαρχίδα 😜

33 λεπτά πριν, nepomuk είπε

στο 12X αναφερομαι προφανως.

Τότε το "λάθος" στην πρόταση είναι το "ναυαρχίδα", γιατί το 12Χ δεν νομίζω να θεωρείται ναυαρχίδα 😜 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aurumnus είπε

Και σου έχω πει να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια........ 

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι είναι super! O επεξεργαστής του 12 και 12 pro είναι ο Snapdragon 8 Gen 1, δηλ. ο καλύτερος του 2022.

Ο επεξεργαστής του 12Χ είναι ο Snapdragon 870 (overclocked 865), για εμένα ο καλύτερος Snapdragon από άποψη overheating.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, lele322 είπε

Poco f4 οταν βγει, και αντε γεια

Μαζί σου αλλά δεν ξέρω αν θα βγει κι αν βγει το πως θα βγει..

κάτοχος f1 περιμένοντας για τη μεγάλη αλλαγή , το κινητό είναι αθάνατο!  του 2018 και ακόμα σκυλί.

Τον τελευταίο χρόνο έχω την αισθηση για ανανέωση μιας και το εχω γεμίσει,

ένα ρημάδι κινητό θέλουμε ΧΩΡΙΣ mediatek Με καλή κάμερα μέρα νύχτα με ευρυγώνιο φακό 4Κ 120 fps όπως τώρα, μπαταρία τουλάχιστον 4200mah όπως τώρα

256GB 8+GB Ram ίσως Dual Sim μια AMOLED με πανω απο 380pi για τα μάτια μας..

Επεξ/σία από leonidasetsi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο triple 8 ήταν αποτυχία...χίλιες φορές ο 870 σε μια προσιτή τιμή αλλά και πάλι είναι πίσω γύρισμα...μονόδρομος το pro για όποιον θέλει xiaomi διαφορετικά όπως γράφτηκε  ή σαμμυ σε androud και iPhone όποιος γουστάρει apple 🍎 

Επεξ/σία από konakis
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Το μόνο που θα αξίζει είναι το pro που έχει τριπλή 50ΜΡ κάμερα ώστε όλες οι φωτογραφίες να βγαίνουν με ίδιας ποιότητας αισθητήρα και όχι όπως άλλα κινητά που έχουν για zoom αισθητήρες με 5ΜΡ. Αυτό κάνει και το iPhone που έχει τρεις πανομοιότυπους αισθητήρες (αλλά στα 12ΜΡ).

Εγώ έχω το xiaomi mi note 10 το οποίο προφανώς και δεν βγαίνει πλέον, αλλά ήταν το πρώτο κινητό με 108ΜΡ κάμερα και τραβάει απίστευτες εικόνες και σε μέρα και σε νύχτα, το έχω σχεδόν 2 χρόνια τώρα και ακόμα κάνει την δουλειά του (και το είχα πάρει στα 450€ τότε).

Δεν θα το αλλάξω για καμιά δεκαετία μέχρι να βγει κάποιο κινητό που να πατάει στα αυτιά όλα τα άλλα. Δεν θα πάω από 108ΜΡ στα 50.το κινητό είναι για φωτογραφίες και τηλέφωνο, τίποτα άλλο.

Όσο για τους ευρυγώνιους φακούς απορώ γιατί σπαταλάνε ακόμα χρήματα για τέτοιες βλακείες, οι ευρυγώνιοι είναι καθαρά για action cameras.

Έχω και εγώ το mi note 10 ,και περιμενα ένα από τα Xiaomi 12 να προσφέρει κάτι παρόμοιο η καλύτερο όσον αφορά τις κάμερες. Δεν ξέρω για τον 50 κύριο, αλλά με ξένισε πάρα πολύ που δεν έβαλαν κάποιο τηλεφακό 5x, ή 10x. Μάλλον περιμένουν το ultra. Το mi 10 pro είναι μονόδρομος για εμάς τελικά. Και ο επεξεργαστής 865 λένε είναι πιο "κρύος" από τον 888. Το s21 ultra επίσης φαίνεται πολύ καλύτερο τηλέφωνο ακόμα και τώρα. Τα 12 είναι ξαναζεσταμενο φαγητό .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, leonidasetsi είπε

ένα ρημάδι κινητό θέλουμε ΧΩΡΙΣ mediatek Με καλή κάμερα μέρα νύχτα με ευρυγώνιο φακό 4Κ 120 fps όπως τώρα, μπαταρία τουλάχιστον 4200mah όπως τώρα

256GB 8+GB Ram ίσως Dual Sim μια AMOLED με πανω απο 380pi για τα μάτια μας..

Sony Xperia 1 III ή Sony Xperia 5 III ή τέλος πάντων η επόμενη έκδοση του που θα έχει λογικά καλύτερη κάμερα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, nepomuk είπε

"Ναυαρχιδα" με ξεπερασμενο επεξεργαστη, για να δουμε ... μονο σε τιμη χωμα θα εχει τυχη.

Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις. Το 12x έχει παλιο επεξεργαστή, το 12 και pro έχουν τον νέο επεξεργαστή. Πριν σχολιάσεις διάβασε γιατί γεμίζει το φόρουμ με ηλιθιοτητες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...