stefanidisg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, poulinos είπε η teltonika δινει 4g router το οποιο εχει κεραιες μαγνητικες για να κολλησουν εξω απο μεταλλικο κουτι ή πανω σε μεταλλο και με εξτρα καλωδιο για να βγαινουν εξω απο το κουτι.ειχα βαλει 2 σε φωτοβολταικα παρκα Ωραίο το ρούτερακι , αλλά θα μπορώ να μπαίνω απομακρυσμένα ; Θα μπορώ να συνδέσω 2 κάμερες ασύρματα πάνω ; Θα είναι σε εσωτερικό χώρο υπόψιν. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από stefanidisg
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 30 minutes ago, stefanidisg said: Ωραίο το ρούτερακι , αλλά θα μπορώ να μπαίνω απομακρυσμένα ; Θα μπορώ να συνδέσω 2 κάμερες ασύρματα πάνω ; Θα είναι σε εσωτερικό χώρο υπόψιν. το teltonika το ειχαμε βαλει σε κουτι και οι κεραιες εβγαιναν απεξω.πανω σε αυτο ηταν κεραιες και ο ιδιοκτητης εμπαινε remotely για να της βλεπει. ΠΡΟΧΟΣΗ σε ενα πραγμα. οταν ζητησεις καρτα sim απο την εταιρεια εξηγησε τους οτι θες να σου δινουν public ip διοτι θα μπεις remotely να δεις καμερες.ειναι αλλο το apn που θα περασεις για να εχεις public ip.αλλιως θα σε βγαλουν πισω απο Nat και θα ψαχνεις 10 ωρες να δεις γιατι δεν παιζουν τα port forward για τις καμερες και γιατι δεν τις βλεπεις. δεν ξερω αν η teltonika εχει και 4g router που ειναι σε δικο του στεγανο κουτι αλλα μπορεις να δεις το site τους.ουτε εγω την ηξερα την εταιρεια αλλα επαιξε μπομπα που λενε και στα 2 παρκα.
aggelos87 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάτι τέτοιο εννοείς;; https://teltonika-networks.com/product/rutx12/ το 2καρτο το ζήλεψα αλλά είναι λίγο πανάκριβα νομίζω για cat6 Cat6 είναι και το Tplink MR600 (Το μόνο που αξίζει απο tplink νομίζω) Cat 6 Είναι και το modem LHGG LTE6 kit που βρίσκεται πάνω σε παραβολική κεραία. Αν έχεις οπτική εκαφή με την κεραία που σε καλυπτει βάζεις το LHGG έξω να την στοχεύει και τραβάς ethernet μέχρι ένα οποιοδήποτε router. Το modem-κεραία τροφοδοτείται με PPoE Cat12 είναι το Mikrotik chateau LTE12 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από aggelos87 1
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 3 minutes ago, aggelos87 said: Κάτι τέτοιο εννοείς;; https://teltonika-networks.com/product/rutx12/ το 2καρτο το ζήλεψα αλλά είναι λίγο πανάκριβα νομίζω για cat6 Cat6 είναι και το Tplink MR600 Cat 6 Είναι και το modem LHGG LTE6 kit που βρίσκεται πάνω σε παραβολική κεραία. Αν έχεις οπτική εκαφή με την κεραία που σε καλυπτει βάζεις το LHGG έξω να την στοχεύει και τραβάς ethernet μέχρι ένα οποιοδήποτε router. Το modem-κεραία τροφοδοτείται με PPoE Cat12 είναι το Mikrotik chateau LTE12 δες και τα tcr100,rut240,rut950 Μηπως ειναι καλυτερα σε τιμες. σε mikrotik δεν εχω ασχοληθει οποτε δεν εχω αποψη.το teltonika σε θεμα Setup ηταν πανευκολο.
stefanidisg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Η εταιρία Teltonika έχει και modern και router , εγώ για να συνδέσω 2 κάμερες να τις βλέπω απομακρυσμένα με σύνδεση 4g χρειάζομαι μόνο router? Έχουν λογισμικό να μπαίνεις από μακριά μέσα στο router? Και πιο μοντέλο προτείνετε , κάτι φθηνό ?
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 6 hours ago, stefanidisg said: Η εταιρία Teltonika έχει και modern και router , εγώ για να συνδέσω 2 κάμερες να τις βλέπω απομακρυσμένα με σύνδεση 4g χρειάζομαι μόνο router? Έχουν λογισμικό να μπαίνεις από μακριά μέσα στο router? Και πιο μοντέλο προτείνετε , κάτι φθηνό ? 4g router θελεις.το 4g ειναι το modem.δεν χρειαζεται software οσο θυμαμαι.απλα απο browser
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα