Δημητρης Τ. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Συγνώμη προκαταβολικα εαν ποσταρω σε λαθος ενοτητα Ενδιαφερομαι για αγορα επιτοιχιου βραχιονα για την οθονη του υπολογιστη μου Dell Alienware ultrawide curved 34'' και δεν βρισκω τιποτα Θα επικοινωνησω αυριο και με την εταιρια εννοειται αλλα εαν υπαρχει καποιος που να γνωρίζει πως μπορω να την στηρίξω στον τοίχο ελευθερωνοντας χωρο στο γραφειο μου παρακαλω ενημερώστε με .....
Apollonian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Η οθόνη παίρνει mount interface: Vesa 100mm και αντοχή βάρους από 25 κιλά και πάνω. Ρίξε μία ματιά στον Brateck KLA27-221 😉 1
SabotazNic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, Δημητρης Τ. είπε Συγνώμη προκαταβολικα εαν ποσταρω σε λαθος ενοτητα Ενδιαφερομαι για αγορα επιτοιχιου βραχιονα για την οθονη του υπολογιστη μου Dell Alienware ultrawide curved 34'' και δεν βρισκω τιποτα Θα επικοινωνησω αυριο και με την εταιρια εννοειται αλλα εαν υπαρχει καποιος που να γνωρίζει πως μπορω να την στηρίξω στον τοίχο ελευθερωνοντας χωρο στο γραφειο μου παρακαλω ενημερώστε με ..... Ψαχνεις οποιαδηποτε βαση tv βρεις και σου αρεσει στο σκρουτζ. Btw, θα προτεινα βραχιονα που στηριζεται στο γραφειο.
Δημητρης Τ. Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Παιδες σας ευχαριστω για την απαντηση και το ενδιαφερον !!!!! Η οθονη του υπολογιστή που εχω ειναι (Dell Alienware AW3418DW Curved Gaming Monitor 34.14" QHD) 1.ειδα καποιους επιτοιχιους βραχιονες στο σκρουτζ εκτος απο αυτους που μου προτεινετε και επειδη θέλω η οθόνη να ερχεται και προς τα εμπρος η΄ να παιρνει κλισεις σκεφτομαι να αγορασω αυτον (Brateck LPA63-463D Βάση Τηλεόρασης Τοίχου με Βραχίονα έως 70" και 35kg) ή αυτον (Brateck LPA63-466 Βάση Τηλεόρασης Τοίχου με Βραχίονα έως 80" και 40kg) που εχει και vesa mount 100x100 και τις περισοτερες πωλησεις και θετικές κριτικές στο σκρουτζ.... θα μπορεσω να κουμπωσω την οθονη του υπολογιστη μου στους βραχιονες που προανεφερα ή να παω αποκλειστικα σε αυτον που μου προτεινε και ο φιλος Apollonian (Brateck KLA27-221) ???? 2.επισης, επειδη θα αγορασω τις επομενες ημερες και την εξης τηλεοραση (TV LG OLED55C11LB 55'' OLED SMART 4K ULTRA HD) σκεφτομαι για επιτοιχιο βραχιονα να αγορασω τον (Brateck LPA63-466 Βάση Τηλεόρασης Τοίχου με Βραχίονα έως 80" και 40kg) ... μηπως ενδιαφερομαι για προιοντα τα οποια δεν αντιστοιχουν στα μοντελα που με ενδιαφερουν ή πληρωνω περισσοτερα χρηματα ενω θα μπορουσα να εξυπηρετηθω με κατι φθηνοτερο και το ιδιο ποιοτικο ??? επισης ο ηλεκτρολογος μου ειπε οτι το σωστο ειναι να παρω επιτοιχιο βραχιονα "κορνιζα" γιατι οι υπολοιποι δινουν κλιση στην οθονη ειδικα εαν δεν αλφαδιαστουν σωστα, αφηνοντας κενο απο τον τοιχο κατι το οποιο δεν ειναι ουτε χρηστικο ουτε καλαισθητο. Εγω σκεφτομαι ομως εαν θελω να περασω η να αλλαξω ενα καλωδιο, η αυριο μεθαυριο εαν θελω να βαψω τον τοιχο πως θα τα καταφερω με βραχιονα κορνιζα ???
dpolal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, Δημητρης Τ. είπε Παιδες σας ευχαριστω για την απαντηση και το ενδιαφερον !!!!! Η οθονη του υπολογιστή που εχω ειναι (Dell Alienware AW3418DW Curved Gaming Monitor 34.14" QHD) 1.ειδα καποιους επιτοιχιους βραχιονες στο σκρουτζ εκτος απο αυτους που μου προτεινετε και επειδη θέλω η οθόνη να ερχεται και προς τα εμπρος η΄ να παιρνει κλισεις σκεφτομαι να αγορασω αυτον (Brateck LPA63-463D Βάση Τηλεόρασης Τοίχου με Βραχίονα έως 70" και 35kg) ή αυτον (Brateck LPA63-466 Βάση Τηλεόρασης Τοίχου με Βραχίονα έως 80" και 40kg) που εχει και vesa mount 100x100 και τις περισοτερες πωλησεις και θετικές κριτικές στο σκρουτζ.... θα μπορεσω να κουμπωσω την οθονη του υπολογιστη μου στους βραχιονες που προανεφερα ή να παω αποκλειστικα σε αυτον που μου προτεινε και ο φιλος Apollonian (Brateck KLA27-221) ???? 2.επισης, επειδη θα αγορασω τις επομενες ημερες και την εξης τηλεοραση (TV LG OLED55C11LB 55'' OLED SMART 4K ULTRA HD) σκεφτομαι για επιτοιχιο βραχιονα να αγορασω τον (Brateck LPA63-466 Βάση Τηλεόρασης Τοίχου με Βραχίονα έως 80" και 40kg) ... μηπως ενδιαφερομαι για προιοντα τα οποια δεν αντιστοιχουν στα μοντελα που με ενδιαφερουν ή πληρωνω περισσοτερα χρηματα ενω θα μπορουσα να εξυπηρετηθω με κατι φθηνοτερο και το ιδιο ποιοτικο ??? επισης ο ηλεκτρολογος μου ειπε οτι το σωστο ειναι να παρω επιτοιχιο βραχιονα "κορνιζα" γιατι οι υπολοιποι δινουν κλιση στην οθονη ειδικα εαν δεν αλφαδιαστουν σωστα, αφηνοντας κενο απο τον τοιχο κατι το οποιο δεν ειναι ουτε χρηστικο ουτε καλαισθητο. Εγω σκεφτομαι ομως εαν θελω να περασω η να αλλαξω ενα καλωδιο, η αυριο μεθαυριο εαν θελω να βαψω τον τοιχο πως θα τα καταφερω με βραχιονα κορνιζα ??? Όλοι οι επιτοίχιοι βραχίωνες πρέπει να αφήνουν κενό για να χωράνε τα καλώδια και για να μπορείς να κουμπώσεις ή να αφαιρέσεις κάτι στο μέλλον χωρίς να χειάζεται να ξεκρεμάς την τηλεόραση κάθε φορά.
purif Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Αν είναι για οθόνη υπολογιστή, από ακριβές λύσεις, η Εrgotron είναι ότι το καλύτερο. Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την ΗΧ! Από πιο φθηνές λύσεις, κοίτα τις βάσεις της Αrctic. Aλλά και εγώ συμφωνώ για βραχίονα που να πιάνει στο γραφείο. Αν είναι για τηλεόραση, θα πήγαινα σε Vogels. Τα σκας μια φορά αλλά ηρεμείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα