ksteg1892 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Θα πάρω τηλ την νόβα να τους πείσω μπας και μου στείλουν κανένα ρούτερ . Θα σας ενημερώσω μετά την επικοινωνία που θα έχω , ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για ποιον λόγο να ζητήσεις αντικατάσταση όταν δεν έχεις κάνει καν τα βασικά; Εφόσον συνδέεσαι με 2.4GHz μια χαρά είναι η ταχύτητα. Κάνε δοκιμή με καλώδιο να επιβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Μην δένεις κόμπο ότι με 5GHz θα είσαι καρφωτός στα 100. Επίσης, γνωρίζεις αν η ασύρματη κάρτα δικτύου σου έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί και σε 5GHz; Δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα για να μας βοηθήσεις να σε βοηθήσουμε. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από dkmaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 On 02/01/2022 at 02:42, ksteg1892 said: Θα πάρω τηλ την νόβα να τους πείσω μπας και μου στείλουν κανένα ρούτερ . Θα σας ενημερώσω μετά την επικοινωνία που θα έχω , ευχαριστώ πες μας και τα χαρακτηριστικα της γραμμης διοτι μπορει και να ειναι καποιο αλλο θεμα και πραγματι να μην συγχρονιζειςπανω απο 35.απο την forthnet με 20 ευρω αγοραζες το zte 288 που ειναι Dual band και πλεον δινουν ενα Huawei dual band.δεν ξερω αν ειναι στην ιδια τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα