Προς το περιεχόμενο

iPhone 13 Pro Max - Κακές φωτογραφίες

skipperas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα προχθές το νέο iphone μετά από μήνες αναμονής και με έκπληξη παρατήρησα  ότι οι φωτογραφίες που βγάζει είναι κακές έως κάκιστες.. τι εννοώ:

Φαίνονται τρομερά επεξεργασμένες. Σαν να έχεις ανεβάσει το sharpness ή το clarity. Δοκίμασα διάφορες αλλαγές στα settings (hdr off, live photos, macro κλπ) δίχως αποτέλεσμα.

Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς;

Μου φαίνεται ότι είναι πιο έντονο σε συνθήκες low light (πχ μεσα στο σπίτι). Τραβήξτε μια φωτογραφία κανονικά και άλλη μια με screenshot μέσα από το application και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Σχετική συζήτηση κι εδώ:

https://forums.macrumors.com/threads/really-bad-photos-with-iphone-13-pro-max-merged.2315188/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ερχόμενος απο Note 10+ η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσιάστηκα ούτε εγώ καθόλου απο τις φωτό του 13 Pro Max. Παρατήρησα ακριβώς αυτό που περιγράφεις με την υπερβολική επεξεργασία και νομίζω το αναφέρει και σε ένα review του ο mrwhostheboss.

Στο βίντεο όντως έχει καλύτερη απόδοση, αλλά οι φωτογραφίες του δεν έχουν τίποτα το ιδιαίτερο που να δικαιολογεί το hype.

Ειδικά στο ζουμ είναι για κλάμματα η συσκευή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Απότι φαίνεται έχει βρεθεί μια πρόχειρη λύση στο πρόβλημα. Δείτε το πρώτο σχόλιο στην εικόνα. Το oversharpening-overedited effect εξαφανίζεται κάνοντας edit (+-1 σε οποιοδήποτε setting) σε μια raw photo.

F53154D2-DBDD-46E2-AD0B-E56A75E49265.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...