Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα ο Pοntiaras να σετάρει με pppoe το huawei, να πάρει 2η WAN ip και να παίζει παράλληλα με το speedport?

Κλείνει και το dhcp του speedport Και αφήνει το ίδιο subnet (192.168.1.0) να κάνει το routing το huawei αλλα και το firewall...

ούτε double NAT ούτε τίποτα...

Δημοσ.
1 hour ago, madrivermadonus said:

Άρα ο Pοntiaras να σετάρει με pppoe το huawei, να πάρει 2η WAN ip και να παίζει παράλληλα με το speedport?

Κλείνει και το dhcp του speedport Και αφήνει το ίδιο subnet (192.168.1.0) να κάνει το routing το huawei αλλα και το firewall...

ούτε double NAT ούτε τίποτα...

ναι.και να αφησει ton dhcp ανοιχτο στο speedport  δεν μας πειραζει.στο huawei θα δωσει αλλο δικτυο.πχ 192.168.2.1 και οχι 192.168.1.1.μπορει και στο ιδιο.το speedport συγκριτικα με το huawei θα ειναι σαν να ειναι bridge και κληση pppoe. ασχετα που το speedport θα εχει ιντερνετ και ειναι passthrough. δηλαδη το huawei βλεπει το speedport σαν modem και οχι ως router.δεν θα εχει 2 nat και θα εχει τηλεφωνια.ας το δοκιμασει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

ναι.και να αφησει ton dhcp ανοιχτο στο speedport  δεν μας πειραζει.στο huawei θα δωσει αλλο δικτυο.πχ 192.168.2.1 και οχι 192.168.1.1.μπορει και στο ιδιο.το speedport συγκριτικα με το huawei θα ειναι σαν να ειναι bridge και κληση pppoe. ασχετα που το speedport θα εχει ιντερνετ και ειναι passthrough. δηλαδη το huawei βλεπει το speedport σαν modem και οχι ως router.δεν θα εχει 2 nat και θα εχει τηλεφωνια.ας το δοκιμασει

ok αλλα αν δωσει αλλο υποδικτυο θα εχει 2NAT. αν δεν τον απασχολει βεβαια...

Δημοσ.

Εγω δε προτεινω να το βαλει με pppoe pass, διοτι θα χασει εντελως το firewall του speedport το οποιο αν κρινω απο αυτα που ρωταει, μαλλον του ειναι απαραιτητο, ειδαλλως θα αφησει την εταιρεια του με το κουτσοfirewall που θα φτιαξει αυτος. Καλη τυχη δλδ.

Γενικως διαφωνω με το ολο project που του δωσανε, μιας και ο φιλος δεν εχει καποια επαφη με το τι πρεπει να κανει. Ειναι σα να λεει οτι δεν εχω διπλωμα και η εταιρεια αγορασε ενα τριαξονικο και μου ειπαν να το παω εγω στη Γερμανια................

Δημοσ.
14 hours ago, madrivermadonus said:

ok αλλα αν δωσει αλλο υποδικτυο θα εχει 2NAT. αν δεν τον απασχολει βεβαια...

δεν θα εχει δυο.σαν bridge θα ειναι το speedport και το huawei θα παιρνει wan ip αρα ενα Nat.

1 hour ago, Gogotsa said:

Εγω δε προτεινω να το βαλει με pppoe pass, διοτι θα χασει εντελως το firewall του speedport το οποιο αν κρινω απο αυτα που ρωταει, μαλλον του ειναι απαραιτητο, ειδαλλως θα αφησει την εταιρεια του με το κουτσοfirewall που θα φτιαξει αυτος. Καλη τυχη δλδ.

Γενικως διαφωνω με το ολο project που του δωσανε, μιας και ο φιλος δεν εχει καποια επαφη με το τι πρεπει να κανει. Ειναι σα να λεει οτι δεν εχω διπλωμα και η εταιρεια αγορασε ενα τριαξονικο και μου ειπαν να το παω εγω στη Γερμανια................

γιατι να του ειναι απαραιτητο το Firewall του speedport? υποτιθεται οτι θελει το Huawei να κανει τα παντα.

για το δευτερο αυτο μονο ο ts και η εταιρεια του μπορουν να αποφασισουν.

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον ισχυει οτι μπορεί να πάρει wan ip χωρίς να μπει σε bridge συμφωνώ με τον poulino οτι μπορεί να το κάνει έτσι.

όσο αφορά αυτο που λέει ο Gogotsa το σχολίασα και πιο πάνω...Δυστυχώς ισχύουν στην ελληνική πραγματικότητα...

• Thanks 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες και την υποστήριξη παιδιά. Ελπίζω να τα καταφέρω και να σας βγάλω ασπροπρόσωπους :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...