Προς το περιεχόμενο

zone alarm security suite

akis1960

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Χρησιμοποιω το καινουργιο zone alarm security suite.Μηπως ξερει κανενας γιατι οταν ανοιγω την καρτα τηλεορασης,(pixel view) η εικονα ερχεται με σταματηματα; το ιδιο συμβαινει και οταν βαλω να παιξω καποιο παιχνιδι.Μολις κλεισω το zone alarm ολα καλα.Πριν χρησιμοποιουσα παλι το zone alarm αλλα χωρις το antivirus του,και δεν ειχα προβλημα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσ.

ki ego to exo bali alla den exo tetia kolimata akis. Malista pezo online ke den mou kolai ta programata, alla oute ke stin tv mou dimiourgi problima. Mipos ine kapio allo service pou se kollai???

Δημοσ.

Μπες στο program control(αν θυμαμαι καλα) και βρες την εφαρμογη που χρησιμοποιεις για να βλεπεις τηλεοραση και κανε δεξι κλικ και allow.

Το ιδιο και με τα παιχνιδια.

Δημοσ.

Ενταξει παιδια ευχαριστω για την βοηθεια.τελικα ηθελε ρυθμιση απο το program control.Παντως με την ευκαιρια ,ειναι πολυ καλο ετσι; δεν περναει τιποτα. AKIS

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μια ερώτηση έχω για το zone alarm security suite.Δεν καταλαβαινω γιατί όταν είμαι online δεν μου δείχνει αλλά ούτε εμποδίζει ιούς κ όταν κάνω scan τους βρίσκει??Μήπως δεν έχω ενεργοποιήσει κάποια ρύθμιση??Και αν ναι τι πρέπει να κάνω για να αποκλείονται

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Χρησιμοποιω το καινουργιο zone alarm security suite.Μηπως ξερει κανενας γιατι οταν ανοιγω την καρτα τηλεορασης,(pixel view) η εικονα ερχεται με σταματηματα; το ιδιο συμβαινει και οταν βαλω να παιξω καποιο παιχνιδι.Μολις κλεισω το zone alarm ολα καλα.Πριν χρησιμοποιουσα παλι το zone alarm αλλα χωρις το antivirus του,και δεν ειχα προβλημα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

mhpws epeidi einai vary programma? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...