Προς το περιεχόμενο

Netflix και projector

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα .έχω πάρει έναν προτζεκτορα viewsonic  m1 τον οποίο ήθελα να τον συνδέσω με κινητό για να βλέπω Netflix και cosmote.διαπιστωσα όμως πως δεν γίνεται αυτό.εχετε καμια πρόταση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προβλημα ειναι οτι οι προβολεις δεν εχουν ηχο. Αρα το chromecast (ή κατι αντιστοιχο) δεν μπορει να συνδεθει απ ευθειας στον προβολεα, γτ δεν θα εχεις ηχο, μονο εινονα. Για να εχεις κ ηχο θα πρεπει να παρεις κατι τετοιο

https://www.skroutz.gr/s/17054722/Marmitek-Connect-AE14-4K-Audio-Extractor-ARC-HDMI-Converter.html

Θα συνδεσεις το chromecast στην εισοδο του μετατροπεα και μετα με καλωδιο hdmi θα συνδεσεις το μετατροπεα με τον προβολεα για να εχεις εικονα και την εξοδο ηχου του μετατροπεα σε μια ηχομπαρα ή σε ενισχυτη με ηχεια.

Ολο αυτο μπορει να γινει κ με ενα ps3 ή ps4, αν υπαρχει 

Edit: Μολις ειδα οτι ο συγκεκριμενος προβολεας εχει ενσωματωμενα ηχεια, αρα ολα τα παραπανω δεν ισχυουν για το συγκεκριμενο προβολεα. 

Επεξ/σία από Ioannisto
Δημοσ.
17 ώρες πριν, drivergr είπε

Έχει  screen mirroring.αρα ότι βλέπω στο κινητό θα πρέπει να το βλέπω και στον ποτζεκτορα,σωστά? Το κακό ριναι ότι δεν παίζει αυτά τα δυο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acksas είπε

Έχει  screen mirroring.αρα ότι βλέπω στο κινητό θα πρέπει να το βλέπω και στον ποτζεκτορα,σωστά? Το κακό ριναι ότι δεν παίζει αυτά τα δυο

ο προτζέκτορας έχει HDMI και αυτά που σου έστειλα έχουν HDMI. Τα συνδέεις και τέλος 

Καλύτερα πάρε το mi box s 

Δημοσ.

,έχω και εγώ προτζεκτορα με ηχείακαι έχω πάρει chromecast, αλλά δεν είναι ρκετα δυνατά για να δω ταινία άνετα. Υπάρχει τρόπος να στείλω το σήμα με bt σε ηχείο η μπάρα εφ όσων έχω rca out?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...