News Editors insomnia.gr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 News Editors Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Τελευταία εκπομπή του έτους για το podcast των "3 στον αέρα" με τους Δημήτρη Μαλλά, Τίμο Κουρεμένο και Κων/νο Σκιαδά. 3 στον αέρα S05E17: FTTH, United, Spider-man και ανασκόπηση 2021Κλείνουμε το 2021 με μια αναφορά στα σχόλιά της τελευταίας εκπομπής, που αναμενόμενα έχουν ως επίκεντρο την οπτική ίνα και τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Cosmote για τον δωρεάν διπλασιαμό ταχύτητας Internet σε όλους τους συνδρομητές της που διαθέτουν πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας. Το 2022 αναμένεται να μας απασχολήσει αρκετά σε επίπεδο παρόχων, ειδικά με την έγκριση της εξαγοράς της Wind από το United Group. Ολοκληρώνουμε το επεισόδιο με μια συζήτηση για την τελευταία ταινία του Spider-Man αλλά και μια γρήγορη τεχνολογική ανασκόπηση, με τις ειδήσεις που μας έκαναν περισσότερο εντύπωση το 2021. Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης: 00:00 - Μπλα μπλα 01:08 - Σχόλια 10:25 - Wind / United 17:08 - Spider-man 21:44 - Don't look up 26:04 - Ανασκόπηση 2021 Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο! Καλή χρονιά με υγεία! Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
AZZURRO Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σιγουρά θα έχεις όφελος ο καταναλωτής με το δεύτερο δίκτυο οπτικής για την χονδρική. Θυμίζω και με την Tellas που είχε δημιουργήσει μια αλλαγή στα τιμολόγια πάλι με την ΔΕΗ. Το 5G δεν θα έχει την ταχύτητα που προσδοκούμε. (έχω 5G τηλέφωνο Pixel 5 δεν έχω δει πουθενά το 5G ακόμα με την Vodafone) Για το Fiber @ home νομίζω ότι θα αργήσει πολύ να περάσει στα νοικοκυριά με την έννοια ότι αρκετοί είναι σε ενοίκιο και δεν τολμούν να το βάλουν. Και μένουν με ADSL & VDSL που είναι θεωρητικά εύκολη η μεταφορά. Δεν ασχολούνται όλοι με το να τρέχουν πίσω από της νέες τεχνολογίες αν δεν είναι ποιο οικονομικές. ΠΧ στο Πατρικό μου έβαλε το πατέρας μου fiber γιατί είναι ποιο οικονομικό σε σχέση με αυτά που πλήρωνε πριν και όχι λόγο ποιότητας γραμμής ή ταχύτητας. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από AZZURRO
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 14 minutes ago, AZZURRO said: (έχω 5G τηλέφωνο Pixel 5 δεν έχω δει πουθενά το 5G ακόμα με την Vodafone) Λογικό, μόνο Cosmote έχει πληθυσμιακή κάλυψη άξια αναφοράς. 14 minutes ago, AZZURRO said: αρκετοί είναι σε ενοίκιο Στη χώρα με ιδιοκατοίκηση 70+% ?
AZZURRO Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Matrix Spoiler Για το Matrix είναι “κάλο” και κάπως λογικά συνδεδεμένο, άλλα περίμενα να γίνει στον έξω από το Matrix το δεύτερο κόμματι της ταινίας. Θα ήταν ποιο όμορφο και όχι επιστροφή στο Matrix. Είναι open και για άλλες ταινίες. Εντυπωσιακή η αναφορά στην εταιρία παραγωγής μέσα στο Matrix. Το Blockchain είναι σημαντικό γεγονός σε δυο κατηγορίες: Υπάρχει σε μεγάλα brands και βλέπεις όλη την πορεία κατασκευής του προϊόντος. Έτσι είναι ποιο εύκολο να βρίσκεις πχ ανάκληση σε ένα αερόσακο και validate της κατασκευής. Το ποιο μεγάλο είναι το Decentralized Identity πχ για ανθρώπους που δεν είναι δυνατόν να έχουν ταξιδιωτικά έγγραφα άρα εκεί αν κάποιος εχει πχ συνδρομή στο Netflix και κάρτα μέλους πχ στον Λούβρο θα μπορεί να γίνει validate το identity με βάση το trust που έχουμε σε αυτές της υπηρεσίες. Εκεί πάμε σε αμφισβήτηση του passport και γενικά του κρατικού identification μέσα από την blockchain technology. 54 λεπτά πριν, Thresh είπε Λογικό, μόνο Cosmote έχει πληθυσμιακή κάλυψη άξια αναφοράς. Στη χώρα με ιδιοκατοίκηση 70+% ? Ιδιοκατοίκηση ναι άλλα δεν παρακολουθούν όλοι την τεχνολογία. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από AZZURRO
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 40 minutes ago, AZZURRO said: Ιδιοκατοίκηση ναι άλλα δεν παρακολουθούν όλοι την τεχνολογία. Κι οι μισοί να την παρακολουθούν (37%) πάλι παραπάνω είναι από το υπόλοιπο 26%, που ούτε σε αυτό θα την παρακολουθούν όλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα