Pwpwpw Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Όπως αναφέρεται σήμερα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης από σήμερα στην εφαρμαγη covid free wallet εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορούμε να εισάγουμε πλέον και ψηφιακή ταυτοπροσωπία στην εφαρμογής για να μην δείχνουμε κάθε φορά την κανονική ταυτότητα. Ένα άρθρο που το αναφέρει για παράδειγμα : https://www.protothema.gr/greece/article/1195685/psifiaki-tautotita-sto-kinito-gia-to-pistopoiitiko-covid-pos-tin-katevazoume/ Αυτο γίνετε λέει με κωδικούς του taxis net. Απεγκατέστησα την εφαρμογή και πέρασα την καινούργια που περιλαμβάνει και την λειτουργία ταυτοπροσωπίας, έβαλα τους κωδικούς μου του taxisnet αλλά μου βγάζει ουι απέτυχε η σύνδεση στο taxisnet και δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος;το έχει καταφέρει;
Jethro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Πρέπει πρώτα να ενημερώσεις τα στοιχεία επικοινωνίας σου εδώ: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep 2
naimore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Covid Free Wallet: Πρόβλημα σύνδεσης για αρκετούς χρήστες λόγω υπερφόρτωσης https://www.news247.gr/koinonia/covid-free-wallet-provlima-syndesis-gia-arketoys-christes-logo-yperfortosis.9476374.html 1
Vassilis_24 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Αν χάσετε το κινητό σας πλέον, αυτός που θα το βρει, θα έχει όλα τα στοιχεία σας στην κατοχή του. 2
Pwpwpw Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Αν χάσετε το κινητό σας πλέον, αυτός που θα το βρει, θα έχει όλα τα στοιχεία σας στην κατοχή του. Με τα κλειδώματα που έχουν όλα τα σύγχρονα κινητά ούτε που θα καταφέρει να το ανοίξει. Αν είναι και κανένα Αιφον ειδικά, εκτός του ότι δεν προκειται να το ξεκλειδώσει, πιθανότατα θα βρει και τον μπελά του αν το προσπαθήσει. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
raptorx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το έκανα μόλις.Την πρώτη φορά έβαλα τον κωδικό που μου ήρθε μέσω SMS και η οθόνη έμεινε κενή μπλε.στην δεύτερη προσπάθεια όλα οκ.Απο ότι φαίνεται το σύστημα φορτώθηκε αρκετά Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από raptorx 1
Pwpwpw Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, raptorx είπε Το έκανα μόλις.Την πρώτη φορά έβαλα τον κωδικό που μου ήρθε μέσω SMS και η οθόνη έμεινε κενή μπλε.στην δεύτερη προσπάθεια όλα οκ.Απο ότι φαίνεται το σύστημα φορτώθηκε αρκετά Ναι ισχυει, το εκανα και εγω προχωρησε κανονικα.
G.bar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δεν μου έρχεται το μήνυμα επιβεβαίωσης με τίποτα.. λογικά έχει μπλοκάρει το σύμπαν.
lasithi12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 ε λιγο εχει φλουνταρει το συστημα.! εμένα με τη δευτερη περασε τη ταυτοτητα κανονικα!
MauroPaltoudias Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, G.bar είπε Δεν μου έρχεται το μήνυμα επιβεβαίωσης με τίποτα.. λογικά έχει μπλοκάρει το σύμπαν. Αν εννοείς το sms με τον κωδικό επιβεβαίωσης, τότε προσπάθησε να επιμείνεις. Πάτα το 3-4 φορές. Εμένα ήρθε με διψηφιες προσπάθειες. 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Αυτο γίνετε λέει με κωδικούς του taxis net. Απεγκατέστησα την εφαρμογή και πέρασα την καινούργια που περιλαμβάνει και την λειτουργία ταυτοπροσωπίας Δεν είναι απαραίτητη η απεγκατάσταση, αρκεί μια απλή ενημέρωση από το play store (ή το αντίστοιχο της Apple) της ήδη εγκατεστημένης. Έτσι το έκανα εγώ και προχώρησε κανονικά.
lazkalai Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε Αν χάσετε το κινητό σας πλέον, αυτός που θα το βρει, θα έχει όλα τα στοιχεία σας στην κατοχή του. αν μαζί με το κινητό χάσουμε και ένα δάχτυλο τότε ναι
TheoAlex50 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Με τα κλειδώματα που έχουν όλα τα σύγχρονα κινητά ούτε που θα καταφέρει να το ανοίξει. Αν είναι και κανένα Αιφον ειδικά, εκτός του ότι δεν προκειται να το ξεκλειδώσει, πιθανότατα θα βρει και τον μπελά του αν το προσπαθήσει. Είσαι σίγουρος για αυτό; Καλό θα ήταν να μιλήσεις με 1-2 τεχνικούς πριν το γράψεις αυτό και μετά ξανά έλα.
Pwpwpw Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Είσαι σίγουρος για αυτό; Καλό θα ήταν να μιλήσεις με 1-2 τεχνικούς πριν το γράψεις αυτό και μετά ξανά έλα. Σίγουρος είμαι για αυτό και το κάνω, εσυ αν δεν νιώθεις σίγουρος μην το κανείς, χρησιμοποιήσε το κινητό σου μόνο για sms και κλήσεις όπως κάναμε το 2000 που είχαμε τα 3310. Επίσης το παρόν νήμα δεν άνοιξε με σκοπό να προτρέψει κανένα να κανει το οτιδήποτε στο κινητό του με τα προσωπικά του δεδομένα όποτε σχόλια περί ασφαλείας προσωπικών δεδομένων με τα πιστοποιητικά εμβολιασμου στο Wallet του smartphone (lol)είναι off topic, οσοι έχετε τέτοιου είδους ανησυχίες και δεν κοιμάστε ήσυχοι τα βραδιά ανοίξτε αντίστοιχο νήμα να ανταλλάξετε τις ανησυχίες σας. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw 1
TheoAlex50 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Σίγουρος είμαι για αυτό και το κάνω, εσυ αν δεν νιώθεις σίγουρος μην το κανείς, χρησιμοποιήσε το κινητό σου μόνο για sms και κλήσεις όπως κάναμε το 2000 που είχαμε τα 3310. Επίσης το παρόν νήμα δεν άνοιξε με σκοπό να προτρέψει κανένα να κανει το οτιδήποτε στο κινητό του με τα προσωπικά του δεδομένα όποτε σχόλια περί ασφαλείας προσωπικών δεδομένων με τα πιστοποιητικά εμβολιασμου στο Wallet του smartphone (lol)είναι off topic, οσοι έχετε τέτοιου είδους ανησυχίες και δεν κοιμάστε ήσυχοι τα βραδιά ανοίξτε αντίστοιχο νήμα να ανταλλάξετε τις ανησυχίες σας. Ειμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν κατάλαβες το σχόλιο μου γιατί έβαλες απάντηση που δεν ταιριάζει με αυτό που έγραψα αλλά δεν πειράζει.
Pwpwpw Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Ειμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν κατάλαβες το σχόλιο μου γιατί έβαλες απάντηση που δεν ταιριάζει με αυτό που έγραψα αλλά δεν πειράζει. Και Εγω ειμαι αρκετά σίγουρος ότι εισαι off topic και το παρόν νήμα δεν έγινε με σκοπό να παροτρύνει κανένα να κάνει το ότι δηποτε, όποτε όσοι θέλουν μπορούν να χρησιμοποιούν 3310 το 2021 για να μην τους κλέψουν τα προσωπικά δεδομένα.. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις