Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια καλά και πολλά σε όλους.

Πριν μερικές μέρες αντιμετώπισα ένα πρόβλημα. Χάλασε ο ξυλολέβητας. Έφερα τεχνικό, μόλις τον ανοίγει μου λέει έχεις ποντίκια, σου κόψανε τα καλώδια. Τα διόρθωσε.

Πήγα στο φαρμακείο, μου δώσανε κάτι λουκούμια, τα βάζω και τα τρώει/-νε, αλλά δεν βλέπω κανέναν ψόφιο και φοβάμαι να μην κόψει ξανά τα καλώδια και από τον ξυλολέβητα και από τον καυστήρα πετρελαίου που έχω στον ίδιο χώρο.

Τι να κάνω;

Δημοσ.

image.png.70d5542681acc2f2e7a5c01314bcb426.png

Πέρα από την πλάκα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι δολώματα και τέτοια. Απλά παίρνει καιρό. Δε θα εξαφανιστούν σε 1 μέρα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γάτες έχω.

Σκέφτηκα να βάλω μία, αλλά όπως έχω τα ξύλα μέσα, που θα τον βρει... Αν τον εντοπίσει θα τα κάνει μέσα γης Μαδιάμ...

Τώρα μου είπαν να βάλω κόλλα και στην μέση το λουκούμι... Για να δούμε...

Επεξ/σία από Samothrax
Δημοσ.

Αν έφαγε τα λουκούμια να θεωρείς ότι το περιστατικό είναι λήξαν. Δεν μένουν επιτόπου. Πιθανόν πήγε στην "φωλιά" του και εκεί παρέδωσε πνεύμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ποντίκι δεν πεθαίνει την στιγμή του γεύματος, αλλά όταν πάει στην φολια του. Μάλλον θεώρησε πως ξεμπερδεψες. Παρόλα αυτά, σε περιπτώσεις πολλών ποντικών, να ξέρεις τα ποντίκια έχουν δοκιμαστές που στέλνουν και δοκιμάζουν το δόλωμα και αν δουν κάτι στον δοκιμαστή ότι πχ πέθανε τότε δεν το δοκιμάζουν και αποτυγχάνει η μέθοδος αυτή, τότε θες εξειδικευμένο συνεργείο για μυοκτονιες που θα αναλάβουν. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε

Το ποντίκι δεν πεθαίνει την στιγμή του γεύματος, αλλά όταν πάει στην φολια του. Μάλλον θεώρησε πως ξεμπερδεψες. Παρόλα αυτά, σε περιπτώσεις πολλών πολιτικών, να ξέρεις τα ποντίκια έχουν δοκιμαστές που δοκιμάζουν το δόλωμα και αν δουν κάτι στον δοκιμαστή ότι πχ πέθανε τότε δεν το δοκιμάζουν και αποτυγχάνει η μέθοδος αυτή, τότε θες εξειδικευμένο συνεργείο για μυοκτονιες που θα αναλάβουν. 

Πλάκα κάνεις!!! Κάνουν τέτοιο πράγμα τα ποντίκια; :mellow:

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Haldol είπε

Πλάκα κάνεις!!! Κάνουν τέτοιο πράγμα τα ποντίκια; :mellow:

Μου το είχε πει γεωπόνος. Αλλά δεν  συμβαίνει γενικά, μόνο σε μεγάλες εστίες όχι σε λίγα ποντικάκια μέσα στο σπίτι και σε ειδικές περιπτώσεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...