I do me ne as Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα σε όλα τα μέλη και χρόνια πολλά. Έχω ένα opel astra g το 1400 και αποφάσισα να αλλάξω το παραφλού.Λέω να αγοράσω ένα της Valeo το g12 το κόκκινο. Είναι σωστή η επιλογή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
terry308 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, I do me ne as είπε Καλημέρα σε όλα τα μέλη και χρόνια πολλά. Έχω ένα opel astra g το 1400 και αποφάσισα να αλλάξω το παραφλού.Λέω να αγοράσω ένα της Valeo το g12 το κόκκινο. Είναι σωστή η επιλογή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επάνω στο καπάκι ή στο δοχείο του αναγράφει κωδικό συνήθως 1
I do me ne as Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, terry308 είπε Επάνω στο καπάκι ή στο δοχείο του αναγράφει κωδικό συνήθως Το χρώμα παίζει ρόλο;
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, I do me ne as είπε Το χρώμα παίζει ρόλο; Θα βάλεις αυτό που πρέπει ως τύπο και δεν θα κοιτάς το χρώμα 3
I do me ne as Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Θα βάλεις αυτό που πρέπει ως τύπο και δεν θα κοιτάς το χρώμα Ευχαριστώ πολύ. Το χρώμα τι ρόλο παίζει αλήθεια;
PLACEBO_89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, I do me ne as είπε Ευχαριστώ πολύ. Το χρώμα τι ρόλο παίζει αλήθεια; Συνηθως απο το χρωμα ξεχωριζεις τον τυπο αλλα αυτο δεν ειναι απολυτο..! Δηλαδη συνηθως σε κοκκινο-κιτρινο ειναι g12 ενω σε πρασινο-μπλε g11 Αν εισαι Αθηνα στειλε π.μ να σου προτεινω καλο και οικονομικο..!
blackhill66 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, I do me ne as είπε Έχω ένα opel astra g το 1400 και στο δικο μου 21 χρονια πρασινο βαζω
plasTOST Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Προσοχή στον τύπο και την σύνθεση του αντιψυκτικού. Το χρώμα μπορεί να είναι ίδιο αλλά όχι και η περιεκτικότητα σε διάφορες χημικές συστάσεις που θα σου προστατέψουν από την σκουριά ή την φθορά ψυγείου και δικτύου.
I do me ne as Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, plasTOST είπε Προσοχή στον τύπο και την σύνθεση του αντιψυκτικού. Το χρώμα μπορεί να είναι ίδιο αλλά όχι και η περιεκτικότητα σε διάφορες χημικές συστάσεις που θα σου προστατέψουν από την σκουριά ή την φθορά ψυγείου και δικτύου. Γυρνώντας σήμερα απο κάτι ψώνια διαπίστωνω πως ο αδελφός μου(επειδή το είχαμε συζήτησει χτες) πήγε και αγόρασε τελικά της Valeo το g12 κόκκινο έτοιμο 5lt.Μήπως έκανε πατάτα;
PLACEBO_89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, I do me ne as είπε Γυρνώντας σήμερα απο κάτι ψώνια διαπίστωνω πως ο αδελφός μου(επειδή το είχαμε συζήτησει χτες) πήγε και αγόρασε τελικά της Valeo το g12 κόκκινο έτοιμο 5lt.Μήπως έκανε πατάτα; Κοιτα οτι και να βαλεις δεν θα κανεις ζημια στον κινητηρα απλα δεν προστατευεις καποια εξαρτηματα στο κυκλωμα ψυξης απο την σκουρια!
meletis_m Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, I do me ne as είπε Καλημέρα σε όλα τα μέλη και χρόνια πολλά. Έχω ένα opel astra g το 1400 και αποφάσισα να αλλάξω το παραφλού.Λέω να αγοράσω ένα της Valeo το g12 το κόκκινο. Είναι σωστή η επιλογή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επειδή και εγώ opel corsa έχω γενικά δουλευουν σε υψηλές θερμοκρασίες τα μοτέρ . Ποιο μοτέρ έχεις ; Εγώ θα σου πρότεινα dexcool εάν θες να δω τι δίνει ο κατασκευαστής , γράψε το κωδικό μοτέρ σου . Αναλόγως το μοτέρ υπολόγισε απο 5,5 εώς 6,5 λίτρα μαζί με του καλοριφέρ . Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από meletis_m
Stam53 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς με Google translate https://oborudow.ru/el/kuzov/v-chem-raznica-mezhdu-antifrizami-g11-i-g12-rassmatrivaem-na/ Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από Stam53
aetos1988 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δες το manual ποιον τύπο και τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει. Το λέω για να μην υπάρξει πρόβλημα με το κύκλωμα ψύξης με την πάροδο του χρόνου
madboy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω το ίδιο αυτοκίνητο.Βαζεις αντιψυκτικό GM Dexcool αραιωμένο 50-50 και ξεμπέρδεψες.Ειναι αρκετά καλό το συγκεκριμμένο και οι περισσότεροι αυτό προτιμάμε.(Μην σου πώ σχεδόν όλοι) Προφανώς οταν λες θες να αλλάξεις να υποθέσω σε συνεργείο θα απευθυνθείς.; Θα σου πρότεινα να κάνετε και εναν καθαρισμό του κυκλώματος αν τα υγρά είναι αρκετό καιρό μέσα ή αν ήταν διαφορετικού τυπου απο αυτά που θα βάλεις τώρα. Καλου κακού, άλλαξε και τον θερμοστάτη αν δεν τον έχεις αλλάξει ποτέ γιατί στην δική μου περίπτωση ο εργοστασιακός μετά απο 6-7 χρόνια είχε σπάσει το πλαστικό σωληνάκι με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά υγρά. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από madboy 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα