Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Αρχικά ελπίζω να έχω δημιουργήσει το thread αυτό στη σωστή κατηγορία κατά δεύτερον είδα ότι υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για τη cosmote TV στο forum οι οποίες είναι σχετικά παλιές και δεν είδα να καταλήγουν σε κάποια λύση (εάν και εφόσον υπάρχει λύση).

Μένω Αμερική και πρόσφατα έφερα τους γονείς μου μόνιμα. Θέλουν να βλέπουν Ελληνικά κανάλια και αρχικά δοκίμασα μέσω KODI κάποιες IPTV (Greek Alive) αλλά κολλάει απίστευτα πολύ με αποτέλεσμα να μη μπορείς να βλέπεις τίποτα. Σκέφτηκα να προπληρώσω τη Cosmote TV OTT για έναν χρόνο και να χρησιμοποιήσω το ExpressVPN το οποίο όπως και να έχει το έχω. Ήρθα στην Ελλάδα για Χριστούγεννα με σκοπό να ρωτήσω στη Cosmote και προς έκπληξη μου ο πωλητής μου είπε ότι ξέρει πολλούς που έχουν OTT στο εξωτερικό και με ένα VPN θα δουλέψει. Έβαλα λοιπόν το Entry Pack 8.19€ και λέω στη χειρότερη περίπτωση δε θα δουλέψει και θα πληρώσω ένα 12μηνο. Κατέβασα λοιπόν το expressVPN στο android box που μου έδωσε η Cosmote και έβαλα ελληνικό IP και δυστυχώς η Cosmote TV έβγαλε error για περιορισμό Proxy.

Υπάρχει κάποιος που έχει παρακάμψει με κάποιο τρόπο τον περιορισμό αυτό? Πως μπορώ να το κάνω να δουλέψει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, καλή χρονιά να έχουμε!

Δημοσ.

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δε νομίζω ότι θα παίξει με τον τρόπο που το έκανες, δηλαδή με εφαρμογή στο ίδιο το box. Θα παίξει στήνοντας το VPN σε άλλη συσκευή από την οποία θα παίρνει σύνδεση το box.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/12/2021 στις 11:07 ΠΜ, dimitrislarisa είπε

Καλημέρα, 

Αρχικά ελπίζω να έχω δημιουργήσει το thread αυτό στη σωστή κατηγορία κατά δεύτερον είδα ότι υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για τη cosmote TV στο forum οι οποίες είναι σχετικά παλιές και δεν είδα να καταλήγουν σε κάποια λύση (εάν και εφόσον υπάρχει λύση).

Μένω Αμερική και πρόσφατα έφερα τους γονείς μου μόνιμα. Θέλουν να βλέπουν Ελληνικά κανάλια και αρχικά δοκίμασα μέσω KODI κάποιες IPTV (Greek Alive) αλλά κολλάει απίστευτα πολύ με αποτέλεσμα να μη μπορείς να βλέπεις τίποτα. Σκέφτηκα να προπληρώσω τη Cosmote TV OTT για έναν χρόνο και να χρησιμοποιήσω το ExpressVPN το οποίο όπως και να έχει το έχω. Ήρθα στην Ελλάδα για Χριστούγεννα με σκοπό να ρωτήσω στη Cosmote και προς έκπληξη μου ο πωλητής μου είπε ότι ξέρει πολλούς που έχουν OTT στο εξωτερικό και με ένα VPN θα δουλέψει. Έβαλα λοιπόν το Entry Pack 8.19€ και λέω στη χειρότερη περίπτωση δε θα δουλέψει και θα πληρώσω ένα 12μηνο. Κατέβασα λοιπόν το expressVPN στο android box που μου έδωσε η Cosmote και έβαλα ελληνικό IP και δυστυχώς η Cosmote TV έβγαλε error για περιορισμό Proxy.

Υπάρχει κάποιος που έχει παρακάμψει με κάποιο τρόπο τον περιορισμό αυτό? Πως μπορώ να το κάνω να δουλέψει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, καλή χρονιά να έχουμε!

IP2Sec VPN με edgerouter-x . Δοκιμασμένο με cosmote TV σε iPad στη Σερβία.

Δημοσ.
On 15/1/2022 at 5:09 ΜΜ, Finn said:

IP2Sec VPN με edgerouter-x . Δοκιμασμένο με cosmote TV σε iPad στη Σερβία.

IP2Sec είναι πρωτόκολλο. Μπορείς να δώσεις κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες; Πχ σε ποιον server συνδέεσαι; 

Δημοσ.
Στις 16/1/2022 στις 9:04 ΜΜ, Bourdoulas είπε

IP2Sec είναι πρωτόκολλο. Μπορείς να δώσεις κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες; Πχ σε ποιον server συνδέεσαι; 

Στον server που έφτιαξα εγώ στο edgerouter μου. Σεταρα VPN με πρωτόκολλο IP2Sec, όρισα username/pass και secret key και πέρασα τις ίδιες ρυθμίσεις στο κινητό/τάμπλετ/λάπτοπ μου και πλέον μπορώ να συνδεθώ απομακρυσμένα στο τοπικό μου δίκτυο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...