Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι μικρές απλά έχουν δικό τους ρυθμιστή που όταν έχει διαρροή κλείνει την παροχή...ψάξε τις φιάλες στο youtube να δεις τι εννοω.βέβαια μπορεί ο ρυθμιστής να μην κάνει για τα bar κουζίνας οπότε τον βγάζεις και βάζεις της κουζίνας..αλλά τον ρόλο αυτό υποτίθεται τον κάνουν τα άλλα συστήματα όπως το παρακατω

Υπάρχουν βλέπω έτοιμα σετ http://eshop.teracal.gr/el/716-plires-set-metatropis-se-igraerio-gia-epitoixous-levites

http://www.mgps.gr/wp-content/uploads/thermansi-me-ygraerio-levitas-4.jpg ξέρει κάποιος αν η αλλαγή τ σωλήνα/λαστιχο με σιδερένιο είναι πιστοποιημένη?

Επεξ/σία από kage
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά να μην ανοίγω αλλο υποφορουμ είπα να ρωτήσω εδώ

Έχω εδώ και ενα μήνα αγοράζω φιάλες coral gas prime για τη σόμπα μου, είχα παρατηρήσει ότι έχει δίπλα από το κούμπωμα που είναι να μπει ο ρυθμιστής μια κόκκινη τάπα που γράφει safety hands off, σήμερα άλλαξα φιάλη εκείνη η ταπουλα είναι άσπρη αντί για κοκκινη οκ σιγά αλλά βλέπω είναι έτοιμη να βγεί, εδώ έχω να κάνω την ερώτηση, μήπως η τάπα αυτή είναι για να βγαίνει και τόσο καιρό κακός δε την έβγαζα? Αν δεν είναι για να βγαίνει έχει θέμα που είναι χαλαρή στη φιάλη που πήρα σήμερα; Την εβγαλα απο περιέργεια απο μια άδεια μου, έχει 3 οπές...

Κάποιος που χρησιμοποιεί prime να με διαφωτίσει αν πρέπει να βγαινευη όχι?

Δημοσ.

^Δεν έχω τέτοιες φιάλες, αλλά για να λέει "hands off", ε μάλλον πρέπει να μην την πειράζεις. Αν δεν σου απαντήσει άλλος που να έχει και να γνωρίζει για την "χαλαρή" σημερινή, τηλέφωνο στο μαγαζί και τους ρωτάς (ΥΠΟΘΕΤΩ πως πρέπει να σου την αλλάξουν. Πρόσεξε πώς θα τους το πες, μην πέσεις σε κανέναν βλάκα που προκειμένου να μην σου την αλλάξει, ενώ ίσως πρέπει, σου πει "ασ' την έτσι δεν τρέχει τίποτα". Ζήτα τον ιδιοκτήτη κι όχι κανέναν υπάλληλο κοσμάρα.)

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, revyien είπε

Καλησπέρα παιδιά να μην ανοίγω αλλο υποφορουμ είπα να ρωτήσω εδώ

Έχω εδώ και ενα μήνα αγοράζω φιάλες coral gas prime για τη σόμπα μου, είχα παρατηρήσει ότι έχει δίπλα από το κούμπωμα που είναι να μπει ο ρυθμιστής μια κόκκινη τάπα που γράφει safety hands off, σήμερα άλλαξα φιάλη εκείνη η ταπουλα είναι άσπρη αντί για κοκκινη οκ σιγά αλλά βλέπω είναι έτοιμη να βγεί, εδώ έχω να κάνω την ερώτηση, μήπως η τάπα αυτή είναι για να βγαίνει και τόσο καιρό κακός δε την έβγαζα? Αν δεν είναι για να βγαίνει έχει θέμα που είναι χαλαρή στη φιάλη που πήρα σήμερα; Την εβγαλα απο περιέργεια απο μια άδεια μου, έχει 3 οπές...

Κάποιος που χρησιμοποιεί prime να με διαφωτίσει αν πρέπει να βγαινευη όχι?

Μην το πειράζεις.Κοιτα το παρακάτω https://www.youtube.com/watch?v=vXR1J2QG-ag

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Μην το πειράζεις.Κοιτα το παρακάτω https://www.youtube.com/watch?v=vXR1J2QG-ag

Οκ να σαι καλά σε ευχαριστώ :) το αφήνω όπως ειναι, να υποθέσω το ότι είναι πολύ λασκα στην τελευταία μου φιάλη υπάρχει περίπτωση να έχει διαρροή απο εκεί η να δημιουργήσει κάποιο άλλο πρόβλημα; Έχεις ιδέα;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, revyien είπε

Οκ να σαι καλά σε ευχαριστώ :) το αφήνω όπως ειναι, να υποθέσω το ότι είναι πολύ λασκα στην τελευταία μου φιάλη υπάρχει περίπτωση να έχει διαρροή απο εκεί η να δημιουργήσει κάποιο άλλο πρόβλημα; Έχεις ιδέα;

Παρε υγρό σαπούνι και βάλε εκεί όπου νομίζεις ότι μπορεί να χάνει.Αν υπάρχει διαρροή θα δεις μπουρμπουλήθρες.Πιστευω ότι δεν εχεις πρόβλημα.

ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΜΕ ΦΩΤΙΑ.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 29/12/2021 στις 12:49 ΠΜ, archimidis είπε

Έχει κανείς εμπειρία από τις νέες φιάλες μπας και της αντικαταστησουμε; Κυρίως για το νέο κούμπωμα ώστε να γίνετε εύκολα αλλαγή και από τη σύζυγό.

Το ξε-/κούμπωμα είναι παιχνιδάκι, μιας και κατέληξα σε τέτοια φιάλη (Coral Gas Prime). Για να ξεκουμπώσεις τη φιάλη, απλά πατάς ένα διακοπτάκι και σηκώνεις προς τα πάνω ότι έχεις συνδέσει (ρυθμιστή, κ.λπ). Για να κουμπώσεις, απλά το σπρώχνεις να κάνει κλικ.

• Like 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mindreader είπε

Για πειτε γνωμες για coral gas prime.

Γνώμη ως προς τι; :P

Δεν έχω κάποιο παράπονο, αυτές χρησιμοποιώ από πέρυσι. Πολύ εύχρηστες σε σχέση με το "κλειδί" και τις βρίσκεις εξίσου εύκολα ( αν και όχι τόόόσο εύκολα όσο τις "απλές" ). Πλέον έχει βγάλει και η PetroGaz παρόμοιες, που ίσως να'ναι και ένα κλικ πιο "ενδιαφέρουσες", λόγω του υλικού κατασκευής, που τις κάνει πανάλαφρες.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναζητωντας μια coral gas prime...

Σημερα, πρεπει να γυρισα πανω απο 10 πρατηρια βενζινης....3-4 τα εδειχνε (με λαθη!) το site της coral gas... και μερικα αλλα που θυμομουν απο μνημης οτι ειχα δει παλιοτερα να εχουν....

σε κανενα δεν βρηκα τιποτε για να αγορασω!

Καλα, εγω θελω να αγορασω για πρωτη φορα. Αλλα δεν ειχαν καν για ανταλλαγη!!!!!!!!!! Δηλαδη, ακομη κι αν ειχα αδεια, δεν ειχαν να μου δωσουν γεματη!!!!

Ειλικρινα, απογοητευτηκα.

Ειπα να παω σε coral gas premium, γιατι ειναι ειναι πιο στιβαρες, με το μετρητη, περισσοτερο ασφαλεια κλπ.

Δεν ξερω.

Σκεφτομαι, οτι θελω να αγορασω 2 coral gas premium, ωστε οταν τελειωνει μια, να εχω αμεσα μια αλλη για αντικατασταση, μεχρι να βρω να αντικαταστησω την αδεια. Αλλα με οσα ειδα σημερα, αποκαρδιωθηκα εντελως ομως...

Δεν ξερω τι υποτιθεται οτι νομιζουν στην coral. Οτι θα γυριζω απο πρατηριο σε πρατηριο, και στοχευμενα απο την ιστοσελιδα τους, σαν την αδικη καταρα; Οτι θα δινω το ονομα μου σε λιστα αναμονη, αν ξεφορτωσει κανενα στοκ κααααποιααα μερα; Μηπως θα εχει αφθονες τον Ιουνιο; Δεν καταλαβαινω...

Σκεφτομαι μαλλον να παραγγειλω κανα δυο απο το internet. Αλλα αν ειναι ετσι η φαση στην αγορα, και τι να λεει. Ωραια, θα παρω δυο, τον αλλο μηνα θα ειναι αδειες. Και μετα;

Θα επρεπε να υπαρχει (ζουμε στο 2023, τεχνολογια κλπ) μια καλυτερη οργανωση και φυσικα διαθεσιμοτητα.

Δεν ξερω αν μονο σε εμενα ετυχαν αυτα, αν εσεις τα θεωρειται φυσιολογικα, ή τι καλυτερο θα μπορουσε να γινει...

:( :( :(

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, mindreader είπε

Αναζητωντας μια coral gas prime...

Σημερα, πρεπει να γυρισα πανω απο 10 πρατηρια βενζινης....3-4 τα εδειχνε (με λαθη!) το site της coral glass... και μερικα αλλα που θυμομουν απο μνημης οτι ειχα δει παλιοτερα να εχουν....

Σε λάθος σάιτ έψαχνες, πώς περίμενες να βρεις;

Επεξ/σία από Maurikycli
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindreader είπε

Θα επρεπε να υπαρχει (ζουμε στο 2023, τεχνολογια κλπ) μια καλυτερη οργανωση και φυσικα διαθεσιμοτητα.

Δεν ξερω αν μονο σε εμενα ετυχαν αυτα, αν εσεις τα θεωρειται φυσιολογικα, ή τι καλυτερο θα μπορουσε να γινει...

Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ φυσιολογικά ούτε την επιμονή σου για τη συγκεκριμένη μάρκα/μοντέλο, ούτε το ότι έχασες τόσο χρόνο πηγαίνοντας ο ίδιος σε 10 διαφορετικά πρατήρια αντί να πάρεις τηλέφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...