Προς το περιεχόμενο

Push notifications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και δυο ημέρες περίπου δεν μου έρχονται push notifications από την Πειραιώς.

Από Amazon που προσπαθώ να κάνω παραγγελία αλλά και σήμερα που άλλαξα τον κωδικό στην Πειραιώς δεν ερχόταν notification και η επιβεβαίωση έγινε με sms.

Το κινητό είναι huawei nova 5t και δεν θυμάμαι να έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις . Τα notifications είναι κανονικά ενεργοποιημένα στο app της τράπεζας .

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ronnie79 είπε

Εδώ και δυο ημέρες περίπου δεν μου έρχονται push notifications από την Πειραιώς.

Από Amazon που προσπαθώ να κάνω παραγγελία αλλά και σήμερα που άλλαξα τον κωδικό στην Πειραιώς δεν ερχόταν notification και η επιβεβαίωση έγινε με sms.

Το κινητό είναι huawei nova 5t και δεν θυμάμαι να έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις . Τα notifications είναι κανονικά ενεργοποιημένα στο app της τράπεζας .

Τι ακριβώς notification σου έρχονται?

Τελευταία έρχονται πολλά fishing. Προσεχε.

Επίσης σε εμένα από την Πειραιώς μου έρχεται συνέχεια ειδοποίηση ανα 15 ημέρες για ραντεβού με την τράπεζα το οποίο δεν έχω ζητήσει και δεν έχει ιδέα και η Πειραιώς οπότε μάλλον κάτι κόλλησε στο σύστημα τους. Με το Nova 5t και εγώ.

Αλλά notifications δεν μου έρχονται.

Εκτός εάν μιλάς για notifications από συναλλαγές με κάρτα.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Τι ακριβώς notification σου έρχονται?

Τελευταία έρχονται πολλά fishing. Προσεχε.

Επίσης σε εμένα από την Πειραιώς μου έρχεται συνέχεια ειδοποίηση ανα 15 ημέρες για ραντεβού με την τράπεζα το οποίο δεν έχω ζητήσει και δεν έχει ιδέα και η Πειραιώς οπότε μάλλον κάτι κόλλησε στο σύστημα τους. Με το Nova 5t και εγώ.

Αλλά notifications δεν μου έρχονται.

Εκτός εάν μιλάς για notifications από συναλλαγές με κάρτα.

Push notifications  που θέλουν έγκριση  από πληρωμές που θέλω να κάνω μέσω της prepaid που έχω βάλει σε Amazon κτλ 

29 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Μήπως έχει θέμα η εφαρμογή?

Ίσως να είναι από την τελευταία ενημέρωση 

Παρακολουθώ όταν εκκρεμούν ενημερώσεις τις εμφανίζει στο appgalery της huawei αλλά και στο play store. Πάντα από το playstore ενημερώνω .

Έκανα login από το τάμπλετ μέσω της εφαρμογής  Winbank και μου ήρθε εκεί το notification. Έγινε κανονικά η έγκριση της αγοράς .

Στο κινητό θα περιμένουμε μήπως στρώσει με νέα ενημέρωση 

Δημοσ.

Το ίδιο θέμα μάλλον έχω κι εγώ. Χθες προσπάθησα 2 φορές να πληρώσω με πιστωτική Visa Πειραιώς για online αγορά και το notification δεν μου ήρθε ποτέ.

Κατέληξα να κάνω την εναλλακτική χρονοβόρα διαδικασία μέσω SMS / extrapin κλπ.

Huawei P30 έχω με νόμιμα GMS και την εφαρμογή της Winbank από το Play Store (κι όχι από το Huawei App Gallery).

Κάτι περίεργο συμβαίνει.

Δημοσ.

Κι εγώ μετά από πρόταση έκανα disable το auto-update των εφαρμογών στο app gallery (νομιζα οτι το είχα off, αλλά ήταν ON μέσω wi-fi) και μετά απεγκατάσταση της εφαρμογής και εγκατάσταση από το play store για να ειμαι 100% σίγουρος. Και βλέπουμε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχει παραπάνω από μήνα μάλλον μόνο στις φτηνές σειρές της huawei δεν έρχονται τα push notification. Είτε από το Google play να έχεις κατεβάσει την εφαρμογή της Winbank είτε από το app gallery. Έχω μιλήσει με την τράπεζα. Αυτοί επιμένουν να γίνει απεγκατάσταση και fresh install από το app gallery. Όμως τίποτα δεν το φτιάχνει. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις του συστήματος και της εφαρμογής (ειδοποιήσεις, μπαταρίας κτλ ) Η μόνη λύση αν πειστεί η τράπεζα ότι υπάρχει πρόβλημα και κάνει update. Δεν συνεισφέρει σε αυτό η επικρότηση κατόχων Huawei μάλλον ακριβών σειρών που στις αξιολογήσεις του application χειροκροτούν ότι όλα μέλι γάλα, όλα μια χαρά. Εγώ αναγκάστηκα έφτιαξα pay Pal. Η Eurobank μου δουλεύει μια χαρά.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ίδιο θέμα και γω, εδώ και αρκετό καιρό, έχω το huawei p30 και κατεβασμένη την εφαρμογή από google play. Με επανεγκατασταση δουλεύει την 1η φορά, αλλά μετά τίποτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...