Προς το περιεχόμενο

[Gaming Headset] HyperX Cloud Revolver 49.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thrylos7 είπε

πηρα χτες τα Alpha 60ε. Αξιζει εποστροφη και αγορα αυτων? 

Δε μου αρεσει η καγκουρικη εμφανιση τους παντως

Οχι δεν αξιζει, μεινε ως εχεις.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostiger είπε

Tα εχεις παρει επ' ωμου τα Hyperx. 😃 Kαι αυτη καλη προσφορα.

Δεν φαντάζεσαι :D

Είναι τίμια τα προϊόντα, και πρέπει να ακουστούν για να τα μάθει ο κόσμος και να κάνει τις επιλογές του. Ειδικά αν προσφέρονται σε τόσο καλές τιμές.

More to follow. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kostiger είπε

Tα εχεις παρει επ' ωμου τα Hyperx. 😃 Kαι αυτη καλη προσφορα.

ή τα you 😀

Δημοσ.
Μόλις τώρα, matrixxx είπε

ή τα you

Κάποτε :)

'Ολο το επίσημο retail θα συμμετέχει, όπως ήδη συμμετέχει με τα Cloud Core ή Puslefire Core, απλά το You ξεκίνησε δυνατά. Άλλη ευελιξία το pure online. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά η χαιπερεξ έχει πολύ καλές προσφορές τώρα τελευταία και σε ποντίκια. 

Έρχεται ces προβλέπω έπειτα από 2 χρόνια κοβιντ να ανακοινώσει πλήρη ανανέωση όλων τον περιφεριακων της. Για αυτό τα ξεπουλαει ολλα.

Το ίδιο και η coolermaster. Πολύ χαμηλές τιμές στα headset και ποντίκια της. 

Έρχεται κατεγισμος από νέα ποντίκια. G502x, wireless xm1r, g wolves, mm711 κοκ. 

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1
Δημοσ.

Τα παρήγγειλα στο you χτες το απόγευμα και πλήρωσα με πιστωτική. Με πήραν πριν 10' και είπα πως λυπούνται αλλά δεν είναι διαθέσιμα και αν θέλω να πάρω κάτι άλλο ή να ακυρώσουν την κίνηση... Δεν σκέφτονται ότι θα μου μείνει ο μικρός χωρίς πρωτοχρονιάτικο δώρο που δεν προλαβαίνω τώρα να πάρω κάτι άλλο ... :(

• Sad 2
Δημοσ.
1 hour ago, atag said:

Τα παρήγγειλα στο you χτες το απόγευμα και πλήρωσα με πιστωτική. Με πήραν πριν 10' και είπα πως λυπούνται αλλά δεν είναι διαθέσιμα και αν θέλω να πάρω κάτι άλλο ή να ακυρώσουν την κίνηση... Δεν σκέφτονται ότι θα μου μείνει ο μικρός χωρίς πρωτοχρονιάτικο δώρο που δεν προλαβαίνω τώρα να πάρω κάτι άλλο ... :(

Πάρε του τα blackshark. Αν θέλει ποντίκι πάρε του το viper mini. Τι άλλα θέλει για τον υπολογιστή να σου οω τι να πάρεις στα γρήγορα? 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Πάρε του τα blackshark. Αν θέλει ποντίκι πάρε του το viper mini. Τι άλλα θέλει για τον υπολογιστή να σου οω τι να πάρεις στα γρήγορα? 

Σε ευχαριστώ πολύ! Είδα τα blackshark V2 είναι όντως πολύ καλή επιλογή! Αλλά πήρα ήδη την προσφορά του πλαισίου με τα hyper x cloud stinger στα 20€ νομίζω θα τον καλύψουν :) Ευχαριστώ και πάλι...

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά!!!

Επεξ/σία από atag
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...