giorgos_k Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) HyperX Cloud Revolver, χώμα τιμή. https://www.you.gr/tileorasi-ichos/akoustika/ola-ta-akoustika/gaming-headset-hyperx-cloud-revolver-gun-metal https://www.skroutz.gr/s/8938246/HyperX-Cloud-Revolver-Over-Ear-Gaming-Headset-3-5mm-2x3-5mm.html https://www.hyperxgaming.com/en/headsets/cloud-revolver-gaming-headset?model=revolver Παλαιότερο μοντέλο, ΔΕΝ είναι 7.1. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από giorgos_k 2
kostiger Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Tα εχεις παρει επ' ωμου τα Hyperx. 😃 Kαι αυτη καλη προσφορα.
MrRush Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Τι γίνεται με τα hyperx, όλο προσφορές βλέπω 😂
Thrylos7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 πηρα χτες τα Alpha 60ε. Αξιζει εποστροφη και αγορα αυτων? Δε μου αρεσει η καγκουρικη εμφανιση τους παντως
kostiger Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Thrylos7 είπε πηρα χτες τα Alpha 60ε. Αξιζει εποστροφη και αγορα αυτων? Δε μου αρεσει η καγκουρικη εμφανιση τους παντως Οχι δεν αξιζει, μεινε ως εχεις.
giorgos_k Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, kostiger είπε Tα εχεις παρει επ' ωμου τα Hyperx. 😃 Kαι αυτη καλη προσφορα. Δεν φαντάζεσαι Είναι τίμια τα προϊόντα, και πρέπει να ακουστούν για να τα μάθει ο κόσμος και να κάνει τις επιλογές του. Ειδικά αν προσφέρονται σε τόσο καλές τιμές. More to follow. 1
Skoundouflis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Είσαι άρχοντας, μόλις τσίμπησα, ευχαριστώ και καλή χρονιά ! 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, kostiger είπε Tα εχεις παρει επ' ωμου τα Hyperx. 😃 Kαι αυτη καλη προσφορα. ή τα you 😀
giorgos_k Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, matrixxx είπε ή τα you Κάποτε 'Ολο το επίσημο retail θα συμμετέχει, όπως ήδη συμμετέχει με τα Cloud Core ή Puslefire Core, απλά το You ξεκίνησε δυνατά. Άλλη ευελιξία το pure online.
mp44christos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γενικά η χαιπερεξ έχει πολύ καλές προσφορές τώρα τελευταία και σε ποντίκια. Έρχεται ces προβλέπω έπειτα από 2 χρόνια κοβιντ να ανακοινώσει πλήρη ανανέωση όλων τον περιφεριακων της. Για αυτό τα ξεπουλαει ολλα. Το ίδιο και η coolermaster. Πολύ χαμηλές τιμές στα headset και ποντίκια της. Έρχεται κατεγισμος από νέα ποντίκια. G502x, wireless xm1r, g wolves, mm711 κοκ. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από mp44christos 1
atag Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Τα παρήγγειλα στο you χτες το απόγευμα και πλήρωσα με πιστωτική. Με πήραν πριν 10' και είπα πως λυπούνται αλλά δεν είναι διαθέσιμα και αν θέλω να πάρω κάτι άλλο ή να ακυρώσουν την κίνηση... Δεν σκέφτονται ότι θα μου μείνει ο μικρός χωρίς πρωτοχρονιάτικο δώρο που δεν προλαβαίνω τώρα να πάρω κάτι άλλο ... 2
mp44christos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, atag said: Τα παρήγγειλα στο you χτες το απόγευμα και πλήρωσα με πιστωτική. Με πήραν πριν 10' και είπα πως λυπούνται αλλά δεν είναι διαθέσιμα και αν θέλω να πάρω κάτι άλλο ή να ακυρώσουν την κίνηση... Δεν σκέφτονται ότι θα μου μείνει ο μικρός χωρίς πρωτοχρονιάτικο δώρο που δεν προλαβαίνω τώρα να πάρω κάτι άλλο ... Πάρε του τα blackshark. Αν θέλει ποντίκι πάρε του το viper mini. Τι άλλα θέλει για τον υπολογιστή να σου οω τι να πάρεις στα γρήγορα? 1
atag Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, mp44christos είπε Πάρε του τα blackshark. Αν θέλει ποντίκι πάρε του το viper mini. Τι άλλα θέλει για τον υπολογιστή να σου οω τι να πάρεις στα γρήγορα? Σε ευχαριστώ πολύ! Είδα τα blackshark V2 είναι όντως πολύ καλή επιλογή! Αλλά πήρα ήδη την προσφορά του πλαισίου με τα hyper x cloud stinger στα 20€ νομίζω θα τον καλύψουν Ευχαριστώ και πάλι... Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά!!! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από atag 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα