Antreas07L Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 15/9/2023 στις 11:22 ΠΜ, jorgpa είπε Γενικότερα από τα σώματα ασφαλείας δεν πρόκειται ποτέ να γίνεις πλούσιος. Βγάλε αυτή την ιδέα από το μυαλό σου. Ελλάδα είσαι. Με τις άδειες γιορτών τι γίνεται;Ξέρω γω Χριστούγεννα περνούν άδεια για κάποιες μέρες;
jorgpa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Στις 28/9/2023 στις 4:17 ΜΜ, Antreas07L είπε Με τις άδειες γιορτών τι γίνεται;Ξέρω γω Χριστούγεννα περνούν άδεια για κάποιες μέρες; Παίρνουν είτε Χριστούγεννα είτε Πάσχα. Γύρω στις 10 μέρες. Και καλοκαίρι φυσικά (εκτός και αν ανακαλείται λόγω πυρκαγιών...αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο) 1
Antreas07L Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Στις 15/9/2023 στις 11:22 ΠΜ, jorgpa είπε Γενικότερα από τα σώματα ασφαλείας δεν πρόκειται ποτέ να γίνεις πλούσιος. Βγάλε αυτή την ιδέα από το μυαλό σου. Ελλάδα είσαι. Το ξέρω αυτό όμως θέλω να μάθω από πόσα αρχίζει ο μισθός τους αλλά και το περισσότερο που μπορει να φτάσει μετα από χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα