adni18 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Κανένα νέο για το... δεν είναι δυνατή η σύνδεση με TAXIS.NET... 🙄
Mano747 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σας έχω ένα ωραίο case. Xiaomi κινητό κάνει όλα τα βήματα σωστά αλλά δεν φορτώνει την φωτό αρα δεν μπορει να αποθηκευση την ταυτοτητα. Αν βάλω λογαριασμό άλλου την φορτώνει κανονικά. Αρα δεν έχουν ανεβασει σωστά την φωτό μου; ξερει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από Mano747
ardi21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Εγω προσωπικα θα περιμενω να μπει κανονικα η ταυτοτητα και το διπλωμα στο πορτοφολι, οπως ανακοινωσαν, μπας και φτιαχτει το θεμα. Γιατι αλλιως δεν το βλεπω.
elio_1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Mano747 είπε Σας έχω ένα ωραίο case. Xiaomi κινητό κάνει όλα τα βήματα σωστά αλλά δεν φορτώνει την φωτό αρα δεν μπορει να αποθηκευση την ταυτοτητα. Αν βάλω λογαριασμό άλλου την φορτώνει κανονικά. Αρα δεν έχουν ανεβασει σωστά την φωτό μου; ξερει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Το ίδιο με το κινητό του αδελφού μου. Σε άλλο κινητό όμως (nokia 8 ) το πήρε κανονικά. Έχουν γίνει τα συνηθισμένα: αλλαγή default browser (chrome & firefox) αλλαγές στη διαχείριση ενέργειας και για τους browsers και για την εφαρμογή Το μόνο που μένει είναι επαναφορά εργοστασιακών εκτός κι αν υπάρξει κάποια άλλη ιδέα
Querd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Στις 2/1/2022 στις 1:06 ΜΜ, great είπε Δεν ειναι ΔΟΥ, ειναι ΑΔΑΕΕ https://www1.aade.gr/saadekef/eticketaade κάνε login, μετά πηγαινεις επομενο στα στοιχεια για να καλήξεις στο παρακάτω Η γραμμή παει οπως την βλέπεις. ΔΟΥ διαλεγεις εκει που ανηκεις Επόμενο Μετα εχει κατι πληροφοριες και το Δ210, πρωτου συμπληρωσεις κατι γραψε ξεκαθαρα το αιτημα σου κατω στα σχολια κα περιμενε απαντηση, ανεβασε και μια φωτοτυπια της ταυτοτητας και θα σου απαντησουν τι πρεπει να γινει. Μπορει να μην το πιασουν με την πρωτη και εγω εκανα και δευτερο αιτημα αλλα καμια σχεση να τρεχεις σε ΔΟΥ και τετοια. Ολλα ειναι αυτο το Δ210 χαρτί Καλησπέρα σε όλους, να ενημερώσω πως αφού ανανέωσα τα στοιχεία μου, η ταυτοπροσωπία στο κινητό πέρασε κανονικά! 2
sugarcube Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Στις 29/12/2021 στις 11:47 ΜΜ, koikas10 είπε Ακόμα τίποτα όλο σφάλμα όλα δηλωμένα κινητά και ακίνητα έλεος οποίος ξέρει κάτι ας πει δεν ξέρω τι άλλο να κάνω !!! Έλεγξε την αστυνομική ταυτότητα που έχεις δηλωμένη στο taxis/aade (εφορία) να είναι η σωστή. Αν δεν είναι, άλλαξε την με αίτηση και μετά θα λειτουργήσει. 1
gousias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 20 ώρες πριν, sugarcube είπε Έλεγξε την αστυνομική ταυτότητα που έχεις δηλωμένη στο taxis/aade (εφορία) να είναι η σωστή. Αν δεν είναι, άλλαξε την με αίτηση και μετά θα λειτουργήσει. Από ποιες βάσεις δεδομένων ή πιο ουσιαστικά για εμάς, από ποιες υπηρεσίες συγκρίνει, ώστε να καταλήγουμε ότι διακρίνει διαφορά σε καταχωρημένη ταυτότητα; Η μόνη εφαρμογή που πρόκειται να δώσει δεδομένα ώστε να καταχωρηθεί η ταυτοποιημένη φωτογραφία είναι το gsis.gr, κατευθείαν στην εφαρμογή Covid Free GR Wallet, που εννοείται ότι δεν περιέχει κάτι άλλο καταχωρημένο ως εκείνη τη στιγμή. Άρα;
great Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 50 λεπτά πριν, gousias είπε Από ποιες βάσεις δεδομένων ή πιο ουσιαστικά για εμάς, από ποιες υπηρεσίες συγκρίνει, ώστε να καταλήγουμε ότι διακρίνει διαφορά σε καταχωρημένη ταυτότητα; Η μόνη εφαρμογή που πρόκειται να δώσει δεδομένα ώστε να καταχωρηθεί η ταυτοποιημένη φωτογραφία είναι το gsis.gr, κατευθείαν στην εφαρμογή Covid Free GR Wallet, που εννοείται ότι δεν περιέχει κάτι άλλο καταχωρημένο ως εκείνη τη στιγμή. Άρα; εχεις καπου webbanking ? Εχουν πλεον μια επιλογη που σου λεει ταυτοποιηση στοιχειων. Εκει βαζεις κωδικους και μετα απο αρκετα accept σου πεταει μια σελιδα με ΟΛΑ τα στοιχεια σου ΚΑΙ ΤΗΝ φωτογραφία σου. Εαν σε αυτά εκει που βλεπεις ειναι σωστα (που μαλλον δεν θα ειανι) τοτε αυτα θα τραβιξει και το CovidWallet. Εαν κατι δεν ειναι σωστο θα πρεπει να κανεις την αλλαγη μητρωου με τα βηματα που γραφω σε προηγουμενες σελιδες
EnergosPolitis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Εμένα ακόμα δε με αφήνει, δοκίμασα με taxisnet και με alpha bank
mtifosi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δυο διαφορετικες δοκιμες με alpha/εθνικη web και δεν το κανει...αν ειναι να βγαινουν τετοιες εφαρμογες ας το αφησουν καλυτερα...
great Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, mtifosi είπε Δυο διαφορετικες δοκιμες με alpha/εθνικη web και δεν το κανει...αν ειναι να βγαινουν τετοιες εφαρμογες ας το αφησουν καλυτερα... ε ναι λογικα, το εχει κανει ο κοσμος ολος , ενας δεν μπορει ας το αφορισουμε και να παμε στο 3110 να παιζουμε φιδακι. Διαβαστε τα προηγουμενα σχολια. Αυτο που λεω πανω το εκανες, σου βγαζει στοιχεια? εχεις ελενξει οτι ειναι το μητρωο σου σωστο ?
mtifosi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, great είπε ε ναι λογικα, το εχει κανει ο κοσμος ολος , ενας δεν μπορει ας το αφορισουμε και να παμε στο 3110 να παιζουμε φιδακι. Διαβαστε τα προηγουμενα σχολια. Αυτο που λεω πανω το εκανες, σου βγαζει στοιχεια? εχεις ελενξει οτι ειναι το μητρωο σου σωστο ? Καταρχην δεν ειναι ενας, παρα πολλοι ειχαν θεματα και εγω το δοκιμασα σε 2 διαφορετικες συσκευες σε διαφορετικα ατομα και δεν με αφηνε να προχωρησω καθολου καθως εβγαζε σφαλμα μετα απο πολλες προσπαθειες. Λοιπον το δοκιμασα παλι μετα απο καιρο και μου το αναγνωρισε με τους ιδιους web banking κωδικους που χρησιμοποιουσα απλα τωρα προχωρησε κανονικα. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από mtifosi
uliXes Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Και εμενα μου βγάζει το ίδιο σφάλμα αποτυχίας σύνδεσης με ταξισνετ. Ήλεγχα τα στοιχεία μου στο αδαεε, είναι σωστά. Εχω αγανακτήσει. Τι μπορώ να κάνω; Έχει νόημα να πάω σε ΚΕΠ;
petran66 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα. Τελικά, μετά από διόρθωση της ημερομηνίας γεννήσεως μου-που την είχαν λάθος-κατόπιν βέβαια αποστολής των σωστών στοιχείων στο μητρώο της εφορίας που ανήκω, επιτέλους διορθώθηκε το πρόβλημα με τη ταυτοπροσωπία! Τη "κατέβασα" (τη ταυτότητα) στο wallet του iphone μου! Οπότε, για όποιον φίλο που έχει πρόβλημα με τυχόν λάθος στοιχεία ταυτότητας κλπ.με αποτέλεσμα να του βγάζει σφάλμα σύνδεσης στο taxisnet, ας κοιτάξει τα στοιχεία της ταυτότητας στην ΑΑΔΕ (στοιχεία μητρώου), μήπως έχουν κάποια λάθη! @uliXes ξανακοίτα τα λίγο φίλε μου! Στο μητρώο περισσότερο! 1
buffos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Στις 5/1/2022 στις 1:24 ΜΜ, Querd είπε Καλησπέρα σε όλους, να ενημερώσω πως αφού ανανέωσα τα στοιχεία μου, η ταυτοπροσωπία στο κινητό πέρασε κανονικά! Εγώ πάλι τα ανανέωσα και δεν πέρασε Ότι νάναι και ανακοίνωση καμιά. Μεγάλο χάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα