petran66 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Όσοι σας βγάζει error στη σύνδεση με taxis, έχετε δηλώσει τον αριθμό σας στο Μητρώο; Φυσικά! Από τη στιγμή μάλιστα που στέλνει και κωδικό με sms για επιβεβαίωση!! Το θέμα είναι στο επόμενο βήμα που ενώ βγάζει τα στοιχεία κανονικά, μετά βγάζει ότι η σύνδεση κλπ. δεν είναι δυνατή! 1
buffos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου φαίνεται αδιανόητο να είναι θέμα ιδιαιτερότητας τηλεφώνων. Ενα api call κάνει και παίρνει δεδομένα. Εμένα με εκνευρίζει περισσότερο που δεν υπάρχει ανακοίνωση για αναγνώριση προβλήματος κλπ κλπ. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από buffos 2
great Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, great είπε Εσεις που εχετε προβληαμτα, εχετε δοκιμασει σε αλλο κινητο. Για να βεβαιωθειτε οτι δεν ειναι κατι απο το TAXIS δηλαδη να λειπει καποιο πεδιο στρο συστημα ή κατι ττεοιο. Γιατι εαν δεν δουλευει ουτε εκει τοτε πρεπει να το δειτε διαφορετικα. (ειδικα στον απο πανω που δεν του φερνει κανενα στοιχειο) Καντε μια δοκιμη. Καλη Χρονια! καντε μια δοκιμή, ειναι το πιο common troubleshooting αυτο, μην παιδευεστε παραπάνω. Τουλαχιστον να κανετε pinpoint το πρόβλημα. 1
Querd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, great είπε καντε μια δοκιμή, ειναι το πιο common troubleshooting αυτο, μην παιδευεστε παραπάνω. Τουλαχιστον να κανετε pinpoint το πρόβλημα. Έκανα μια δοκιμή σε iPhone στο οποίο είχα περάσει την ταυτοπροσωπία του πατέρα μου [και άρα λοιπόν δουλεύει σίγουρα] και μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα.. After some digging around, παρατήρησα πως στο μητρώο / ααδε έχει περασμένη ακόμα την στρατιωτική μου ταυτότητα (!! Είμαι πολίτης χρόνια τώρα). Παρόλα αυτά όμως στην κοπέλα μου αναπαράγει ακριβώς το ίδιο εικαστικό πρόβλημα έλλειψης στοιχείων & φωτογραφίας 7 ώρες πριν, Querd είπε Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Προσπαθώ εδω και 3 μέρες να περάσω την ταυτοπροσωπία αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κάνω ολα τα Βήματα σωστά και ειμαι updated σε v2.0.1 (android 11 pixel 2). Χθες δοκίμασα ακριβώς την ίδια διαδικασία σε iPhone και σε ένα νεότερο pixel 4a και πέρασαν όλα κανονικά! Παραθέτω screenshot. Παραμένει εκεί χωρίς να προσθέτει τα υπόλοιπα στοιχεία
petran66 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, Querd είπε Έκανα μια δοκιμή σε iPhone στο οποίο είχα περάσει την ταυτοπροσωπία του πατέρα μου [και άρα λοιπόν δουλεύει σίγουρα] και μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα.. After some digging around, παρατήρησα πως στο μητρώο / ααδε έχει περασμένη ακόμα την στρατιωτική μου ταυτότητα (!! Είμαι πολίτης χρόνια τώρα). Παρόλα αυτά όμως στην κοπέλα μου αναπαράγει ακριβώς το ίδιο εικαστικό πρόβλημα έλλειψης στοιχείων & φωτογραφίας Τώρα μπήκα στο μητρώο (ααδε) από τον υπολογιστή και είδα ότι γράφει τα στοιχεία της ταυτότητας κλπ., αλλά με λάθος την ημερομηνία γέννησης!! Τι χρονιά τη γράφει σωστά, αλλά τη μέρα και το μήνα λάθος! Γράφει 1/1 ενώ είναι 11/6!! Και δε βλέπω να υπάρχει κάποια φωτο μου! 1
buffos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, petran66 είπε Τώρα μπήκα στο μητρώο (ααδε) από τον υπολογιστή και είδα ότι γράφει τα στοιχεία της ταυτότητας κλπ., αλλά με λάθος την ημερομηνία γέννησης!! Τι χρονιά τη γράφει σωστά, αλλά τη μέρα και το μήνα λάθος! Γράφει 1/1 ενώ είναι 11/6!! Και δε βλέπω να υπάρχει κάποια φωτο μου! Και εμένα 1/1 γράφει
petran66 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, buffos είπε Και εμένα 1/1 γράφει Και δε βρίσκω τρόπο ν αλλαχτεί η ημερομηνία.Λίγο που το έψαξα, θέλει να πάμε στο τμήμα που τη βγάλαμε να δούμε μήπως διορθωθεί. Αλλά πάλι, δε βλέπω το λόγο γιατί να τρέχουμε!! Ας το φτιάξουν αυτοί (ααδε, κλπ.)...
Querd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, petran66 είπε Τώρα μπήκα στο μητρώο (ααδε) από τον υπολογιστή και είδα ότι γράφει τα στοιχεία της ταυτότητας κλπ., αλλά με λάθος την ημερομηνία γέννησης!! Τι χρονιά τη γράφει σωστά, αλλά τη μέρα και το μήνα λάθος! Γράφει 1/1 ενώ είναι 11/6!! Και δε βλέπω να υπάρχει κάποια φωτο μου! 2 ώρες πριν, petran66 είπε Και δε βρίσκω τρόπο ν αλλαχτεί η ημερομηνία.Λίγο που το έψαξα, θέλει να πάμε στο τμήμα που τη βγάλαμε να δούμε μήπως διορθωθεί. Αλλά πάλι, δε βλέπω το λόγο γιατί να τρέχουμε!! Ας το φτιάξουν αυτοί (ααδε, κλπ.)... Αν καταλαβαίνω σωστά από αυτά που γράφουν, ίσως χρειαστεί να πάω στο ΔΟΥ μου για αλλαγή. Στο TaxisNet σου βγάζει λάθος την ταυτότητα? Μπες εδώ: https://www1.gsis.gr/taxisnet/mytaxisnet/protected/applications.htm
petran66 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Querd είπε Αν καταλαβαίνω σωστά από αυτά που γράφουν, ίσως χρειαστεί να πάω στο ΔΟΥ μου για αλλαγή. Στο TaxisNet σου βγάζει λάθος την ταυτότητα? Μπες εδώ: https://www1.gsis.gr/taxisnet/mytaxisnet/protected/applications.htm Ναι!! Μου γράφει 1/1/96 ενώ είμαι μεγαλύτερος!! Τα υπόλοιπα είναι σωστά!* Πάλι βέβαια με την ΑΑΔΕ συνδέεται! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από petran66
Querd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, petran66 είπε Ναι!! Μου γράφει 1/1/96 ενώ είμαι μεγαλύτερος!! Τα υπόλοιπα είναι σωστά! Άρα λοιπόν το συμπέρασμα που βγάζουμε (για όσους τουλάχιστον έχουν κάνει ταυτοποίηση του τηλεφώνου και το πρόβλημα παραμένει) είναι πως τα στοιχεία της ταυτότητας είναι λάθος! Δεν μπόρεσα να βρω κάποιον online τρόπο επεξεργασίας. Θα πρέπει δυστυχώς να έρθω σε επικοινωνία με τον λογιστή μου 1
adni18 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, great είπε Εσεις που εχετε προβληαμτα, εχετε δοκιμασει σε αλλο κινητο. Για να βεβαιωθειτε οτι δεν ειναι κατι απο το TAXIS δηλαδη να λειπει καποιο πεδιο στρο συστημα ή κατι ττεοιο. Γιατι εαν δεν δουλευει ουτε εκει τοτε πρεπει να το δειτε διαφορετικα. (ειδικα στον απο πανω που δεν του φερνει κανενα στοιχειο) Καντε μια δοκιμη. Καλη Χρονια! Το έκανα με 3 διαφορετικά κινητά... το αποτ;eλεσμα ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟ!!! "...δεν είναι δυνατή η σύνδεση με TAXIS.NET 5 ώρες πριν, great είπε καντε μια δοκιμή, ειναι το πιο common troubleshooting αυτο, μην παιδευεστε παραπάνω. Τουλαχιστον να κανετε pinpoint το πρόβλημα. Δυστυχώς, δεν είχε κανένα διαφορετικό αποτέλεσμα και με τα 3 τηλέφωνα που προσπάθησα... δεν είναι δυνατή η σύνδεση με TAXIS.NET.. 1
petran66 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Querd είπε Άρα λοιπόν το συμπέρασμα που βγάζουμε (για όσους τουλάχιστον έχουν κάνει ταυτοποίηση του τηλεφώνου και το πρόβλημα παραμένει) είναι πως τα στοιχεία της ταυτότητας είναι λάθος! Δεν μπόρεσα να βρω κάποιον online τρόπο επεξεργασίας. Θα πρέπει δυστυχώς να έρθω σε επικοινωνία με τον λογιστή μου Αν μάθεις κάτι παραπάνω ενημέρωσε... 1
dimitris_sal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Querd είπε Άρα λοιπόν το συμπέρασμα που βγάζουμε (για όσους τουλάχιστον έχουν κάνει ταυτοποίηση του τηλεφώνου και το πρόβλημα παραμένει) είναι πως τα στοιχεία της ταυτότητας είναι λάθος! Δεν μπόρεσα να βρω κάποιον online τρόπο επεξεργασίας. Θα πρέπει δυστυχώς να έρθω σε επικοινωνία με τον λογιστή μου Σε εμένα τα στοιχεία του μητρώου είναι ολα σωστά! Εχω δοκιμασει σε 2 διαφορετικα ταμπλετς και 2 κινητα,μονο μια φορα μου εμφανισε ενα αλλοιωμενο(τελειως μη αναγνωσιμο) πιστοποιητικο και τιποτα αλλο. Φθανω στο σημειο με το σμσ,το περνάω στην φορμα και με γυρναει στην εφαρμογη χωρις πιστοποιητικο... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από dimitris_sal
Vault13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Στις 30/12/2021 στις 5:48 ΜΜ, xCharisx είπε Αν δεν έχεις e-banking τι κάνεις? Πως θα πιστοποιηθεί ο αριθμός κινητού τηλεφώνου μέσω ΓΓΠΣΔΔ και του μητρώου επικοινωνίας? To ιδιο προβλημα εχω και εγω, για να μην τρεχω αδικα στα ΚΕΠ. Πως πιστοποιεις το κινητο σου αν δεν εχεις καθολου ebanking. Παω στην ταυτοποιηση και επειδη δεν τσεκαρω κανενα κουτακι δεν με κανει verify
apostolispd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Querd είπε Παραμένει εκεί χωρίς να προσθέτει τα υπόλοιπα στοιχεία Μία από τα ίδια. Τις προηγούμενες μέρες μου έβγαζε αδυναμία σύνδεσης στο taxis. Τώρα βγάζει ένα "πιστοποιητικό" χωρίς στοιχεία, το οποίο σε επανεκκίνηση της εφαρμογής εξαφανίζεται (πριν την εισαγωγή του κωδικού με sms τα στοιχεία εμφανίζονται κανονικά). Οι ρυθμίσεις (το γρανάζι) στη σελίδα των πιστοποιητικών εμβολιασμού δουλεύουν κανονικά, αλλά στη σελίδα της ταυτοποίησης όχι. Δοκίμασα επανεγκατάσταση, έβαλα default τον chrome, δοκίμασα καμιά 10αριά φορές, όλα χωρίς αποτέλεσμα προς το παρόν, και ανεξάρτητα αν γίνει η ταυτοποίηση μέσω taxis ή τράπεζας. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από apostolispd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα