Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Όσοι σας βγάζει error στη σύνδεση με taxis, έχετε δηλώσει τον αριθμό σας στο Μητρώο;

Φυσικά! Από τη στιγμή μάλιστα που στέλνει και κωδικό με sms για επιβεβαίωση!! Το θέμα είναι στο επόμενο βήμα που ενώ βγάζει τα στοιχεία κανονικά,  μετά βγάζει ότι η σύνδεση κλπ. δεν είναι δυνατή!

• Like 1
  • Απαντ. 451
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου φαίνεται αδιανόητο να είναι θέμα ιδιαιτερότητας τηλεφώνων. Ενα api call κάνει και παίρνει δεδομένα. Εμένα με εκνευρίζει περισσότερο που δεν υπάρχει ανακοίνωση για αναγνώριση προβλήματος κλπ κλπ.

Επεξ/σία από buffos
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, great είπε

Εσεις που εχετε προβληαμτα, εχετε δοκιμασει σε αλλο κινητο. Για να βεβαιωθειτε οτι δεν ειναι κατι απο το TAXIS δηλαδη να λειπει καποιο πεδιο στρο συστημα  ή κατι ττεοιο. Γιατι εαν δεν δουλευει ουτε εκει τοτε πρεπει να το δειτε διαφορετικα. (ειδικα στον απο πανω που δεν του φερνει κανενα στοιχειο)

Καντε μια δοκιμη.

Καλη Χρονια!

καντε μια δοκιμή, ειναι το πιο common troubleshooting αυτο, μην παιδευεστε παραπάνω. Τουλαχιστον να κανετε pinpoint το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, great είπε

καντε μια δοκιμή, ειναι το πιο common troubleshooting αυτο, μην παιδευεστε παραπάνω. Τουλαχιστον να κανετε pinpoint το πρόβλημα.

Έκανα μια δοκιμή σε iPhone στο οποίο είχα περάσει την ταυτοπροσωπία του πατέρα μου [και άρα λοιπόν δουλεύει σίγουρα] και μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα..

After some digging around, παρατήρησα πως στο μητρώο / ααδε έχει περασμένη ακόμα την στρατιωτική μου ταυτότητα (!! Είμαι πολίτης χρόνια τώρα). Παρόλα αυτά όμως στην κοπέλα μου αναπαράγει ακριβώς το ίδιο εικαστικό πρόβλημα έλλειψης στοιχείων & φωτογραφίας

7 ώρες πριν, Querd είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Προσπαθώ εδω και 3 μέρες να περάσω την ταυτοπροσωπία αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κάνω ολα τα Βήματα σωστά και ειμαι updated σε v2.0.1 (android 11 pixel 2). 

Χθες δοκίμασα ακριβώς την ίδια διαδικασία σε iPhone και σε ένα νεότερο pixel 4a και πέρασαν όλα κανονικά! 

Παραθέτω screenshot. Παραμένει εκεί χωρίς να προσθέτει τα υπόλοιπα στοιχεία

Screenshot_20220101-104057.png

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Querd είπε

Έκανα μια δοκιμή σε iPhone στο οποίο είχα περάσει την ταυτοπροσωπία του πατέρα μου [και άρα λοιπόν δουλεύει σίγουρα] και μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα..

After some digging around, παρατήρησα πως στο μητρώο / ααδε έχει περασμένη ακόμα την στρατιωτική μου ταυτότητα (!! Είμαι πολίτης χρόνια τώρα). Παρόλα αυτά όμως στην κοπέλα μου αναπαράγει ακριβώς το ίδιο εικαστικό πρόβλημα έλλειψης στοιχείων & φωτογραφίας

Τώρα μπήκα στο μητρώο (ααδε) από τον υπολογιστή και είδα ότι γράφει τα στοιχεία της ταυτότητας κλπ., αλλά με λάθος την ημερομηνία γέννησης!! Τι χρονιά τη γράφει σωστά, αλλά τη μέρα και το μήνα λάθος! Γράφει 1/1 ενώ είναι 11/6!! Και δε βλέπω να υπάρχει κάποια φωτο μου!

• Sad 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, petran66 είπε

Τώρα μπήκα στο μητρώο (ααδε) από τον υπολογιστή και είδα ότι γράφει τα στοιχεία της ταυτότητας κλπ., αλλά με λάθος την ημερομηνία γέννησης!! Τι χρονιά τη γράφει σωστά, αλλά τη μέρα και το μήνα λάθος! Γράφει 1/1 ενώ είναι 11/6!! Και δε βλέπω να υπάρχει κάποια φωτο μου!

Και εμένα 1/1 γράφει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, buffos είπε

Και εμένα 1/1 γράφει

Και δε βρίσκω τρόπο ν αλλαχτεί η ημερομηνία.Λίγο που το έψαξα, θέλει να πάμε στο τμήμα που τη βγάλαμε να δούμε μήπως διορθωθεί. Αλλά πάλι, δε βλέπω το λόγο γιατί να τρέχουμε!! Ας το φτιάξουν αυτοί (ααδε, κλπ.)...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, petran66 είπε

2 ώρες πριν, petran66 είπε

Και δε βρίσκω τρόπο ν αλλαχτεί η ημερομηνία.Λίγο που το έψαξα, θέλει να πάμε στο τμήμα που τη βγάλαμε να δούμε μήπως διορθωθεί. Αλλά πάλι, δε βλέπω το λόγο γιατί να τρέχουμε!! Ας το φτιάξουν αυτοί (ααδε, κλπ.)...

Αν καταλαβαίνω σωστά από αυτά που γράφουν, ίσως χρειαστεί να πάω στο ΔΟΥ μου για αλλαγή.

Στο TaxisNet σου βγάζει λάθος την ταυτότητα? Μπες εδώ:

https://www1.gsis.gr/taxisnet/mytaxisnet/protected/applications.htm

Screenshot_2.png.1fea7f0c2671309cb6d5da925d529d37.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Querd είπε

Αν καταλαβαίνω σωστά από αυτά που γράφουν, ίσως χρειαστεί να πάω στο ΔΟΥ μου για αλλαγή.

Στο TaxisNet σου βγάζει λάθος την ταυτότητα? Μπες εδώ:

https://www1.gsis.gr/taxisnet/mytaxisnet/protected/applications.htm

Screenshot_2.png.1fea7f0c2671309cb6d5da925d529d37.png

Ναι!! Μου γράφει 1/1/96 ενώ είμαι μεγαλύτερος!! Τα υπόλοιπα είναι σωστά!* Πάλι βέβαια με την ΑΑΔΕ συνδέεται!

Επεξ/σία από petran66
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, petran66 είπε

Ναι!! Μου γράφει 1/1/96 ενώ είμαι μεγαλύτερος!! Τα υπόλοιπα είναι σωστά!

Άρα λοιπόν το συμπέρασμα που βγάζουμε (για όσους τουλάχιστον έχουν κάνει ταυτοποίηση του τηλεφώνου και το πρόβλημα παραμένει) είναι πως τα στοιχεία της ταυτότητας είναι λάθος!

Δεν μπόρεσα να βρω κάποιον online τρόπο επεξεργασίας. Θα πρέπει δυστυχώς να έρθω σε επικοινωνία με τον λογιστή μου

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, great είπε

Εσεις που εχετε προβληαμτα, εχετε δοκιμασει σε αλλο κινητο. Για να βεβαιωθειτε οτι δεν ειναι κατι απο το TAXIS δηλαδη να λειπει καποιο πεδιο στρο συστημα  ή κατι ττεοιο. Γιατι εαν δεν δουλευει ουτε εκει τοτε πρεπει να το δειτε διαφορετικα. (ειδικα στον απο πανω που δεν του φερνει κανενα στοιχειο)

Καντε μια δοκιμη.

Καλη Χρονια!

Το έκανα με 3 διαφορετικά κινητά... το αποτ;eλεσμα ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟ!!! "...δεν είναι δυνατή η σύνδεση με TAXIS.NET

5 ώρες πριν, great είπε

Δυστυχώς, δεν είχε κανένα διαφορετικό αποτέλεσμα και με τα 3 τηλέφωνα που προσπάθησα... δεν είναι δυνατή η σύνδεση με TAXIS.NET..

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Querd είπε

Άρα λοιπόν το συμπέρασμα που βγάζουμε (για όσους τουλάχιστον έχουν κάνει ταυτοποίηση του τηλεφώνου και το πρόβλημα παραμένει) είναι πως τα στοιχεία της ταυτότητας είναι λάθος!

Δεν μπόρεσα να βρω κάποιον online τρόπο επεξεργασίας. Θα πρέπει δυστυχώς να έρθω σε επικοινωνία με τον λογιστή μου

Αν μάθεις κάτι παραπάνω ενημέρωσε... :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Querd είπε

Σε εμένα τα στοιχεία του μητρώου είναι ολα σωστά!

Εχω δοκιμασει σε 2 διαφορετικα ταμπλετς και 2 κινητα,μονο μια φορα μου εμφανισε ενα αλλοιωμενο(τελειως μη αναγνωσιμο) πιστοποιητικο και τιποτα αλλο.

Φθανω στο σημειο με το σμσ,το περνάω στην φορμα και με γυρναει στην εφαρμογη χωρις πιστοποιητικο...

Επεξ/σία από dimitris_sal
Δημοσ.
Στις 30/12/2021 στις 5:48 ΜΜ, xCharisx είπε

Αν δεν έχεις e-banking τι κάνεις? Πως θα πιστοποιηθεί ο αριθμός κινητού τηλεφώνου μέσω ΓΓΠΣΔΔ και του μητρώου επικοινωνίας?

To ιδιο προβλημα εχω και εγω, για να μην τρεχω αδικα στα ΚΕΠ.

Πως πιστοποιεις το κινητο σου αν δεν εχεις καθολου ebanking. Παω στην ταυτοποιηση και επειδη δεν τσεκαρω κανενα κουτακι δεν με κανει verify

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Querd είπε

Παραμένει εκεί χωρίς να προσθέτει τα υπόλοιπα στοιχεία

Μία από τα ίδια. Τις προηγούμενες μέρες μου έβγαζε αδυναμία σύνδεσης στο taxis. Τώρα βγάζει ένα "πιστοποιητικό" χωρίς στοιχεία, το οποίο σε επανεκκίνηση της εφαρμογής εξαφανίζεται (πριν την εισαγωγή του κωδικού με sms τα στοιχεία εμφανίζονται κανονικά). Οι ρυθμίσεις (το γρανάζι) στη σελίδα των πιστοποιητικών εμβολιασμού δουλεύουν κανονικά, αλλά στη σελίδα της ταυτοποίησης όχι.

Δοκίμασα επανεγκατάσταση, έβαλα default τον chrome, δοκίμασα καμιά 10αριά φορές, όλα χωρίς αποτέλεσμα προς το παρόν, και ανεξάρτητα αν γίνει η ταυτοποίηση μέσω taxis ή τράπεζας.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Επεξ/σία από apostolispd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...