Προς το περιεχόμενο

Covid Free GR Wallet: Προσθήκη και της ταυτότητας για πιο γρήγορο και εύκολο έλεγχο

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 451
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα στη παρέα και χρόνια πολλά. Εγώ έχω το εξής πρόβλημα και δε ξέρω αν φταίει αυτό που δε μπορώ να "κατεβάσω" τη ταυτότητα μου για να κάνω ταυτοποίηση: Στα στοιχεία της ταυτότητας (στον ΑΔΑΕ), γράφει γεννημένος 1/1/1166!! Αλλά είναι λάθος (εκτός από τη χρονιά ;) ). Τι μπορώ να κάνω? Ξέρει κάποιος? ΣΣ: Δε ξέρω αν παίζει ρόλο, έχω ios (iphone).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

46 λεπτά πριν, petran66 είπε

Καλησπέρα στη παρέα και χρόνια πολλά. Εγώ έχω το εξής πρόβλημα και δε ξέρω αν φταίει αυτό που δε μπορώ να "κατεβάσω" τη ταυτότητα μου για να κάνω ταυτοποίηση: Στα στοιχεία της ταυτότητας (στον ΑΔΑΕ), γράφει γεννημένος 1/1/1166!! Αλλά είναι λάθος (εκτός από τη χρονιά ;) ). Τι μπορώ να κάνω? Ξέρει κάποιος? ΣΣ: Δε ξέρω αν παίζει ρόλο, έχω ios (iphone).

Εύχομαι φίλε μου στη φωτογραφία να μη σε δείχνει ως Σταυροφόρο 😁

Στα δικά μου τώρα... Έκανα ό,τι γράφτηκε στο θέμα. Παραμένει το πρόβλημα με τη φωτογραφία. Δεν την φορτώνει με τίποτα και όταν κλείνω την εφαρμογή εξαφανιζέται και το έγγραφο ταυτοποίησης. Δεν θα κάτσω να σκάσω, κάνω μια χαρά τη δουλειά μου και με το δίπλωμα οδήγησης. Όμως κάνω μια σκέψη, μήπως για τον Χ λόγο δεν υπάρχει καθόλου διαθέσιμη η φωτογραφία μου στις αρμόδιες υπηρεσίες. Τώρα δεν με απασχολεί, όμως αργότερα όταν θα χρησιμοποιείται η ταυτότητα ως ψηφιακό έγγραφο, να έχω τρεχάματα.

• Like 1

Μόλις τώρα, Pavlos79_ είπε

Εύχομαι φίλε μου στη φωτογραφία να μη σε δείχνει ως Σταυροφόρο 😁

Στα δικά μου τώρα... Έκανα ό,τι γράφτηκε στο θέμα. Παραμένει το πρόβλημα με τη φωτογραφία. Δεν την φορτώνει με τίποτα και όταν κλείνω την εφαρμογή εξαφανιζέται και το έγγραφο ταυτοποίησης. Δεν θα κάτσω να σκάσω, κάνω μια χαρά τη δουλειά μου και με το δίπλωμα οδήγησης. Όμως κάνω μια σκέψη, μήπως για τον Χ λόγο δεν υπάρχει καθόλου διαθέσιμη η φωτογραφία μου στις αρμόδιες υπηρεσίες. Τώρα δεν με απασχολεί, όμως αργότερα όταν θα χρησιμοποιείται η ταυτότητα ως ψηφιακό έγγραφο, να έχω τρεχάματα.

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω

Παιδια αυτο το οτι σκαναρατε το QR της ταυτότητας τελικα το εχει κανει κανεις ή ειναι "το ισραηλ εχει 98% εμβολιασμενους τοτε γιατι κολλαει ακομα" κατάσταση;

Το εχω γραψει 2-3 ατομα και προσπαθω να καταλαβω εαν παιζει.

1 λεπτό πριν, great είπε

Παιδια αυτο το οτι σκαναρατε το QR της ταυτότητας τελικα το εχει κανει κανεις ή ειναι "το ισραηλ εχει 98% εμβολιασμενους τοτε γιατι κολλαει ακομα" κατάσταση;

Το εχω γραψει 2-3 ατομα και προσπαθω να καταλαβω εαν παιζει.

Σε iOS δουλεύει σίγουρα.

• Like 1

1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε

Σε iOS δουλεύει σίγουρα.

Και τι βγάζει? Δείχνει πράσινο με ονοματεπώνυμο και φωτογραφία?

λογικα τότε θα βγει update για android 

2 λεπτά πριν, great είπε

Και τι βγάζει? Δείχνει πράσινο με ονοματεπώνυμο και φωτογραφία?

λογικα τότε θα βγει update για android 

Βγάζει απλώς πράσινο "tick" (ότι είναι έγκυρο το έγγραφο).

1434283359_Screenshot2021-12-30at21_59_22.png.3daf293c9a89a4d331fc5c17eb769d6b.png

• Like 2

2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Βγάζει απλώς πράσινο "tick" (ότι είναι έγκυρο το έγγραφο).

1434283359_Screenshot2021-12-30at21_59_22.png.3daf293c9a89a4d331fc5c17eb769d6b.png

επιβεβαιώνω κι εγώ το ιδιο σε ios. Μέχρι χτες εβγαζε ακυρο στην ταυτοπροσωπία, μετά από update σημερα, βγαζει απλά δεκτό. Σημερινη δοκιμη σε 2 iphones.

Covid Free Wallet: Επαναλαμβάνω την διαδικασία 3-4 φορές την ημέρα σε διαφορετικές ώρες και πάντα στο τέλος της όλης διαδικασίας των πετυχημένων επαληθεύσεων μου βγάζει "Αποτυχία σύνδεσης με Taxis Net"!!!!!

Υπάρχει κάποια λύση σ' αυτό το πρόβλημα...

Έχοντας κάνει όλα τα update, ακόμα error παίρνω. Ελπίζω να τους αρκεί απλά η επίδειξη και να μην θέλουν να την σκαναρουν κιόλας. Με το covid free gr την σκαναρετε σωστά; 

• Confused 1

καλα τα ειχαμε πει.

Εγινε update και το android και οντως βγαζει πρασινο το QR. Λογικοτατο και αναμενόμενο να έμπαινε σαν λειτουργία. δεν με απογοητευσε καθολου. Οποτε τέλος και τα GIMP 😁

Well Done Mr. Minister 👍

Διαρκώς αποτυχία σύνδεσης. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Και άλλους browser και  επανεγκατάσταση.

Ερώτηση.

Έχει κανείς καταφέρει να κάνει την ταυτοποίηση ενώ είχε παλιότερα κάνει ταυτοποίηση του αριθμού του;

Όχι τώρα αλλά παλιότερα, πχ για έκδοση εξουσιοδότησης η υπεύθυνης δήλωσης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...