Προς το περιεχόμενο

Covid Free GR Wallet: Προσθήκη και της ταυτότητας για πιο γρήγορο και εύκολο έλεγχο

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο τέλος της διαδικασίας, αφου ολοκληρωθούν όλα τα βήματα, μου βγαζει πάντα "Δεν είναι δυνατή η σύνδεσή σας με το ΤAXIS.net" ή "api. unexpected error.." έχω επαναλάβει την διαδικασία πάνω απο 20 φορές... Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 451
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν εχω καποια ενημερωση για update απο χθες, ακομα δεν σκαναρει QR ταυτοτητας.

αλλα για να λετε οτι οντως το σκαναρει ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, θεωρω οτι καναν το αυτονοητο με καποιο update.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε διπλανό φόρουμ διάβασα πως οι φωτογραφίες εμφανίζονται μόνο από Android 8 και πάνω. 

Επεξ/σία από skorpios268

Ας (ξανα)γραφτεί κι εδώ, γιατί διαφεύγει της προσοχής συνεχώς:

Όσοι έχετε πειράξει τον default browser στο (android) κινητό σας, γυρίστε ξανά σε chrome για να λειτουργήσει η ρημάδα η ταυτοπροσωπία (το κατέβασμα) και μετά τον ξαναπετάτε.

Ότι άλλο και να κάνετε, το πιθανότερο είναι πως δεν θα λειτουργήσει, μέχρι κάποια μελλοντική ενημέρωση της εφαρμογής.

6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Όσοι έχετε πειράξει τον default browser στο (android) κινητό σας, γυρίστε ξανά σε chrome για να λειτουργήσει η ρημάδα η ταυτοπροσωπία (το κατέβασμα) και μετά τον ξαναπετάτε.

Ότι άλλο και να κάνετε, το πιθανότερο είναι πως δεν θα λειτουργήσει, μέχρι κάποια μελλοντική ενημέρωση της εφαρμογής.

Αλλάζει αυτό;

Μου λύνεις απορία χρόνων!

7 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Αλλάζει αυτό;

Μου λύνεις απορία χρόνων!

Εννοείς να διώξεις τον chrome?

Μισογίνεται γενικά, αν κατεβάσεις άλλον (πχ FF) και κάποια στιγμή θα σε ρωτήσει με τί να ανοίξεις link κλπ και ορίσεις αυτόν που θες.

Ειδικά σε εμένα (Redmi Note 7), κυκλοφορεί ένα πολύ ωραίο εργαλείο debloater (γενικότερα για Xiaomi συσκευές) και πετάς πράμα. Κάποια επανέρχονται, κάποια όχι.

Τελικα το σκαναρισμα του QR της ταυτοτητας γινεται ή οχι; Αυτοι που λενε ναι, ειναι σιγουρο οτι σκαναρουν το σωστο QR;

Eπισης το σκαναρισμα γινεται απο πιο κινητο, ios ή android;

Ακομα και σημερα, update για android δεν εχω εφαρμογης και δεν σκαναρετε το QR.

1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Εγώ σαν default browser έχω τον ΜΙ (Redmi note 7) και όλα λειτουργούν κανονικά.

• Like 1

4 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Εγω αναγκάστηκα να απενεργοποιήσω τον chrome (default) για να μπορέσω να το κανω και όταν τον ξαναενεργοποιησα είχαν χαθεί τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τα οποία και ξαναπέρασα σκαναριστα. Ο chrome με βολεύει πολύ, αλλά δεν με ταυτοποιεί με τίποτα στο gsis, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Παράξενα πράγματα.

• Super Moderators
5 hours ago, Mrsmoke95 said:

Καλησπέρα ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω την φωτογραφία της ταυτότητας και να βάλω μια από το instagram ? 

Βγάζοντας νέα ταυτότητα με την νέα φωτογραφία. 😛

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν έχεις e-banking τι κάνεις? Πως θα πιστοποιηθεί ο αριθμός κινητού τηλεφώνου μέσω ΓΓΠΣΔΔ και του μητρώου επικοινωνίας?

Επεξ/σία από xCharisx
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...