Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, satsok2 είπε Δε μου δουλευει το autocomplete αλλά απ όσο θυμαμαι δεν το επετρεπε και η τράπεζα. Όταν έκανα πρώτη φορά registration στο gov.gr (στον υπολογιστή μου, όχι στην εφαρμογή) απαιτούσε ταυτοποίηση μέσω e-banking και ήταν προφανή τα url's. Δεν νοείται να περάσουν τα credentials της τράπεζάς σου μέσα από άλλο site. Ναι, δεν πήγαινε μέσω της κλασικής εισόδου στο e-banking πάντως, ήταν μια άλλη login σελίδα. 2 λεπτά πριν, crossmo είπε Θες να μας το εξηγήσεις λιγότερο επιστημονικά αυτό? πως θα έχει πρόσβαση στο wallet χωρίς ξεκλείδωμα? Διπλο κλικ στο power button (στο δικό μου που έχει face id τουλάχιστον) Χωρίς ξεκλείδωμα δεν χρησιμοποιούνται οι κάρτες προφανώς. Αλλά άλλα πράγματα όπως boarding passes, tickets, covid certificates είναι διαθέσιμα. Αν έχεις iPhone βάλε μάσκα και δοκίμασέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, SeaLion είπε Στο iOS πάντως (πείτε μου και για το Android) αν έχεις προσθέσει πιστοποιητικό covid και ταυτοπροσωπίας στο wallet είναι προσβάσιμα και στο κλειδωμένο κινητό, χωρίς κωδικό ή face/touch id. Όποιος το πιάσει, αν κάνει summon το wallet θα βρει κάτω από τις κάρτες του Apple Pay τα πιστοποιητικά. Πρέπει όμως να έχεις δώσει πρόσβαση στα Settings>Face ID & Passcode>Allow Access when locked, σωστά; Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε Πρέπει όμως να έχεις δώσει πρόσβαση στα settings>Face ID & Passcode>Allow Access when locked, σωστά; Ουπς, σωστά! Μάλλον για ευκολία το χω έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronnie7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 λυση ευκολη και χωρις app.εκτυπωστε το χαρτι κοφτε το qcode και βαλτε το μαζι με την ταυτοτητα.ουτε κινδυνος για χακαρισμα ουτε τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, nemom είπε Αν είχαμε σωστό κράτος και πολιτική εξουσία, η απονομή δικαιοσύνης δε θα καθυστερούσε στα όρια της αρνησιδικίας. Προς το παρόν, ψηφιοποιούμε κάποια πιστοποιητικά, οκ καλό και αυτό, αλλά η απονομή δικαιοσύνης όσες προσφυγές κι αν έχουν δικαίωμα οι προσφεύγοντες να κάνουν (και καλώς) θα έπρεπε να είχε επιταχυνθεί χτες (η πρώτη προτεραιότητα των μνημονίων θα έπρεπε να ήταν). Αλλά με τη δικαστική εξουσία δεν τα βάζει κανείς, ούτε με αναθεώρηση του Συντάγματος (αν χρειαστεί), Οπότε τρως τη γραφειοκρατία, την τρως αδιαμαρτύρητα και δεν τρέχει κάστανο. ΥΓ: Μπορεί για τις νέες ταυτότητες να χ@στήκανε πολλοί, αλλά η καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης είναι βασικός παράγοντας που δε μπορούν να έρθουν σοβαρές επενδύσεις στη χώρα, κοινώς στοιχίζει σε καθημερινότητα, απασχόληση, χρήμα. σε λάθος thread είσαι 14 λεπτά πριν, yanyul είπε Μα οι καινούριες ταυτότητες δε θα είναι άυλες. Εδώ διαβάζουμε το θέμα έχει πάει στο ΣτΕ για την τοποθέτηση ή μη του τσιπ στις αστυνομικές ταυτότητες. Εκτός αν ξέρεις ότι θα υπάρχει και εναλλακτική της ταυτοπροσωπίας, και θα υπάρχει και στο κινητό η αστυνομική ταυτότητα που θα ισχύει όπως και αυτή που θα έχουμε στα χέρια. ναι σωστα,μ φυσικα και θα υπαρχει και το πλαστικο απλα εχει δηλωσει (υπαρχει αλλο thread εδω στο site) οτι θα περασουν σχεδον αμεσα μολις βγουν και μετα στο κινμητο. Φυσικα και θα υπαρχει και πλαστικο για τους "φακελομενους". Απο το ΣτΕ εχει τελειωσει αυτο με τους μαθουσαλες, ο διαγωνισμος εκρεμει για την υλοποιηση, αλλα ξαναλεω οτι υπαρχει ανακοινωση του υπουργου για 2022 3 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Πρέπει όμως να έχεις δώσει πρόσβαση στα Settings>Face ID & Passcode>Allow Access when locked, σωστά; 1 λεπτό πριν, SeaLion είπε Ουπς, σωστά! Μάλλον για ευκολία το χω έτσι. αλλο ενα urban legend καταρίπτεται 😝 (χιουμορ, μην με σταυρώσετε για "φακελομένο") 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Χτες μεσημέρι έπεσα στο χαμό, όλοι μαζί, άντε δεν ολοκληρώθηκε. Χτες βράδυ δοκίμασα και με τράπεζα, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με taxis. Σήμερα πάλι με τράπεζα, ολοκληρώνεται κανονικά η διαδικασία άμεσα, μόνο που εξακολουθώ να μην έχω πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας, "δεν έχετε εισάγει". Ε, με την 20η προσπάθεια, κάοπια στιγμή, θα πιάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crossmo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, SeaLion είπε Διπλο κλικ στο power button (στο δικό μου που έχει face id τουλάχιστον) Χωρίς ξεκλείδωμα δεν χρησιμοποιούνται οι κάρτες προφανώς. Αλλά άλλα πράγματα όπως boarding passes, tickets, covid certificates είναι διαθέσιμα. Αν έχεις iPhone βάλε μάσκα και δοκίμασέ το. Ωραίος!!! ούτε καν το είχα δει αυτό! Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemom Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, great είπε σε λάθος thread είσαι ναι σωστα,μ φυσικα και θα υπαρχει και το πλαστικο απλα εχει δηλωσει (υπαρχει αλλο thread εδω στο site) οτι θα περασουν σχεδον αμεσα μολις βγουν και μετα στο κινμητο. Φυσικα και θα υπαρχει και πλαστικο για τους "φακελομενους". Απο το ΣτΕ εχει τελειωσει αυτο με τους μαθουσαλες, ο διαγωνισμος εκρεμει για την υλοποιηση, αλλα ξαναλεω οτι υπαρχει ανακοινωση του υπουργου για 2022 ενώ εσύ δεν πας πίσω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, crossmo είπε Ωραίος!!! ούτε καν το είχα δει αυτό! Thanks! Θέλει την σχετική ρύθμιση στα settings όπως λέει ο @CheOnWeb παραπάνω. Δεν θυμάμαι ποιο είναι το default. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, vste είπε Ο Πιερρακάκης έχει φτιάξει εφαρμογή στην οποία βάζεις τα στοιχεία σου και μετά σου εμφανίζει τα στοιχεία σου. Χαλάρωσε λίγο βρε σατανα, άσε και τις επόμενες γενιές να ανακαλύψουν κάτι. Εσύ θες pwa apps παντού ε; Το ίδιο και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 29 minutes ago, SeaLion said: Χωρίς ξεκλείδωμα δεν χρησιμοποιούνται οι κάρτες προφανώς. Άρα πρακτικά το πολύ πολύ να μπορεί να κάθεται για καφέ σε εξωτερικούς χώρους αν στο κλέψει. Παραμένει πιο ασφαλές απ το πορτοφόλι πάντως, μην δαιμονοποιουμε κάθε εξέλιξη. Δεν είναι όλα του σατανά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crossmo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Άρα πρακτικά το πολύ πολύ να μπορεί να κάθεται για καφέ σε εξωτερικούς χώρους αν στο κλέψει. Παραμένει πιο ασφαλές απ το πορτοφόλι πάντως, μην δαιμονοποιουμε κάθε εξέλιξη. Δεν είναι όλα του σατανά Εμένα πάντως αν μου κλέψουν το 12pro max το τελευταίο που θα με στενοχωρήσει θα είναι η χρήση του πιστοποιητικού μου από τον κλέφτη!!! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από crossmo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 41 minutes ago, yanyul said: Εκτός αν ξέρεις ότι θα υπάρχει και εναλλακτική της ταυτοπροσωπίας, και θα υπάρχει και στο κινητό η αστυνομική ταυτότητα που θα ισχύει όπως και αυτή που θα έχουμε στα χέρια. https://www.insider.gr/tehnologia/203936/pierrakakis-trimino-toy-2022-i-yfistameni-taytotita-tha-einai-sto-wallet-toy?amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Άρα πρακτικά το πολύ πολύ να μπορεί να κάθεται για καφέ σε εξωτερικούς χώρους αν στο κλέψει. Παραμένει πιο ασφαλές απ το πορτοφόλι πάντως, μην δαιμονοποιουμε κάθε εξέλιξη. Δεν είναι όλα του σατανά Καμία δαιμονοποίηση! Επεσήμανα την πιθανότητα να φαίνονται τα στοιχεία κάποιου (αν έχει το σχετικό setting στο iPhone του όπως φαίνεται...) Στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών εγώ είμαι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adminaros Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Όσοι έχουν πρόβλημα Μπορείτε να δοκιμάσετε την νέα έκδοση. 2.0.1 μόλις κυκλοφόρησε μήπως διορθώσει κάτι … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα