koikas10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οτι και να εχω κανει παντα ακυρο , οσα βηματα ειχε εδω τα εχω κανει οτι προταση εχω δει την εχω ακολουθησει ... τιποταααααααααααααααααα ακομα τιποταααααααα Περασμένα τα στοιχεία στο Εθνικό Μητρώο επικοινωνίας. Αλλά πάλι τίποτα Αποτυχία σύνδεσης με Taxisnet αφού σταλεί το SMS επιβεβαίωσης Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από koikas10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις το έκανα.... Ανοιξαν το μαγαζί για λίγο.. Μπουκάρετε παιδιά όσο προλαβαίνετε και όποιος προλάβει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Από το μεσημέρι προσπαθώ και μόνιμα το ίδιο... "Αποτυχία σύνδεσης" Η σύζυγος προ 15 λεπτών με την πρώτη προσπάθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, markos9 είπε Nai Όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pavlos79_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Κι εγώ μια από τα ίδια από το πρωί. Έρχονται κανονικά τα sms, έχω δηλωμένο το κινητό μέσω εμεπ... Τίποτα. Συνεχίζει να λέει ότι δεν έχω εισάγει έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Δύο φορές κατάφερε να μπει η ταυτότητα αλλά η φωτογραφία δεν φόρτωνε και έκανε κύκλους σαν τον Τάκη τον ρεηβά. Όταν έβγαινα και ξανά έμπαινα στην εφαρμογή έβγαζε πάλι το μήνυμα ότι δεν έχω εισάγει έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Άντε ρε από εκεί σας βαρέθηκα όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jadawin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Taoustaoys είπε Θα σου πρότεινα να ξυπνήσεις στις 3 τα ξημερώματα να το κάνεις που λογικά δεν θα είναι κανείς μπας και τα καταφέρεις, γιατί αύριο πρωί μπορεί να μπουν και 9 άτομα μαζί και να κρασαρει πάλι, εγώ θα μπω 3:15 να μην πέσουμε μαζί και έχουμε θέμα. Οκ παίδες. Εγώ 3.25. Μετά, άμα γουστάρετε μπαινουμε LOL. Άμα είναι πείτε μου να κανονίσουμε! Leeeeroy Jenkins!!! Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από jadawin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasre102 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Ε τι σκατα ρε φιλε απο το πρωι την παλευω με αυτη τη χαζομαρα μονιμως σφαλμα βγαζει το εχω διαγραψει και κατεβασει 500 φορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELTASSOS1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Μόλις το κατεβασα αλλα δεν ειναι η δικια μου φωτογραφια στο πιστοποιητικο!!!!! Αφησες γενια για αυτο...ριξε ξαι ενα κουρεμα, βγαλε το σκουλαρικι τα ναυρα γυαλια και τον σκουφο, θα εισαι ο ιδιος. 10 ώρες πριν, Itsme.pit είπε Ιησους χριστος νικαει και ολα τα κακα σκορπαει...τρισ. φτου φτου φτου σατανια 53 λεπτά πριν, wert είπε Μόλις το έκανα.... Ανοιξαν το μαγαζί για λίγο.. Μπουκάρετε παιδιά όσο προλαβαίνετε και όποιος προλάβει.. Προλαβα στο ταμπλετ και στο κινητο. Η κυρα βλεπει ταινια και θα το κανει σε λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunlight2030 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Εγω απο το μεσημέρι που πήγα να το κάνω περιμένω το/τα sms επιβεβαίωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαββακαρίνιο Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Πολύ σωστά αναφέρεται στην τοποθέτηση του εν λόγω νομικού, ότι αυτό που καταφέρνει ο συμπαθής κύριος Πιερρακάκης είναι η "ψηφιοποίηση της γραφειοκρατίας" κατ΄ουσίαν, διότι αν σε λένε Ανδρέα και στη φωτογραφία ταυτότητας της εφαρμογής σου βγάλει την γιαγιά Μερώπη από τα Τρίκαλα, πού θα απευθυνθείς για να διορθώσεις το σφάλμα; Ούτε καν ξέρεις που, αφού δεν έχει οριστεί DPO (Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων) όπως GDPR σαφώς ορίζει και άρα ξανά στα δίχτυα της κρατικής γραφειοκρατίας μπλέκεσαι. Επίσης, η ταυτοποίηση του εκάστοτε προσώπου (όπως και ο θρυλούμενος και πολυδιαφημισμένος "εξορθολογισμός" της δημόσιας διοίκησης) πάλι αυτή την γραφειοκρατική εξουσία εξυπηρετεί εξ' αρχής, για λόγους δημοσίας τάξης, πάταξης της εγκληματικότητας και εσχάτως γι' αυτό που αντιλαμβάνεται αυτή η ίδια ως υγειονομικό μέτρο και ως τη μία και μοναδική αλήθεια/διέξοδο από την πανδημία. Εκτός αν πιστεύουν κάποιοι στα σοβαρά ότι ο Κάφκα καθίσταται παρωχημένος στον 21ο αιώνα επειδή η σχέση τους με αυτόν τον εκτρωματικό Λεβιάθαν που λέγεται ελληνικό κράτος ψηφιοποιείται και επειδή δεν θα χρειάζεται να κουβαλάνε ταυτότητα (πόσο boomer όποιος την κουβαλάει και του αρέσει η χαρτούρα) προκειμένου να πιούν ένα καφέ σε εξωτερικό χώρο. Το ότι αυτή καθ' αυτή η συνθήκη είναι παράλογη, ότι βρισκόμαστε στην επικράτεια του absurd, δεν πέρασε από κανενός το μυαλό. Όλο το ζήτημα είναι η ευκολία, η απλοποίηση αυτού του absurd, makes sense. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELTASSOS1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Το εβαλε και η κυρα με την 1η....τσαντιστηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buffos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Ορθά γίνετε πρώτα η ψηφιοποίηση της γραφειοκρατείας. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά χωρίς να δημιουργηθούν λάθη. Ας γίνει πρώτα η φάση αυτή, και η δεύτερη φάση είναι πολύ ευκολότερη. Η τουλάχιστον αρκετά ευκολότερη. Γιατί μιλάμε για ένα κράτος σε λειτουργία. Δεν μπορείς να περιμένεις πρώτα να δημιουργηθούν όλες οι υπηρεσίες ηλεκτρονικά που πιστεύεις οτι είναι χρήσιμες, και που στην πορεία θα διαπιστώσεις οτι κάτι λείπει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, brx είπε Όχι Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buffos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Κάτι παίζει με τον σέρβερ της ΑΑΔΕ. Αλλά τέτοια ώρα περίεργο. Δοκίμασα να κάνω επικαιροποίηση των στοιχείων στην τράπεζα μου μέσω kyc. Εκεί φαίνονται όλα τα στοιχεία κανονικά, όταν τα φέρνεις μέσα και πας να κάνεις οριστικοποίηση, σφάλμα σφάλμα σφάλμα. Το θέμα είναι δεν βλέπουν τα error logs εκεί να το διορθώσουν? Δεν ξέρω πότε "περνάει" και πότε όχι. Πάντως αποκλείεται να είναι θέμα φόρτου τέτοια ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα